gårdagen

OJ, vilken dag det blev. Vi hade sjukt höga förväntningar på hur perfekt fredagen skulle bli. Jag tyckte den till och med blev bättre än jag hade väntat mig..

Dagen började med Vallåsen med skolan. Rättare sagt dom som hade valt att åka skidor, vilket var nästan alla jag umgås med. Väldigt kul hade vi det:)

 
Ja, dessa bilder sammanfattar dagen rätt bra :) på min bilddagbok har jag lagt ut fler. SB-sofia.bilddagboken.se.

Åkte med frida, Martina och Johana dit. Vi rätt olönt för oss att åka in till hbg först för att ta bussen till vallåsen sen. Hade blivit rätt många timmars omväg det. Men var där nog 15 min innan alla andra så slöade oss mest då. Sen kom busslassen och folk stömmade in. När ala väl hade fått sina saker var det dags att ta sig ann backarna. För dom fästa var detta första eller typ 2-3 gången dom stod på ett par skidor. Imponerad att dom var så duktiga som dom var ;)  . Men visst, det var kul! Man såg folk som flög hit och dit, några som låg i skogen, nån skida längre upp i backen med ägaren som en snögubbe längre ner, ja allt! Jag hade sjukt kul åt att kolla på alla andra. Gustaf vinner priset i roligaste! Till och med Mia och Christian (lärare) döskrattade. Det hade vunnit roligaste youtube-klipp eller nått om nån filmat. . Först åkte jag med Joanna och Filip och typ lärde och visade dom lite. Men lärade sig rätt bra och så med Yohanna och Simon sen mest, för att åka lite snabbare och hoppa och trixa :D kul kul. Simon fegis vågade inte, ändå skröt han om att han trillat minst gånger. Eller ja, man åkte med olika folk, hittade några här och där tog sig ett åka med dom och så... SJUK LYCKAD DAG PÅ VALLÅSEN! 

Vi tog oss EN lunchpaus på max 25 min. Vi hade verkligen inte tid till att äta. Fanns roligare saker att göra.

Om resten av dagen, Festen och B-hof kommer i ett annat inlägg! delar upp det ilte

utmattad

Ush, vad jag är utmattad nu. Gårdagen/natten har tagit slut på alla mina krafter. Behöver lite vila sen komme rjag tillbaka med bilder och text om, världens bästa fredag!

Kusin min<3

Jag mår hon leva, jag mår hon leva jag mår hon leva ut i hundrade år. Ja, visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år.!

GRATTIS MIN LOVLEY KUSIN HANNA!

Jag kan inte riktigt inse att hon blir 20 år idag. Alltså vuxen på riktigt, sjukt! Jag minns som igår när vi var små, ja alla vi kusiner. Lekte alltid glömme hos mormor & morfar, eller alla semestrar då vi total fjantade oss. När vi stod på balkongen i Schweitz och spottade ner på dom som skulle in i affären, äckligt men kul tills våra föräldrar märkte det...Alla filmer vi spelat in, snart golden globe pris för dom. Hur jag älskade när Hanna gjorde mitt hår fint, hon gjorde alltid något med mitt hår varje gång vi sågs. Efter kände jag mig som en prinsessa. Vi har blivit äldre men alla minnen finns kvar, bland dom bästa tror jag. Vi ses inte lika ofta längre, som när vi var mindre. Men rätt förståligt, vi alla pluggar ju. Och hanna bodde ett tag i Australien innan.. Men vi är alltid samma kusiner som innan. Hon var den jag mest beundrade när jag var mindre. Allt hon sa löd jag, hon var som en förebild.. Jag ville vara som hon! 

Jag önskar hela familjen Berggren i norrköping bott här nere i skåne som oss andra. Men så är det, så kunde inte vara med och fira idag. Lite synd. Men att ringa går alltid bra :D

LOVE YOU!

jag har inga bilder här, men får klara utan!:D

jobbigt läge



Åh, vad skönt det att var att vakna hann jag tänka innan jag sneglade på klockan, 08,57. WHAAAAT! klockjävlen hade inte ring. Nått fel på den, har kastat ut den nu. Fick panik viste jag inte skulle hinna med bussen så innan 10 sekunder efter jag vaknat ringde jag pappa och sa, "Jag har försovit mig, vad ska jag göra?" clever me! antingen hade jag fått vänta 1 timme på nästa. Då hade jag missat engelskan, då vi hade test. Hade jag missat testet hade jag varit tvungen att gå till skolan ¨på tisdag och inte så sugen på det. Så snälla Pappa körde ifrån sitt jobb och körde in mig. Kom 2 min innan lektionen började, tajming :D ..Det var mig en jobbig morgon.

Inget mentorsmöt, han var sjuk. Dte betyder inga kakor och saft  :'(.. Torsdagen ännu mer förstörd. på idrottsteorin fick vi jobba fritt, så gjorde nästan klart en uppgift vi har till om några veckor. Sen på idrott praktiskt blev dte fotboll, rätt kul! :)

Ännu mer jobbigt läge nu. Ingen i huset var hemma så ingen kunde hämta mig på bussen. Jag fick allstå gå hem själv i mörker, 2 km. Fy vad läskigt, men jag överlevde.

klenisar



Hälsobanken på morgonen. Helt osminkad och ofixad, iklädd träningkläder. Tar jag mig mer till bussen  sen från lasarettet till friskis. Jag kände mig sjukt sunkig och ofräsh, men det struntade jag i. Att jag gjorde det bara. haha. jaja!
 Vi får inte använda gymet innan vi fått en instruktion av en ledare, så jag, Martina, Frida och deras klasskompis Ebba fixade det idag. Det var lagom pinsamt. För det första hade vi ingen koll alls vad allt med träning heter och vad man tränar och varför, risker hit och dit. Sen var vi klena som bara den. Vår instryktör ställde in en vikt och sa, det är för lätt med börja så här sen får ni öka. Nja, snarare sänka. Inte nog med det, när vi väl skulle få pröva då gjorde vi fel också. Vet inte hur många gånger vår instruktör skrattade. Vi borde nog hålla oss en bit från gymet. Men åhnej, nu så kör vi! Vi har fått en "träningsmall" vi ska följa. Den vi gick igenom idag. Rätt så skönt då vet man hela tiden vad man ska göra och varför, hit och dit. . Bara till att följa den så har vi beach 2009. Kanske? :)

Börjat planera inför vår klassfest nästa fredag blir det nog. Alla är så snälla och ställer upp med att fixa saker, sötisar! Hoppas hoppas hoppas, på att vi hinner fixa allt tills nästa fredag. Annars får vi nog vänta tills efter lovet. Men bara dte blir av så blir dte bra. Eller ja, det blir av det är säkert. Vi ska ha får klassfest! We are number one.


allt börjar falla på sin plats

Jag skyndade mig allt jag kunde efter skolan för att hinna med kvart över tre bussen. Hade ca 3 min på mig att ta mig upp för en långa och jobbia backen till lasarettet i klackskor, men jag hann. Jag somnade som en stock på bussen. Hemskt att vakna blev så besviken. Skynda mig hem, skynda mig att äta. SEN!!! åkte jag och tränade, minste 5 hela kilometer. Jaja, jag talar sanning. Skönt som fan var det att springa lite. Och så nöjd man är ny då. Denna träning slutar inte här, i morgon har jag och Frida bestämt att ta gymintot på hälsobanken. Sen kan också jag och hon börja gymma. Dom flesta andra har gått det för längresen.Bättre sent än aldrig. Men nu jävlar kör vi!


tänka framåt

hade tema uppstart idag. För er som inte förstår vad som menas med det, stackars er. Orkar inte förklara det, för komplicerat. Men i alla fall, haft det hela dagen så pysslat med lite olika saker. Mest diskutioner. SOm jag älskar, så kul att bara sprudla ut alla ider och funderingar man har. Inget kan heller vara rätt och fel i det vi diskuterade om idag. Var bland annat om människan makt. Temat heter typ nått med människan. Så ja..

Eftersom det är förintelsen idag idag. Så handlade morgon om det. Jag blir så förbannad och ledsen när man får se filmer, bilder och berättelser om hur det var. Har egentligen lust med att skriv bajs långt inlägg om det, men har inte tid och ork till det. tar för långt tid. Hade inte kunnat sluta bara. I alla fall, det som hände i nazi-tyskland är för "overkligt" för att vi i denna tid äns ska kunna sätta oss in och förstå. Vad är att bli dumpad av min livs kärlek jämför med att sitta inlåst på auchwtiz? Precis, man kan inte förstå hur det hade känts. Och vill att ingen i världen ska behöva känna det. Men tro det eller ej, det sker samma grymheter än idag. Fast i mindre mäng och utan att vi blir påminda om det. Sanningen svider. Vi vill inte veta verkligenheten. Vi i det "rika" länderna lever i vår egna lilla bubbla.




kväll

Såg nyss på bonde söker fru. Nawe så sött, puttinutti. Fast jag tyckte verkligen att dom fått "en raket i baken". Gifter man sig efter att man varit tillsammans i bara 6 månader. 6 månader är typ inget allt, kan jag då tycka. Men som är säkert super kär och vet att det är rätt. Tror ni TV4 sponsrade hela kalaset? jag är rätt säker på det faktiskt. haha .

Nej nu ska jag nog ta och leta upp 30 glosor som jag inte kan, skulle fixa tills på torsdag... Men, om man inte kan dom? hur ska man komma på dom hux flux då da? hrm, då får man tänka "out of the box", jag tar sen en låttext och väljer ut de glosorna jag inte vet vad dom betyder, tar jag. Lätt som en plätt detta går snabbt :)

SEN SKA JAG SOVA!


unna dig en fika

Första dagen på nya veckan är, MÅNDAG! bara 5 dagar kvar tills det är helg igen. Bra va!

Idag på samlingen så gick vår lärare igenom vad som sker denna veckan och nästa. Eftersom vi har resursdag måndag tisdag (=ledigt, om man inte har omprov i något) nästa vecka så fick vi veta vad som sker den veckan också. Sen är det för tusan SPORTLOV! nehe, det var nyss jullov liksom. Men det tackar man för. haha. Inte helt dumt det heller.
I alla fall, denna veckan ser helt okej ut. Inte fått reda på något jobbigt, inte än en skiten lite läxa. Underbart!

Eftersom vi har det så slapp nu tyckte vi att vi kunde unna os något skönt och kul. Så jag, joanna och Sandra gick och tog en fika på mezo. Har aldrig varit på mezo innan, inte för jag hört talas om det. Men lär sig en hel del nya ställen undertide man går här i skolan. Jätte super duper mysigt cafe var det.  Typ orientalisk desgin där inne, allt var i samma stil. Jätte fint och mysigt... Åh, varför tar man inte och lägger pengarna på en mysigt och härligt fika i stället för att slänga dom på lite godis eller en "lilla menyn" på donkan.



UPDATE: tror jag skrivit fel där uppe, vi har sportlov vecka 8 och inget annat. Jag nog inte koll på vilken vecka det är nu. jaja, lite längre kvar tills sportlovet än jag trodde. men men

youtube-inlägg

Okej, nu testar vi med youyube inlägg.

yesbox

Klockan är 18,00 nu och söndagen är snart förbi. Typisk söndag som alla andra söndagar så inget speciellt att skriva.

Rätt så aktiv har jag varit idag:

* fixat med mina naglar. Blodröda blev dom. Sugen på att sätta på mina nagelsmycken också. Så blir dom perfecto :)

* Jag tog mig ut och sprang en runda. Inte så långt men är en bra start. Känner att jag har svikit min kondis en hel del. Ändring på det nu. Nja, har inga förväntningar får se hur det går.

* Gjort min matte så helt färdig och klar för denna veckan matte. Det är skönt!

Jaja, då får vi väl se vad som sker i kväll. Ett måste är trollkarlens hemligheter. Alla pusselbitar om magi faller på plats. Tycker synd om alla magiker nu, för ingen kommer längre tro på dem längre. Det finns inte magi, nått lurt och smart ligger bakom allt. . Fast det hade varit sjukt fräckt om magi funnits, tänker er. Hokus pokus filijuckus - EN MILJON! Ja, inte suttit helt fel.


vad ska jag skriva här idag då?

Godmorgon, Gutenmorgen, Mañana, Matin, 早晨, Утро, Morgen,Aamu!
Hoppas alla förstod vad jag menade!

Ush, varje gång man vaknar upp på en söndag vet man att det tar sig ett par dagar innan man kan ligga och dega så länge. Man har ingen lust att ta sig upp då. Ligger man allt för länge känns det som hela dagen är körd, hmm. Precis inget är perfekt. haha

Denna veckan som kommer har jag längtat efter ett tag nu. Eller tills på fredagen :) tror inte skolveckan blir så mycket jobbig heller. Vet inte som ska göra i alla fall.

Hejsvejs!

fix och trix

Jag håller på att bli galen. Har hur länge som hellst hållt på och fixa med designen men den vill inte som jag vill. Nu har jag bara lust att kasta ut hela datan genom fönstret. Fan allt det ska vara så jävla svårt då. Kunde det liksm inte varit lite lättare, varför alla dessa omöjliga koder? vem fan fattar dom egentligen. nejnej

Nu får jag nog sätta mig vid tv och lugna ner mig lite.


Denna har jag har försökt få in som header med det går ju så klart inte. Fick till och med ta kort med min kamera för att bara ladda upp den för som vanligt funkar visst inte. . .

asså allvar, kan nått med sånt här. Please help me!

music makes the people?

Nu måste jag ta mig tid att ladda ner lite musiken. Har nog inte gjort det på 2 månader, galet va? Jag använder mig nästan bara av youtube till musik. Så nu har jag inte att lägga in på mobilen förutom 100 år gamla låtar. Så dte får det bli ändring på nu känner jag. Någon som har tips till bra låtar?

Igår spelade Chris Brown i Stockholm. Det verkligen varit kul att vara på den konsertn kan jag tro. Fast det surast är nog att Coldplay spelar här i sommar. Det hade nog varit höjden av allt att gå på en sån konsert. Men på mentorsmötet i skolan (dagen efter biljetterna släpptes) så berättade några hur överlyckliga dom varit efter fått tag på biljetter. Kändes rätt hopplöst då. haha. Men jag är ingen konsert-typ som älskar gå på konserer. Senaste var Simple plan i Stockholm förra året. Fast det var riktigt jävla kul, förutom att jag blev av med min kamera. Hittade den sen också :)


sångare i simple plan. Så nära oss var han, tyckades röra hans svettiga hår också. Det ni!


bild från konserten

ett onödigt inlägg


Webcam bild

Det är sjukt vad gott detta lypsyl är. Är som godis, man bli beroende. Snart har jag knarkat upp hela. Min lillasyster kommer inte bli överglad, det är hennes. haha. .. Tänk er jordgubbstuggummi, där har ni detta lypsyl. Jammy!

Har nog inte mycket mer att säga mer än att jag är sugen att lägga mig tidigt idag. Vet inte varför är det bara. Fick ett nytt super duper gossigt täcke igår. Mums, ville bara sova vidare i morse. Så mysigt det var...Så får väl gosa med täcket nu i stället.

Nu är det snart Let's dance igen. Vem åker? Georg Scott hoppas jag på, han är så tråkigt. Han bidrar ju inte med så mycket energi kan jag inte påstå....

Vad händer i morgon, allihopa?

crazy day

Denna dag har jag tillbringa mig med två saker, skolan & Joanna.

Skolan var väldigt slapp. Matte-POL(idag hade vi samhäll)-geografi.  På geografin började jag och Hanna planera och lägga upp vårt arbete där. Känns som att vi har rätt bra koll på vad vi ska göra framöver i geografin. Skönt, att ha det fixat. Bara MVG kvar att fixa, men det fixar vi! :)

efter skolan var jag med Joanna <3. Asså, vad ska man säga om oss egentligen. Herregud! Vi var väldigt effektiva hann med väldigt mycket, men vad oj vad virriga vi är. Men så jävla kul det var, vi är nog bäst! Ok, ni som undrade hur vår dag var så här kan jag samman fatta den snabbt. Vi båda är blondiner in i hårrötterna. Det funkar liksom inte, allt blir så jäkla knas på världens roligaste sätt.

Detta funderade vi över hur vi skulle lösa en "jobbig situation" jag inte tänker avslöja ännu.
* stockholmska turister
* ryska turister
* engelska utbytesstudenter
* hemlösa
* förvirrade
* stressade ungdomare

Inget behövdes komma till användning. Men kul att träna på alla altenativen

*Are you talking to me?
-yes
*But I'm not talking to you (detta har vi ett tecken språk till, kanske ett youtube klipp på detta)

NEEJ, MÅSTE SLUTA! Let's dance förtusan...

PUSS

tränat med Wissman!

Idag kära vänner, nu ska ni få höra!

Vår idrottlektion den mest speciella jag varit med om. Malin och Elin höll den, friidrott! Började med lite löpskolning, det var kul. Så skämtade vi lite smått, tänk så kommer Johan Wissman hit och tränar. Nej, det fanns inte på kartan eftersom hallen var bokade till vår skolan. Tror inte dom bokar över Johan Wissmans tid precis. Fortsatte som vanligt. Men helt plötsligt blev det helt allvarligt tyst. Det var JOHAN WISSMAN SOM KOM IN!!! HAHAHA xD vad gör man liksom? man dör ett tag. Vi måste sett hur töntiga ut som hellst. ALLA bara stirrade, pinsamt för han och oss säkert. Men ja, sen var den lektionen körd. Han joggade, vi kutade allt vad vi hade kom inte änns förbi han. suck! eller mer "vågade inte" . Men visst hade väl varit nått att skryta med, "ash jag är snabbre än Wissman, spring liksom förbi han när vi tränade friidrott tillsammans".

Har aldrig varit så här nära OS någonsin, kommer itne komma närmre heller. För kommer nog aldrig bli så bra i någon sport så jag får åka till OS. Jo finns det någon "blondinidrott" är jag solklar vinnar :D  .. Nej, vi kände oss som urtöntiga 11-12 åringar som sätt sin livs idol, typ så var det.


den svarta pricken är han. JAG TOG ETT SMYGFOTO. Nue hade mobilen i väskan. Men bella har riktigt bra bilden. Får dom i morgon nog :) mohaha. Då ska ni få se.

Hälsningar från en som näääästan var med i OS. Eller, en som tränat med en av världens snabbast. Eller Sveriges snabbaste och typ europas också kanske? den ni.


dagar kvar


Denna roliga vägg får man se varje dag. Kan ju önskade att de 147 dagarna var våra dagar till vi tar studenten och inte 877 dagar. Men 877 dagar är inte så mycket heller bara si så där 2 ½ år kvar. Jaja, det går snabbt som fan. För jag går på världens bästa skolan, det vet jag! så sorry, livet är hårt för er andra ;) hehe, nej ni kanske också har det så bra som jag har det. Det hoppas jag verkligen & det menar jag också.

Gjorde min engelska redovisning om ABBA. och fan fan fan, tekniken är något som sviker allt för ofta. Kallad epå Gunnar/vakmästaren och han förklarade vad som skulle göra för att få det till att funka. tror jag, tyckte mer han pratade på japanska eller nått fattade inget. Asså han använda sig av ett "teknik språk" haha.. Så jag sjöng lite så där och nynnade, nej fan jag skämms inte. Men tyckte det gick bra, det var skänt att ha det gjort :D

JAG KOMMER BLI FET! med nöje! Vi har fixat till oss pizza/kebeb nu, värsta är att det börjar sprida sig :( fan.. Men eftersom vi är stammisar på maestro så kommer dom säkert fixa bord och allt till oss. Får hoppas på det.

lycka är framgång

Jag känner att jag fyller ut dagens alla timmar och minuter inga går till spillor. Det är väl bra :) jag menar det hela på ett bra sätt, inte ett strässade. haha. Åh, jag låvar er verkligen en grej här, har man kul då lyckas man. Man är vinnare i alla lägen då. Det stämmer så jävla bra så det är sjukt. Orkar inte gå in på varför, men tror alla fattar innehållet i det.

Vad jag sysselsatt mig med idag är att fixa och trixa färdigt med min engelska redovisning som är i morgon. Om ABBA :) nja, inte ABBA fakta rakt av. Det hade varit tråkigt, på ett lite annat sätt kan man säga. Jaupp!  Seeeeeeen, gjorde jag det. Jag blev fast, kollade på nästan hela instellationen av Barack Obama. Det var helt skjut vad fångad man blev, så mäktigt. Man förstod verkligen hur mycket detta betydde för så många människor, det gräts gräts och åter gräts i publiken. Vem blöa för att Sverige får en ny statsminister? Nobody, i guess! okej, inte samma grej här i Sverige då. Är inte så insatt i det hela valet i usa. Bara gjort en valanalys så helt okunnig om det är jag dock inte... ;p



Time for me to go back to the presentation of ABBA - And for you?


Idrottgalan (Y)

I skolan håller vi på med en rolig sak på engelskan. Elle rjag tycker dte ska bli extra kul/nervöst att presentera det muntligt. Jag har valt att skriva om ABBA. Temat är Sweden in Amerika. Alltså har jag skrivit vad ABBA har med USA att göra. Spännade och kul.

På onsdag/torsdag? är det alltså muntligt redovisning, ehm ja! Har aldrig någonsin tyckte dte varit läskigt att stå framför människor, tvärt om. Jag älskar det. Gör hellre muntlig redovisning framme vid tavlan än skriftlig prov sittade vid bänken. Nu är det då dax för mitt första engelska pratning för nya klasskompisarna. Elle rjo har pratat engelska med dom, för är det ändå vi får göra på engelska lektionerna. Men jag utmannar inte ödet om man säger så. Ja, då får vi väl se hur går för mig. Jag menar detta, wish me good luck.

gammalt är glömt, allting är nytt!




Ikväll är det idrottsgalan :D Me happy! synd bara att inte Zlatan kommer dit, men tror man överlever utan han. Men han är ändå en av de största svenska idrottsprofilerna.

Ciao


Piggelin

Detta är så himla jobbigt. Ma går och lägger sig, sen börjar man tänka! Tänk om allt möjligt utan att man själv tänker på att man tänker. Igår låg jag säkert 1 ½ timme innan jag kom på mig själv. Min sovtid är dyrbar kan inte tänka bort 1 ½ timme. Brukar ta ungefär en timme för mig att somnar, har jag tur 30 min. Vad skönt det måste vara för dom som bara kan lägga sig ner och somnar dom på en bums. Najs Najs. Så blev inte mycket sömn i natt, 6 timmar. Men var inte ett dugg trött ändå när jag vaknade :D .. Piggelin

Dagen har vi inte gjort något speciellt. Som vanligt antar jag. Såg bland annat rapports årskrönika, nyhetsuppdatering är nått vi verkligen hänger med i kan jag låva er. haha. I morgon 17,00 -20,00 på svt sänds när Obama tillträder som president. Det har vi fått veta. Som Mia (vår lärare) säger: Detta är en historiskhändelse, det vill ni väl inte missa? Åhnej, en historikhändlese går iiiiinte att missa, eller? Hon är kanske 35-40 år vi är 16-17-18 år, intresset är lite olika... Den lär ändå sändas och visas över allt och kommer säkert få se den i skolan också.


Idol

Sitter här och tittar på Idol 200 i repris. Lite så att man längtar till att det drar igång igen. Eller audition i alla fall, dom är humor på hög nivå. Det är så himla kul de som kommer dit med ett självförtrode över huvudet. De tror att de är Mariah Carey på att sjunga men sen när de får veta hur jävla kassa de är så dör jag av skratt. Det är nästan rätt åt dom att bli dissade i tv. Det blir jävligt bra tv måste jag säga. . .

Finns typ typer av framträdande som är bäst. De med förstort ego och blir totaldissade och kan inte ta skiten sen om det nästan är bara jobbigt att se på för dom är så dåliga och skämmer ut sig.

Här vill jag lägga video från youtube, men det har jag inte lärt mig ännu... Får bli länkar i stället

http://www.youtube.com/watch?v=goC_rFIa2Qw
Detta är pinsamt kul

http://www.youtube.com/watch?v=tydB-qSYtBU&feature=related
Sen har vi dessa "tuffa" killar som förtjänar att bli utskämmda i tv.

Fast min absoluta framträdade är Anna som sjöng Ring Ring.
http://www.youtube.com/watch?v=ufEwkUCjdzU&feature=related


Snart är det Trollkarens hemligheter, det är kul! Jag är alltid så irriterad när jag ser trollkaraer hur skickliga dom är, jag trodde faktiskt på magi innan. Kunde på allvar inte förstå hur man skulle kunna trolla vissa saker. Men efter detta pogram börjar mitt huvud förstå hur dte hela går till :D

Trevlig söndags kväll!

söndag

nähe, oj redan söndag igen! Fast jag gillar att tiden går så snabbt, jag vill bara har vår och sommar, ja VARME nu. Det är bara grått och trist ute nu. Men whatever, så ska det väl vara.

har inga speciella planer för dagen. Blir nog att jag gör något skolarbete så jag slipper det i veckan. Sen lite andra saker. Annars vet jag inte, det får vi se.

wiho, det verkar bli vallåsen med skolan. Så himla kul det ska bli. Kollade deras hemsida och dom hade öppet till och med vecka 6 och vi ska dit vecka 5! Detta är ju underbart. Jaja, bara en och en halv vecka kvar då. Jag hoppas faktiskt på att det kommer lite mer snö, för då kanske fler backar öppnas. Det hade varit ännu bättre.

.-.

tog visst ett tag ändå innan jag skrev ett nytt inlägg. tihihi

Blev som sagt en runda till väla idag & fick handlat en del.  Shorts, hårband och mineral foundation.

Då kan man undra varför jag köper ett par short på vintern, varför inte? tänk så blir det sommar i morgon då kan det var bara att ha ett par snygga short att komma med. Man vet ju aldrig med vädret längre. Nu känner jag att jag kanske inte borde använda så mycket smink. Jag verkligen tycker det är jätte fint dom som bara har pyttelitte mascara och lite rouge. Det funkar på sommaren för mig. Men man är så himla blek på vintern. Men för att inte slita allt för mycket på hyn nu under vintern så köpte jag en mineral foundation. inte för jag har problem med hyn, men man ska alltid vara försiktig med allt som sliter. Kosta vad det kostar tänkte jag. Men borde inte börja med den dyrast varianten nu i början så blev en för 170 kr, tror jag det var :) nu får vi se den funkar.




Sen fick jag i mig en glass också. Åh, så gott det var. Verkligen njöt av den =)

kort inlägg

Aha, nu fattar jag. Det var alltså inte bara jag som inte kunde ta mig in på min blogg. Var något fel på hela bloggsidan... Så hinner inte skriva något nu, har lite brottom..

Blir en liten sväng till väla, kanske IKEA och sånt också. Får väl se!

skiver lite mer ikväll då :)

Ciao

Chai latte


Frida på espresso house.


besvikelsen, Chai latte

När jag och Frida gick på stan pratade vi om detta med att många använder drycker som en accessoar. Ni vet, Starbucks muggarna och så. Men i Helsingborg är det espresso house som gäller. Men varken hon eller jag är nått fan av detta med varma drycker, kaffe, te, you name it! Men så har alla tjata om denna Chai latte hit och dit. Jaja, vi ville väl inte vara sämre så tog oss ett stopp i shoppades för att beställa vars en Chai latte då på espresso house. Fyfan, tog mig en klunk trodde jag skulle klökas, hann stoppa Frida att köpa en! Så satt vi oss ner, hon smakade samma reaktion för henne. Haha, våran hakor sjönk en anning där. Trodde ju att denna dryck skulle vara god. Kan inte fatta hur man kan tycka det är gott, det upplösa kväkningar och til och med spyning... Får dag var nääästan förstörd, nejdå! Vi försökte trycka oss i den med gick inte. Så illa var det.

Men tack att donkan finns. Men lika dum var jag där och beställde lila menyn men kom på lika snabbt att jag inte kan äta. Jag lät som en hund att inte skrika ut min smärta av att bara tugga en pommes. Så blir att lämna kvar stora delar av den maten också.

Fredag hela veckan

För er som är intreserade så har jag fortfarande ont i tänderna + att jag har skav som gör grym ont bara jag rör munnen. Faaaaan!

Annars har dagen varit bra. Fått tillbaka en hel del prov och inlämningar och så. Det ser bra ut. :) Allvarligt, alla vill väl ha så bra betyg som möjligt. Varför inte pressa sig själv till det ytterast. Då vet man att man inte kunnat göra det bättre & det betyget man får var exakt i samma nivå som man är också. Great liksom.

efter skolan, blev det shopping och fika med Frida... Köpte en hel del idag. Riktiga fynd gjorde vi båda två. Är nöjd, fast var mest vår/sommarkläder jag köpte. Men kan ju piffa upp dom så ser det mer vintrigt och varmt ut, så kan jag börja använda mina nya kläder.

Jag vill ha sommar nu! sommar är lätt det bästa jag vet i alla katogorier, mums!


Sofia=elak?

Idag hade vi vår idrottlektion, jag, Julia och Isabella. Hade styrcka och kondition och var just vad det också var. Hade styrktestationen samtidigt som hälften av klassen bara sprang sen bytade dom. Det hade vi som huvudmoment då! Jätte duktiga vara alla, verkligen slet. Fick peppa dom lite så var dom på att igen. Duktiga! Men kände verkligen att jag hade prickat den peerfekta dagen för att ha detta plågade idrottlektionen. Vi stod mest och beådrade dom andra vad dom skulle göra. Lite diktatoraktigt. Var inte bara jag som slet och hade ont nån stanns på kroppen. Moahahahaha!  Som bilden nedan kände jag mig. ; )   . Nja, men vi var duktiga i att hålla lektionen. Klarade av alla situationer, cp-spelarna la av, fixade så den funkade.  Vi märkte att vi hade för mycket tid över så snabbt och enkelt fick vi hitta på nått nytt. Många var sjuka så fick göra om vår planering i visa saker...Bra för betyget vetni!



Imorgon kanske jag har en spännade/kul sak att berätta för er ;) HANG ON!

paaaain!



Smärta smärta SMÄRTA, jaaag vill dö, cut me!  Nejnej skojar bara, ingen emosmärta här inte. Jag snackar om riktig jävla smärta. Nästan så att det är värt att slå knytnäve rakt in i en stenvägg. Fast det vore inte så begåvat gjort, får jag åka till doktorn med den. Har så ont i käften att jag knappt kan prata. Hela jävla käken är som om den dras åt olika riktningar så kan inte sättta fingret var det gör som ondast. Har sättit en min under räls nu. buuuuu! Tandläkaren satt även en bit en innekäken också för att kindtanden skulle få utrymme för att rätta till sig. (därför jag har tandställing i underkäken, övre vet jag inte.) Så är dubbel smärta här + att det på innekäken skaver som fan! Det nog det är nog med detta, klart det inte är. Som har spännt den i överkäken också. Höjden av smärta! Jag ska testa läramig flyga idag, lär ändå inte känna nån smärta när jag landar och dör.

Detta är kul också. Nu har jag ONT! Hur kommer det inte vara i morgon då?

Ett tips för er som bantar är att skaffa tandställning, ni kan kanppt äta nått på några dagar. Själv gick jag ner 2-3 kilo sist..
& det tog tog en månad att återställa minst. Sen nu är det dax igen. Så ja, ett tips från coachen liksom.

same shit, like you

Nöff Nöff, säger grisen
Muuu, säger kossan
bläää, säger fåret
kvarck kvarck, säger fåglen
kuckeleku, säger tuppen
hahahaha, säger Sofia

Vet ni fler djurs läten så säg till?

Jag har nog inte så mycket mer att säga idag känns det som. Det ändra jag ville säga med detta inlägg


Snälla alla! Be till vädergudarna eller bara fixa så att det är fullt av snö och fint väder den 30 Januari, då åker skolan på friluftsdag på vallåsen. Wiho :) . Jag vill så gärna det ska bli av, så kul det hade varit. Please Please.

studiebesök.



Studiebesökt i malmö & Lund idag. Skulle kolla på en synagogga i Malmö och domkyrkan i Lund. Typ nästan det ändå vi gjorde idag förutom att åka tåg. .

Visst alltid kul att komma iväg och så, men detta var bara lite seg. Om vi gjorde mer så hade det kanske funkat men, det gick! & tyckte det var segt att vår lärare inte fått tag på sån moske-ledare så vi kunde kommit dit. Jag och Joanna var riktigt sugna på att bära slöja, flummade ihjäl oss i går kväll om just detta.

guldbaggegalan

Sitter här och tittar på guldbagge-galan. Det är nått med mig och galor, nått magiskt. Älskar dom. Synd bara att man inte kunnat se den anningen större filmgalan än guldbagge-galan nämligen Golden globe som gick i natt, när jag susade.

Men det var inte så dåligt vår filmgala, tack Johan Glans och Björn Gustafsson för det. Det var så tråkigt att jag höll på att ge upp Då kommer glans & gustafson in och kör en ABBA medly. Det var kul det, det var skratt det, det var humor det. Jag säger HAHAHAHA!


crazy plans

Om ni bara vetat hur mycket jag ska resa under mina tre år på skolan och efter det. Vi planerar resor efter resor så fort vi har tid. Alltid lika kul att komma med sina galna ideer. Idag har dom varit större, kanske efter Isabellas berätellser om hur hon hade det i Kalifonien. Hör på detta, jag var tvungen att röra henne för detta. Hon hade började prata med nån kille spontant sen visade det sig att dte var killen som gjorde alla statist-rollerna i TWILIGHT!!! ( sååå cooooolt) jag avgudar Bella. Detta är då bara en av alla coola saker hon berättade om. Kan inte ta allt då hade ingen orkar läsa. Detta toppar allt även LC och LO hus, I love twilight. Så nu är dte ännu mer bestämt att min framtid handlar om Kalifonien, är rätt så säker på det nu.

Back to crazy plans. Första är då, västindien Dominikanska republiken. Simon med samstöd av Yohanna är riktigt taggade för detta. Simon berättar hur vi kommer bli hämtade på fylgplatsen med limosin och där chauffören säger, Mr Holmberg?  . Sen hur vi lever i lyx där. Hans familj har ett hus där, så slipper man kostnaden för hotell bra bra. Bara att flygbiljetten kanske kommer ligga på minst 10 000 kr.  Sen tillkommer delat kostnad för boende, mat och annat! hmm, jag säger till dom hela tiden att det aldrig kommer bli av för det är så stooort! ni fattar! Yohanna är riktigt på, hon ska dit!

Dominikanska republien, här kan jag gärna tänka mig att tillbringa många dagar. Heaven?

Sen har vi då en ide som Sandra, Joanna och jag snackade om samtidigt som dom andra hade dominikanska. Det är då att vi kör en billig flygbiljett till nån storstad i europa för ett par dagar. Sen utvecklade vi detta tänkade till att tågluffa en månad i europa. Till att köra typsikt chater-semster så som Ayia napa eller magaluf, detta skulle då skett när vi tagit student. Ja, hur många ideer om vart  vi ska resa men tills slut på middagrasten var vi klara.
Så här blir det Joanna, Sandra, Isabella och jag. Vi ska göra en buget semster mellan sommarlovet i 2 och 3. Där ska vi hyra oss en husvagn i minst 2 veckor för att sen ge oss av till franska riviern och spanska solkusten. Hoppet ligger på att Sandra hunnit ta körtkort, hon vet vilken press hon har nu;) haha.. Eftersom vi ska spara så mycket pengar som möjliga att ha kul för ska vi leva på nudlar, vår husvagn parkerar vi hos nån random kille vi raggar upp eller på nån liten grusväg nån stanns så slipper vi avgiften för camping. VÅr husvagn ska vara snyggt egen desgin också! Detta var vara riktigt bughet varant då. För att sen efter studenten åker vi till maldiverna. fast här fick vi tänka om då vi märkt att 2 veckor kostade 40 000 kr. Det kommer vi inte ha råd med, även om vi kör på en budgetvariant sommaren innan. Det lutar mot att det blir vi hänger med alla studenter i hbg på studentresan. Vet ej vart den går då, i år är det costa brava innan har det varit Sunny beach tex.

Här har vi franska rivierna, tänk oss där sommaren 2010?


Magaluf, när vi tagit studenten. Mitt älskade mallorca<3

Så, alltså detta var ett reseinlägg. Nu är det så, man pratar med än vi får gjort! men förstår ni hur kul vi hade haft det, husvagn, budget, 4 galnar svenska tjejor : )  . Denna sommaren har vi inga planer för, det hann vi inte med! Men ett besök i huvudstaden hade varit kul OCH BILLIGT! men sparar pengar redan nu. Ett sätt att tjäna pengar på är att vi ska bryta så många ben på kroppen och sen få skadestånd för det. haha x) Ja, vi flippade heeeelt ut i våra tankar. Det skulle nog vara underhållade att höra.

Ni skulle hört hur vi diskuterade vi är riktigt seriösa i detta. Fasen vad vi ska resa, alltså! Dominikanska med ett stort gäng, camingsemseter 4 pers, studentresan massvis med foooolk.

Jag ääälskar att resa! Bar att tankar ideer sprudlar ut ur munnen.

<3

orka

rubriken säger allt. Jag orkar bara inte längre... Är så jävla sur, arg, förbannad och besviken. Allt! Jag ångar inuti mig kan jag låva. Det ända jag vill göra just nu är att lägga mig i fosterställning och skricka, vrålda och tjuta få ut allt. Allt detta är relaterat till en grej. Min hemtenta (vill inte änns tänk på ordet nästan). Kan ni förstå hur mycket tid och energi jag la ner på den, jag ville verkligen ha ett bra betyg på det, i med allt annat i histora gått så bra. Ja, jag var i alla fall godkänd, sen har jag förträngt resten vad jag fick. Jag skiter i betyget i sig egentligen. Det är allt kraft och energi man la ner på det (helt i onödan nu), man mådde piss & var uber stressad just dagarna innan den skulle vara inne. Det är det som är de jobbiga, att först bara klara det var väl jobbigt, sen som tack för det får man inget tillbaka, ingetting!!! ett hårt slag i magen känns det som nu i alla fall. Jag har inte orkat fråga vad som gick fel, antaligen har jag missuppfattat uppgiften eller nått i den stilen.

fast jag tänker inte ge upp för detta. Fan heller! nu ska jag deppa ett tag för detta sen är det bara att fortsätta med nästan. jag tappade liksom glöden lite nu, just nu vill man bara sluta skolan helt och hållet, men i morgon eller övermorgon är allt glömmt. Alla underbara klasskompisar och andra elever, skolan i sig och lärarna är för bra för att hoppa av, dom är toppen . Även om jag är lite små tur på han som rättade tentan, haha. Jag vet ju hr mycket kul vi har framför oss. Det är det roliga man tänker på, jag vet också att jag kommer lära mig sjuuukt mycket under dessa tre åren som jag kommer ha enorm nytta av resten av livet. Jaja, slut snackar om detta. bara kände för att skriva av min besvikelse lite. Tror det kan funkar lite.

Så, allt är glömmt! I morgon är det en ny dag & nya tag. Kanske överreagerade lite väl mycket i det som jag skivit ovan. Men är man arg så vill man göra allt så stort som möjligt. Tror inte det är riktigt så farlig egentligen. men men


man kan inte mer än längta & drömma till detta ställe. Om jag änå kunde.......flyga!

UPDATE: Kanske slutdeppat nu, har kanske inte gått så dåligt ändå. För kan hända att min lärare bara gjort ett litet fel. Nu när jag kollat igenom papperna och kommentarerna tolkar jag det på ett annat viss. Måste nog ta mig en pratstund med han snart. hoppas på det bästa :D :D :D

Design

Nu började jag fatta detta med design. Är bara lite seg startad innan hjärnhalvorna började sammanbeta. Har bara en grej till att fixa till, sen är jag rätt nöjd för att bara nubörjade. wihoo :)

tex, jag får fortfarande inte upp vanliga bilder. Sånna med ett ikon som liknar en "penna på ett papper" ?
sen fixa till så jag kan lägga upp en header som jag vill ha, ännu mer svårt. Men lite små stuffs här och där!

NY


älskade

tänk om det hade gått kunde koppla bort hjärnan, för ett tag. Att bara slappna av och slippa allt.

söndag

Nu är det så att skolan har kommit igång, har en hel spännade, rolig och kämpade termin kvar till sommarlovet. Där finns en hel del roliga saker med skolan att se framimot, samt jobbiga saker. Fast det är dom jobbiga stunderna man lär sig av, det är dom som är lärorika och när man tagit sig igenom det känner man sig som en vinnare. :) . Jag tro man har nytta av det framåt i livet. Sen har vi dom roliga sakerna också. Dom måste också finns där för att hämta energi från, så man håller på en jämn nivå. Detta har inte bara med skolan att göra, det gäller typ allt här i livet. Tycker jag då.

Söndagar är tråkiga dagar man gör inget speciellt, man degar sig! Fast lite har jag hunnit med.
Kollade slalom på tv, samtidigt som jag kollade på en dokumentär och den kändisgrejs. Jag är lite av att proffs med detta att zappa mellan kanaler utan att tappa vad som hänt. haha... Sen blev jag sockersugen så bakade risgodis, jummi.!!! & nu här på eftermiddagen blev det skridskor åkning på isen.

varför går det inte att lägga upp bilder som kommer från google? för mig funkar nästan bara foton jag tagit eller någon annan skicka till mig.

Sen, vafan jag får verkligen inte till det med designen. Det är super duper svårt att fatta hur man gör. Blä för det! min blogg ser förjävlig ut..

puss!

tönt lista



Vem:
Saknar du: ingen, förutom my angel in heaven <3
Vill du döda: Jag vill inte döda någon.
rörde dig sist: Nellie
Vill du slå: Mike Tyson, det vore något.
Kysste dig sist: tihih
Kramade du sist: Lillasyster, jag kramar & pussar henne så mycket jag kan.
Vill du prata med: just nu vet jag inte
Skrek du på sist: Vet inte, förmodligen mamma. haha x)
Vill du vara som: Lauren Conrad, hon näst intill perfekt i allt.
Sårade dig sist: ingen anning, vet inte änns när jag blev sårad sist.
Vill du bli galet full med: Klasskompisarna, dom bästa! +några personer till.
Gjorde dig riktigt glad senast: svårt att komma just nu.
Fick du sms från senast:  Frida
Ringde du senast: Mamma
Ringde dig senast: Mamma, hon ringde upp mig.
Är snyggast på jorden: Tjej - Lauren Conrad. Kille - har inte bestmt mig här ännu vem som får den platsen

Har du:
För många vänner: man kan inte få för många!
Förföljelsemani: Nått så sjukt mycket. Blir nästan galen av det
Tvångstankar: på sätt och vis. Inbillar mig dumma saker.
Någon annan psykisk sjukdom: helt frisk
Någon fysisk sjukdom: helt frisk här med
Någon skada: min tummnagel är av, så ser bara dumt ut nu.
Färgat håret: Never ever, stolt! förutom att jag färgade underhåret när jag gick i 4:an.. Sen nån gång haft i ett fåtal små slingor i håret nån gång.
Brutit några ben: lillfingret. Hard life
Några piercings: nejnej
Egen dator: ingen helt egen
Bra självförtroende: jaadå, det har jag! ;)
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon den senaste veckan: Ja, yes, japp, si!
Bjudit ut någon: näh
Varit kär: kär å kär, lite då!
Dumpat någon: njae, typ.
Stulit någonting: ocoolt att göra. Har pengar att kunna betala med
Lämnat landet: jadå, många gånger.
Tuttat eld på nått: Ja, på ljus och eldbrasor.
Gjort något olagligt: Jag laddar ner från internet, nu blir det finkan! haha

Hur:

Går du: på två ben
Svarar du i telefonen: Hej eller hej det är Sofia!
Fördriver du tiden: dator,tv,sover,kompisar,ps3 & äter godis
Mycket pengar har du: Har så jag klarar mig långt och länge, men inte mer än Paris Hilton. haha
Tjänar du pengar: Mina föreldrar, farmor och mormor ibland :)
Ofta diskar du: aldrig, vi har diskmaskin
Ofta städar du: en gång i månaden
Många stör du dig på: nobody
Ofta träffar du din familj: varje dag :)
Mycket är klockan: 17,58


Tror du:

Att du kommer bli något: Ja, jag ska kämpa för mina mål.
På gud: på nått gör jag, eller vill kunna tro på Gud. Att det finns nått bakom allt
På rymdvarelser: nej! eller varför inte, varför skulle just jorden vara den enda planten med liv av alla miljader planter.
Att folk tycker om dig: joja, har inga fiender vad jag vet
På ett liv efter detta: jepp, eller samma här. Jag vill kunna tro på ett liv efter döden.
Att fiskar kan tänka: what? nej dom är nog iq-befriade
Att du kommer leva länge: jag är odödlig! punkt slut

. På tal om Lauren Conrad. Pratar precis med Isabella på msn som varit i LA hela jullovet. & då hade hon varit där Lauren och Lo bor! gaaah, man blit ju ännu mer avundsjuk nu. Sen allt annat och sätt och gjort i LA...


skåpsproblem

Möttes av en märklig syn när jag kom till skolan i morse. Där mitt skåp vanligtvis ska svara var nu en stor bild på universum, elr vi tror att bilden ska likna det. Jag stod bara och stirrade, var tusan hade mitt skåp tagit vägen. Rebecka stod lika förvånad som jag gjorde. Dom skåpen som stod närmast stod det andra namn på än det brukar brukar. Hmm, tänkte vi nån buse som bytat plats på våra namnlappar. Prövade med nycklen i "skåpet som brukade vara min plats" det funkade inte. Var tusan var våra skåp, hmm! Alla andra skåplängor stod kvar som vanligt med inte vår. Det jobbiga var att vi visste ju inte var våra skåp kunnde finnas. Ofta någon tjuv brytit sig in på skolan och bestult oss på ett stort skåpslänga, njaa! Så vi började leta, värsta tanken var att dom skulle flyttat dom upp till högst våning, i så fall hade haft världens super kondition efter bara en månad av allt springades i trapporna. Till slut längst ner i korridoren hittade vi våra skåp. Dom hade alltså bara förflyttat lite för att låta "universum" få ta plats. :) det var dte första som hände idag...

Saknade min lilla Fridis på bussen idag. Framför allt hem, då vi tar antligen kvart över 4 eller kvart i 5 bussen tillsammans eftersom vi båda hade idrott samtidigt då. Men inte nu längre :( ..  Buss är inte ett dugg tråkigt att åka kan jag låva er, bara man har nån rolig att åka med :D på morgonen när vi närmar oss lasarettet brukar många sucka över att dom behöver gå av, vet inte hur många gånger vi planerat att missa att hoppa av för att åka vidare. Men vill inte kliva av bussen, det är så varmt å gott å mysigt å kul därinne...

I BUSSEN

alla bilderna är från nån gång alldeles i början av höstterminen, kanske 3 veckan?


det gället att ha fantasi ;) hahaha


Martina & Helene


tacka nahumarn för deras laptopar, speciellt Frida då!

I morgon är det fredag igen.:) Fast det känns som en måndag idag. :(

jullovets slut



Jag vaknade idag 09,30 av nått brummade utanför fönstret som inte tog slut. Tryckte kudden för örat men det hjälpte inte, jag måste ha dödtyst för att kunna somna. Jag var väl lite smått irriterad över att behöva vakna så tidigt på min sist lovdag. Rullade upp parsiennerna och tittade ut. Jag såg bara vit vit och åter vit överallt. Haha, vad roligt att det fortfarande kan falla snö i skåne. Det var alltså plogbilen som väckt mig, hrmm! Men sen kom nästa irritation, varför måste snön komma sista dagen på jullovet och inte första. Åh, så typsikt! fast å andra sidan lagom tills man sen kommit igång i skolan om några veckor lär marken vara täckt av slask så man halkar och kommer dygnblöt till skolan, nice! Det är inte så kul det heller.

Ja, vad hittar man på såhär sista dagen på jullovet. Sitter inne i min ensamhet och kollar runder på internet på bloggar, bdb, facebook, shoppingsidor och andra sidor. Samtidigt som jag sneglar ner på klockan hela tiden och ser hur tiden tickar iväg. Jag vet om att jag har skolsaker att göra men skjuter upp dom hela tiden för att tro att jag hellre vill göra dom en annan dag. Nja, lurar mig själv lite. Men nu har jag bestämt mig, jag ska ha skrivit min muntliga redovisning på engelskan om ABBA sen läst 15 sidor i en bok som skulle varit utläst för längesen innan jag går och lägger mig. Så nu vet jag det, alltså är jag tvingad till att göra det också. Att det ska vara så svårt att komma igång, det tar liksom ingen tid alls att göra. Skriva en saken om ABBA tar nog 20 min, sen läsa boken har jag ingen anning om... Det fixar sig, allt fixar sig!

tingeling*


skidåkning, I love it!

Igår var en härlig dag. Från klockan 11 på morgonen till klockan 18 på kvällen var jag på vallåsen. Måste nämnas att tempraturen skifftade från - 8 mitt på dagen till -12 grader när vi åkte därifrån. Det var mig inte dåligt, värre än vad det är nere i alperna ibland. Fast där kan det i och för sig blåsa upp riktigt mycket ibland, det är inte skönt kan jag säga er. Aj aj vad ont det gör i kinderna då främt... Men kylan igår det gick, med lite upptining i varmestugen så var man på att igen. :)

Jag blir så himla sugen på att åka mer skidor, speciellt på riktigt snö och långa och välpistade halvbranta backa nu. Gah, Take my away, please! Aspen, saalbach, Chamonix, Verbier, Åre, Hemsedal det kvittar bara någon stanns. Okej?


Hemsedal 07.


Förstår ni mig lite kanske? Det är underbart... min papap på bilden föresten. haha!



Sorligt men sant, bara 2 dagar kvar av jullovet. Börjar skolan på torsdag. Då sätter allt igång igen! Dax att börja njuta dom sista dagarna av jullovet nu. Sen är terminen igång, sportlov, påsklos sen har jag sommarlov igen. Precis alltig går också så snabbt kan man ju hoppas på :)

isprinsessa?

Då är jag tilbaka helt välbehållen. Inte en enda skråma på hela kroppen inte änns en ramling hann jag med. Ja, detta ser låvade ut. Kanske klarar en pirruet på en fot snart? nja, inte hoppas på för mycket nu va... Det var svårare och läskigare än vad jag kunnat minnas.

Skulle inte sitta fel att kunna åka som isprinsessor, men där tar det slut. Drömma får man gärna göra! haha. Jo, jag trillade en gång. När jag skulle gå ner på isen så var där en liten isfläck precis innan, poff vilken vrupa jag kom med där. ;) sen när jag gick pga att jag frös. vad annars? & tog mig en kopp varm choklad och la mig framför öppna spisen och tinade upp mig. åg, vad jag njöt, så otroligt skönt det var. mums!


haha, vet inte om jag behöver säga nått om den bilden...


ehm, samma på denna bild som ovan. haha.


Just nu i detta som jag skrivet luktar det nybakta bullar i hela huset, underbart. Syns bara att man måste vänta tills dom är klara innan man kan hugga i. Samtidigt lyssnar jag i iPod på halleluja sen låten är mäktig måste jag säga. Men igenom iPodljudet hör jag Guitar hero-spelades, så hör kanske hälften hälften... Men mitt största problem just nu är att det finns inget kul på tv alls idag. Det är så här en mellan period, tv-kanalerna skiter nog i att ha nått bra att sända. Är mellan juletiden och tills alla skolor och jobb är igång, då har dom inget att komma med. Suck! jo, Victoria secrets fashion show 2008 går det repris på. Men den har jag redan sätt. Men tack, tur att datan då är uppfunnen så kan man sitta här och nörda sig, wiho! :D :D :D haha

Hej!

is på sjön

söndag är nog den tråkigaste dagen i veckan. Man bara degar sig igenom den känns det som. Man vill bara att den ska ta slut, söndag är en tråkig dag.

Nu känner jag lite vinterkänsla, igår snöade & nu är det is på sjöarna :) Ska ner till sjö snart och se om jag har kvar mina skridskorkunskapar var nog 1 eller 2 år sen senast jag åkte. tihihi... Synd bara att jag är så frusen av mig, det är sjuk! Jag måste ha flera lagar på mig och ändå börjar jag frysa först av alla, värst är fötterna och händerna. Det är jobbigt, man kan inte njuta man blir bara sur och irriterad för att man fryser. blöö! därför jag älskar sommaren så sjukt mycket. Fast vintern i säg är inte så dålig den har sina bra sidor också, synd bara att jag måste frysa hela tiden känns det som.


Nu ska jag tvinga med mig lillasyster ner till isen för att åka lite skridskor. Bilden är lite missvisade, isen är inte så "knottig" som det ser ut. Vi får väl se hur jag mår och känner mig ikväll. Haha, får väl be i hopp om att inte bryta några ben eller trilla igen isen. haha  x)

new year

Första inlägget för iår :) se där ja... Nu är det visst 2009!

Har egentligen inte så mycket att säga/skriva.
Men nytt år var det ja! Inga nyårslöften här inte. Inget börja om på nytt här inte. Inget ser till så nästa år blir det bästa. Inget jag ska göra det och klara det i år här inte. Nejnej, det är liksom inte så att man får ett helt nytt liv för att klockan slår över 12 den 31 December och nytt år blir det. Bara några siffror som ändra, inte mer än så. Känner jag! Livet rullar på som alltid, i år blir jag 17 år. Det hörs jävligt gamalt snart är jag 95 år också!

Men 2008 var en speciellt år på många sätt. Men kan inte säga att det var de bäsa året i mitt liv. För år går inte att jämföras känns det som. Bara att låta se vad 2009 har att bjuda på. Jag har en del drömmar om vad jag hoppas på, buuut I don't tell you ;).

Ciao

RSS 2.0