en dag på kullaberg

Var va festen igår egentligen, inte där vi var  i alla fall. Inte nån teckning på mobilen heller, så att ta sig hem tidigt var inte jätte lätt. Men ash, lite kul hade man. Ojoj, Johanna du är för go du ;) .. när det var en timme kvar till vi skulle hem försökte jag, frida och jannike få igång festen lite körde vårt egna race ett tag...

Idag är det morsdag och firades med en liten road tripp till Kullaberg.

Frida vid ett stup. Jag kom dock inte lika närma kanten, la mig ner på marken och kravlade mig tillbaka för att inte se höjden. Den skrämmde skiten ur mig.


lillasyster och storasyster på grottjakt (hörs som en barnboks titel)


Grottan är funnen. Silvergrottan hette den. Jag fick clausfobi och blev mörkrädd. Jobbig dag jag hade va?


Bergsklättring innebar utflykten också. ´Tusan vad rädd jag var för att halka till och falla rakt åt döden. Jag rekomenderar inte att klättra bland klipper och stenar med ett par utslitna ballerina skor.


Överlevde gjorde jag. men slut så att jag somnade på vägen hem.


Trevlig liten utflykt. Nu väntar något mindre trevligt. En hemtenta. HÄRLIGT! (y)

fixatoklart

Hejsan hoppsan!

Idag har jag fixat allt till skolavslutninge/student i vad jag ska ha på mig samt presenter. Känns skötn att ha det klart så man slipper stressa ivag nån dag. Had enog aldrig hunnit fixa nått tills Jennys student som är nästa vecka för är i koarp närstan hela skolveckan. Men nu är det fixat och klart. härligt..

Nu sitter jag här med handduken på huvudet ska snart gå och börjar göra vid mig. Ikväll blir det fest. Gustav och nån till jag alltid glömmer namnet på har fyllt år så de ska ha fest. Kommer säkert bli kul :)

pics

ett kvällsinlägg med lite balbilder är inget som skulle sitta fel. Har låvat en visst person att visa lite bildern innan kvällen. Jag håller vad jag låvar. Är en snäll flicka! =)

bilderna är klickbara. Pallar inte lägga upp i stora bilder...



henne klass. Min syster är tjejen på första raden andra från vänster. Mörkblå klänning och handskar. Så fin så :)


här har vi henne. hennes hår var kalas coolt. Frisören hade typ vevat in dreadlooks med lockarna i frissan. Skit coolt var de,


hon och hennes baldejt.


hennes vän Frida och Jenny


Detta gänget kom i limo. Varnade nu mina föreldrar på vad jag förväntar mig till min bal :) 


Några av mina en miljon bilder jag tog. Jenny blev till sist arg på mig och sa till att sluta fota. HAHA!!! vafan, om 10 år kommer hon tacka mig för att jag fottade allt och alla och ur varje vinkel. Å andra sidan är jag ingen proffsfotare så blev inte jätte bra kort. Mammas blev säkert bättre. Dock hann hon nog bara med att knäppa av hälften så många. Flest är bäst, eller hur?

nu ska jag nog bege mig mot sängen. För imorgon blir nog en häcktiskt dag, liksom alla andra dagar är. Egentligen vill jag bara gå till kylskåpet och ta pollypåsen som aldrig öppnades ikväll. Men har jag inte ätit innan kan jag klara mig nu känner jag. TÄNK FRUKT SOFIA!

puss&kram

ännu en bal

*Pust*

Vad dagen gått i hundranittio. Fick stressa mig med geografiprovet för att hinna hem i tid för att hjälpa storasyster med förbredelserna till henne bal idag. Var ska man allllltid blir stressad mot slutet. Haha. ojoj, det gick undan...

Sen nu på kvällen åkte vil till stället dom skulle ha balen och kollade på alla. ÅH SÅ FINA! :)

men nu måste jag andas lite, bilder kommer sen. Så fina, längrat grymt till min tur. HALLÅ, nån som inte haft sin bal ännu? JAG FÖLJER GÄRNA MED!!!


balen

det närmare sig...

Idag var det dax för 3:ornas bal i Hbg. Klart ville Sofia dit och kolla på hur sjukt fina dom var. 3 timmar spenderade jag runt om i Hbg och till sist vid Dunkers för att se hur otroligt fina alla var. Bara 2 år kvar tills det är vår tur. Längtar något fruktansvert. Speciellt nu när fick se alla idag :)

Fick reda på mitt matte prov idag. JAG FICK MVG!!! borde ni inte kalla mig Einstein nr 2 ? . Helt plötsligt fick jag tillbaka lite kämparglöd igen, härligt! Behövs till de sista veckorna som är kvar.

One aftermiddag In das stadpark witk Fridus.


hängstolarna i parken + Frida


jag blir aldrig för gamal för att sluta gunga









Tyvärr har jag inga bilden från balen. Klantigt nog lyckades jag och Frida ta slut på batterina, ja vi fottade rätt mkt oss själva. Jag ville bara gå fram till alla studenter och säga, "Åh vad fin du är, får jag ta ett kort". Sen varje gång jag blir deppig av skolan ska jag se dom bilderna så man vet man längtar efter :)

Tjo!

mitten av veckan

Idag har jag haft 2 prov (av 3 lektioner). Bella hade till och med 4 prov. Säkert nån som hade fler prov (om den hade omprov). Welcome to the reality of JHG! ;)

Idag kan jag säga att jag är lite gladare. För varje dag som går är man ett steg närmare sommarlovet. Så härligt va! HAHA, på tal om en annan sak. När jag cyklade hem från bussen idag kom den en jätte vind så jag tappade balansen och trillade rakt på ett väghinder som var bredvid mig. Tur att ingen bil kom förbi. Klant Sofia!

Här ligger min framtid. Vinner jag en miljon så köper jag mig en läxhjälpare för pengarna.Eller en mer "göra allt skolarbete"-arbetare. Önskar mig lycka till!




hate this feeling

Härligt och vara hemma tidigt idag. Var hemma lite innan 12, inte dåligt alls. Hade bara bokpresentation och presentation av en samhällsfråga sen var det egen studietid. Som tur lyckades jag ha båda mina samtal väldigt tidigt och min grupp var snabbt klara med vår uppgift. Sen stack jag hem!

att  jag var hemma så här tidigt idag är guldvärt. Kommer betyda att jag kan göra mer än att hålla på med olika skolarbeten/pluggning hit och dit. (kommer gäster hit, så kan vara social då) + att jag hinner gå på toa iaf...JAG PALLAR INTE MER!!! (okej, jag är inte ensam). Ibland undrar man om det finns nån skola som är jobbigare?! ( ibland undrar jag varför vi inte hamnat på psyket än?)

Okej, nästa vecka då lär jag nog inte bara så negativ. Det finns ljusa sidor också kan jag låva, mer än de mörka faktiskt. Men de kommer inte fram nu iaf :) ... 

inte en allt för glad Sofia idag.




dead week

This week is going to kill me, bokstavligt talat!!!

Om jag inte börjar skaka av all stress & panik lär denna veckan inte varra värre än dom nadra som varit värst. Gäller ju att tänka från den ljusa sidan, right? Men märker på stämningen när det är så här pressat. Syret tar nästan slut i skolan för alla andlas så fort, typ. NEJ SISTA VECKAN UT NU!!! sen är jag/ befriade :) fan vad härligt. (för ett tag iaf)

3:orna har sin studentbal på dunkers denna vecka. Måste få tid att gå dit. Måste se alla fina prinsar och prinsessor. åh, vad jag längtar till vår bal. Synd bara att det inte är på Sofiero längre. Då kunde man ju sagt, "Jag ska på bal på slottet", hade varit häftigt!

Nu ska jag ...... Ni fattar vad jag ska göra om ni läst inlägget. Just det, plugga!

en fartfylld dag i Öa

Kan meddela er att jag har typ blåmärken överallt på kroppen där man slog i när man åkte karuseller igår. Är ju inte så man sitter fast som krovskinn. Flyger som en vante i alla kruseller... Så NEJ jag har inte blivit misshandlad om nån undrar.

Några bilder hann jag med att ta. Ett par riktigt kassa också. Och meningslösa för den delen.

Ankrace i pinnån som går igen byn. Ser ni som rosa och blå sakerna i vattnet, det är "ankorna"... Taktiken är lagd för nästa år hur vi ska ta hem racet ;)


Virvelvinden urtråkigt. För lite fart och för lite snurr, fy! tyyyp lite av Miami syns i bakrunden, den var urkul! :) Dom andra karusellerna prövade jag inte på, inte lustiga huset och hoppborgen heller. Tror inte jag klarar åldersgränsen där.


Störade objekt nr 1 denna helg på bild, helikoptern.


På kvällen var det rock i dalen bland annat. Barbados uppträdde på scenen i centrum, men kände inte för att trängas med pensionärerna i vid scenen och dansgolvet. Så blev dalen istället med massa lokala band runt härifrån som spelade hela kvällen och en bit in på natten också. Rätt så trevligt. Jag är ingen hårdrockare så jag tycker väl mer om den sociala biten. Alltid lika kul när man träffar folket härifrån. Inte varje dag precis men gör det... Mys, prat och annat skoj så ja det var mig en trevlig kväll :) förutom att jag frös så mycket mot slutet att jag trodde jag var tvungen att amputera bort
mina fötter.

& en sak! Jag saknade min Joanna (även dig Sandra, hon hade dansuppvisning) som egentligen skulle ha varit med mig hela dagen. Men hon fick rycka in och jobba men hann aldrig med nån buss innan det var försent. *snyft*

trevlig dag

Massvis med karusellåkande idag. Känns som jag fortfarade sitter i Miami ( en karusell som är som "flygandemattan"). I dne karusellen tillbringade jag och Frida H rätt mycket tid och röst idag. Nej, det var trevligt på Öa-dagarna. Härligt med folk och fint väder. Ankrace också, det ni ;) synd bara att jag inte hade en anka att racea med. Massvis saker har man varit med om idag. Inte van med denna "cirkusen" i byn. Undrar alltid, var kommer allt folket ifrån? så ialla att man får tränga sig fram. Örkelljunga är inte så litet trotts allt, 10 000  invånare här. Mobba mig inte längre, här har vi Öa-dagarna med Hawaii-tema. Hur coolt är inte det? ;)

Nej nu ska jag skynda mig. Ikväll blir det "rock i dalen".  Mer info kommer i morgon typ seeent! inget mer av mig idag


helikopter problem

Ush, sitter här på helspänd hela tiden. Har nog gjort det i 24 timmar nu. Dessa Öa-dagar tar kol på mig, eller mina hjärtslagg. Antar att det är så att man kan få åka helikoptertur över Örkelljunga, vilken himmelsksyn dte måste vara. Barra massa skogstoppar?... Men iaf jag tycker det är otäckt med detta helikopterljud. jag är på riktigt rädd att den ska störta i trädgården. Eller i värsta fall krasha in i huset, det vore härligt va?

Det ska bli skönt snart är dessa Öa-dagar över då slipper jag vara rädd för en helikopter som ska störta i huset samt att få sova utan att vakna av en helikopter som är påväg att störta. Detta går mig på närverna. haha

Måste skriva att jag är lite stolt över Frida H som hade vågat åka balder igår. Kanske betyder det att jag får med henne en bäbiskaruseullen idag ? ;) men tror jag måste hälla i henne sömnmedel först om hon ska våga det ...

PEACE AND LOVE

Örkelljunga dagarna

Jag pysslar med det jag kanske inte borde göra idag. Jag håller på med skolarbeten. Men vill jag slippa att sitta uppe hela nätter nästa vecka får jag väl ta och offra mig lite nu...

Grejen är den att det är Örkelljunga dagarna idag och i morgon. Vilket betyder att alla varelser i denna byn vaknar upp ur sina iden och lämnar sina hem för att träffa andra varlser. Dessa dagar är dom dagarna man tror att liv existerar i denna byn. Inte riktigt men nästan då. I alla fall är väl året händelse i Örkelljunga väl. Folk kan se framemot denna helg från typ dagen då det slutar. haha. Jag är INTE en av de personer som avgudar Öa-dagarna. Men jag gillar däremot att här finns ett tivoli då. I like karuseller! (y) .

Nej jag kanske borde hoppa ur min pyamas och gå ner till byn snart. Synd bara att Frida H är på Liseberg idag. Som jag ångrar mig att jag inte åkte med. Tror det varit roligare än dom "karuseller" som är här. Annars hade jag tvingat med mig henne ner till byn nu. Jaja, i morgon kommer förmodligen Joanna hit och då ska vi ha kul.

En grej bara, vad händer ikväll? jag har inget koll på schemat alls, vet att det är "rock i dalen" i morgon men vad häner ikväll?

kvällsblogg

Kvällsinlägg är inte nån vana för mig. Men nån gång måste bli den först gången, eller hur! Kände att idag var rätta dagen.. typ?!

Nu har vi iaf lång helg. Härligt som fan. Skolan som vanligt först. Gick faktiskt på hälsobanken i morse, dans. Skulle varit sån pussycat dolls dance men hon som hade det var sjuk så blev streetdance. Det är kul men komplicerat, kan man väl säga? koordinationen är inte nått jag tränar varje dag precis... hihi. Annars var det skola som vanligt.

Annars har jag varit med Frida, Jannike, Amanda, simon och ja sen annat folk lite här och där, Trevligt trevligt!

NU: SOOOOOVA!!!

måndag

Måndags morgnarna är alltid lika sega. Så sega att jag snozzzzzzzade (stavas?) 1 timme, men fy vad skön det var. Nästan så jag kan säga att jag var pigg och utvilad, fast då ljuger jag. Mindre trött och död kanske är mer saningsenligt.

Annars har jag fått klart för mig att nästa vecka kommer bli en "skjut mig" vecka. Men så är det väl nu när allt börjar närma sig ett slut. Vi har trotts allt haft det "lungt" nu ett tag. Så att höja pulsen är nog bara bra? Bara att hoppas på att man inte får en hjärtattack, det vore tråkigt.

Förövrigt vill jag ha tillbaka våra sittplatser i Cafeterian. Jag är rejält trött på den jävla fotoutställningen som just nu finns där så att bara ta sig fram är som en laborint. Bilderna var intresanta första gången man såg dom nu är det så att det kittlar i fingrarna över att riva ner dom. Fast att riva ner dom hade det inte varit värt. Då kommer väl gorillan och tjurar som hon gjorde över att saker från deras studentvägg "revs" ner. Måste vara jobbig att vara gorilla.

 

lördag

Okej måste bara göra detta nu: GRATTIS SOFIA PÅ NAMNSDAGEN I EFTERSKOTT!!! Tack tack :)
Ja, jag glömde bort min egna namnsdag igår. Tänkte på det en gång då jag fick ett grattis sms. Sen var det puts borta för resten av dagen. Fy att resten av familjen glömde det, illa! Jag ska aldrig blir förstor för att fira något. Älskar att fira saker hit och dit.

Klockan är typ 5 och jag är redan super trött och vrålhungrig. Har jobbat och slitit som ett djur hela förmiddagen och typ eftermiddagen. Fast ikväll blir det fest hos Hanna :) juuuust daaance, I say!


högt tempo

Dagen har gått i hundranittion. Hunnit med mer än jag vad jag brukar göra på en dag. Jag har minsann fått lite speed.

* Haft sovmorgon (började 09,00)
* Varit på en insirerade föreläsning
* Stan en runda
* Åkt buss 2 ggr
* Cyklat hem och ätit & ner till byn igen
* Umgåtts med Amanda och Frida :)
* Varit och tittat på fotboll (beskrevs som året match i Öa)
* Hälsar på farmor
* NU sitter jag vid datan och kollar tv.

Snart ska jag sova. Det tar på krafterna och hålla tempot uppe.


lite smått sjuk

Kände att huvudet gjorde lite mer ont än vanligt och i med att vi ändå inte gör nått i skolan var dte väl lika bra att stanna hemma. Härligt och skönt!

Har inte haft nått speciellt för mig. Mest kollat på tv och suttit vid datan. Nja, lite duktig har jag varit har skrivit typ 1 sida på bok/film analysen om "I taket lyser stjärnorna". Värst är att uppgifterna är så svåra att förstå så vet inte om jag ens gjort rätt. Jaja, nån nytta har jag gjort.

På eftermiddagen kom farmor och höll mig sällskap så jag inte var helt själv. Lite fikade hade hon också med sig. Lite kanelgifflar sen var Sofia fult frisk igen.

Stänger även iväg ett litet grattis här med: Grattis Cassandra 18 år nu :).
Själv får man vänta påtok för längre tills man fyller 18 år :( suuuuuuck!!!

utmaning

En utmaning från Elin. Jag vågar inget annat än att ta denna utmaning. Hon är stor, stark och farligt. Jag är liten, svag och ofarligt. So here we go!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.  Hur skulle du beskriva det du söker i ditt liv med 1 ord? 
      Längtan

2. Vad ska det stå på din gravsten? 
     Sofia "Softa" Björk "Ingen hjärna ändå stjärna"

3. Vad är det första du tänker på när någon frågar dig "vad du har svårast för"? 
     Lite fel på gramatiken där min vän. Man brukar säga " Vad har du svårast för"?

4. Vilken känd person tror du har gett dig mest inspiration i ditt liv? 
     Typ Britney Spears när jag var yngre. Nu tycker jag Lauren Conrad verkar ha allt man kan önska sig, nästan.

5. Hur skulle du beskriva dig själv med fem ord? 
     Komplicerad, Envis, Omtänksam, Glad, Impulsiv

räkna matte sovandes

Jag kan meddela er att jag kan räkna matte sovandes. I morse 08,00 var det NP i Matte A. Hade en sån dag idag då det kan ta mig timmar att vakna vid liv. "Oturligt" nog somnade jag på bussen också, så då börjar ju "vackna upp"-klockan om. Så under hela del 1 av provet, huvudräkning (y) var jag i fortfarande uppvakningsstadiet. Det var mig ett pres att klara av att räkna matte halvt sovande. Kan ju säga att jag inte är lika nöjd med del 1 som 2. Del 2 kände bra! :)

Eftermiddagen var spårk-tema. Något med att man skulle gå runt i hbg och hitta sina svar till något & avsluta på gröningen. Jag blev väldigt sjuk så åkte hem istället.

& nu skriva en bok/film analys av "I taket lyser stjärnorna"

Detta är en sån bild som ändrar sig från vem det är som läser. Det du ser på bilden, är DIG om 20 år.


Trevligt trevligt, själv såg jag mig själv steckande vid en pool i Califonien :)


besök på fredriksdahl

Jag gör lite omvänd mening här och skrivit om gårdagen istället idag.

Åter igen så har vi internationella tema-vecka nu. Jag fattar inte tema grejet? ända är att vi inte har lektion och sånt utan gör helt olika saker. Igår såg vi på fördmiddagen en film, Hotel Rwanda. Handlade om folkmordet i Rwanda 1994, alltså en riktigt jobbig film. Ush fy! världen är full av ondska...

på eftermiddagen blev det ett besök på Fredriksdahls park-grejset. Ehm, vi gick en träd runda, en ekorre runda och kollade på djur! HEJA!

Stefan och Filip trodde jag ville ta en simtur i gödselstacken med ankorna. Jag klarade mig bra utan den simturen sa jag.
Klicka f�r att st�nga bilden

Sändie, Joännie, Stäfanie på språng.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Just ja, på kvällen gick jag och Frida ner och såg 9:ornas musikal på kungsskolan var Grease! :) för ett år sen var det vi som gjorde vår musikal ... Grymt kul var det, speciellt då när vi spelade upp musikalen för publik.

Softa Björk

När jag var yngre gillade jag inte alls mitt namn. Jag ville heta Therese eller Felicia. Alla mina dockor hette Therese eller Julia. Therese blev det för så heter min nästkusin som jag såg upp till as mycket. Felicia bara för jag gillade det antagligen. Jag sa typ alltid att jag skulle byta namn när jag blev stor....

& idag fick jag ett nytt namn. SOFTA BJÖRK!!! hahaha... På alla grupplisterna hade dom skrivit det. Tyckte det var lite kul. Varje gång dom skulle kolla om alla var där så varje gång när "Softa" kom tvekade läsaren då sa jag bara, Japp jag är här! ... Mitt nya namn hade vi lite kul åt varje gång de skulle ta närvara.

Från och med nu heter jag Softa, rätt soft namn va?

tema vecka

Temavecka denna veckan och det betyder intga vanliga lektioner som betyder, inga prov/läxor! Härligt (y) (förutom nationella proven i Matte A på onsdag)

Annars måste jag säga att det verkar vara en tråkig temavecka. Vi fick bland annat idag skriva en "dröm bok" med våra drömmar i. Lekis nivå eller vad? allt var allmänt ointressant ... & i morgon ska vi till fredriksdal på eftermiddagen och ja göra där?

så här står det på schoolsoft om vad som sker där:

Hej!
Imorgon besöker vi Fredriksdals museer och trädgårdar. Förutom att SMHI lovar fint väder så blommar just nu flera fruktträd och djuren har fått ungar. Missa därför inte möjligheten att komplettera fotoalbumet med bilder på dig själv och dina klasskamrater i vacker miljö. Alltså;
- Tag med kamera!

Att jag insjuknar i svininfluensan på eftermiddagen är väldigt stor risk. Vad ska man göra i skolan om man inte lär sig något då kan man väl lika bra vara hemma och titta på film, då lär jag mig mer säkert .

söndag

En härlig söndag idag...

Idag blev det en shoppingrunda nu på eftermiddagen. Följde med och agerade smakråd åt Jenny. Men vi hittade allt hon behövde, skor till balen och ett par till studenten sen smycken. Okej, klart som tusan att vi köpte mer än det. Jag köpte en asball kuvertväska med nitar på. Sen skulle jag köpa en jeansjacka jag kollat på ett tag. Nu fick jag fingrarna ut röven för att väl köpa den, trodde jag va? nejnej, "köpet medges ej" sa kassörskan. Jag envisades med att jag visste att jag hade pengar på kortet och att det kanske bara var lite segt. Såna situationer är bara för pinsamma. När pappa väl fört över pengar så vågade jag inte gå tillbaka och köpa den. Så får väl fixa det nån dag i veckan nu.

Är lite smått surig över att jag inte kunde se Gossip Girl idag. Farmor är och hälsar på och då MÅSTE man ju se på Bingolotto på just den tv där 5 finns. HEJA!


uttråkad

Jag är så uttråkad så det är riktigt jobbigt. Har besökt alla sidor på internet som det går att besöka. Nu spelar jag massa gamla låtar för att göra mig mindre uttråkad. Men det låtarna jag spelar är redan uttråkade för att jag lyssnat på dom för mycket för i tiden.

Vad som gör mig mer uttråkad är att jag vet inget annat som händer idag. Tänk så måste jag vara så här uttråkad hela dagen. Fyför. Nej det är iaf Robinson ikväll så något som gör allt mindre uttråkad.

Det är inte vanligt att jag har absolut inget att göra. Jag borde stanna här och känna denna känslan att vara uttråkad och verkligen vilja ha något att göra.

ibland kommer verkligenheten ikapp en...


malmö igår

Direkt efter vi slutat (11,15) tog jag och Joanna tåget söderut mot....... MALMÖ!  & hemma var jag vid halv 10 tiden på kvällen... Jag deckade i sängen en timme efter det. Jag var utslagen då och idag har jag nästan träningsverk. Vi tog inte det lilla lugna precis. Shopping shopping shopping & myspys fika :) (vi räknar bort maten på burger king så hörs allt mycket mysigare)

Första stoppet blev såklart ZARA, där vi spenderade rätt mycket tid... efter ett tag hör jag "eh sofia, du detta är pinsamt nu, kolla på oss" så tittade vi på våra höger med kläder och föll i skratt. Man fick visst bara ta in max 7 plagg åt gången och pröva, rätt kört för oss båda. Tror Joanna låg inne med typ 25 plagg och jag med 15 plagg . Härligt!  

Joannas hög. Kanske inte ser så mycket ut med under byxorna har och fullt med galjar också. Nej, vi kom inte tomhänta ut därifrån ;)



Jag kom inte hem tomhänt igår förstår ni nog. Hittade en hel del, goddigoddi (y)! . Hittade ingen klänningen wow den måste jag ha på skolavslutingen, lite segt. Men annars är jag super nöjd! :)

En perfekt dag med en perfekt vän Joanna :) ... eftersom vi inte hittat allt till skolavslutingen betyder det fler såna hära dagar framöver tills vi är HELT nöjda! nästa gång blir det antagligen Lund, eller Malmö igen. Hbg tar på vi lunchrasten ;)


hejdå!

Nu drar jag och Joanna ...............................






SÖDERUT!!! :)

estetavsluting.

Liksom alla andra som läser Engelska A var det nationella idag, reading and listen. Långt bak i bakhuvudet hoppas man på att någon lagt i engelska-piller i frukosten så man helt plötsligt pratar engesla flytade, hade varit fint. Men nej, jag får väl lära mig det ur normal väg i stället. Hur det gick då? om man säger så, har varit med om prov som både gått sämre och bättre. Där har vi det! vet inte själv om jag är nöjd eller inte... skit samma! världen går inte under.

NP var den enda skolsaken vi hade idag. För på eftermiddagen hade 3:orna estetavslutning så dom visade upp det dom sysslat med. Allt möjligt var det, sång, teater, film, musik, konst, foto ja kanske mer. Det var iaf kul, tyckte dom flesta var bra. Specielt dom som hade musik. Helt grymma, lite svårt att tänka mig att så bra skulle gå ett samhällpogram. jag rös av en tjejs sångröst, helt fantastiskt. :)

Till slut var det kanske det jag mest väntat efter. MEGAFON VINNARNA!!! Har inte skrivit detta innan. Men vet ni vad? Jo vår skolan VANN musik tävlingen. Helt otroligt. Var mot alla gymnasieskolar runt om här i Hbg. Alltså mot sånna skolor som tillbringar hela sina dagar åt musik också. Här kommer vi lilla JHG  med SP och NV pogram och vinner över alla musik skolor + alla stora skolar på skolstaden. Rätt coolt måste jag säga. Nu i efterhand ångrar jag att jag aldrig stack till Megafon den kvällen och fick uppleva detta. Alla säger det var sjuk kul. Jaja, lite stolt är man ju över sin skola ;) eller ja över de i skolbandet dåda. De är as grymma!

Här har vi dom. Spelade bland annat en foo fighters låt :) alltså, deras musikstil är rock! dom var riktigt spexiga också, bjöd på sig själv aoch levde in i rollen. Rätt kul :)

bildinlägg

Jag vet om att jag inte är världens mest aktivia fotare och ännu sämre på att ladda på bilder på bloggen. Men idag känner jag för att tillgott göra lite. Så här kommer lite härliga bilder sen nån kväll på gröningen för ett tag sen :)

glada och utsvultna, längtades efter korv med bröd.


inte lika glad längre. Dumma grill, det tog typ 30-40 min att få igång den. OCH utan mig hade dom aldrig fått igång den. Jag offtade allt brännbart och min luft för att få igång den + att stinka rök, hungrig var jag. Det gick! några hade redan gett upp och gått och köpt pizza.


mat ger en energi :)


ännu mer energi...


Vi kan flyga, high five för det!


fråga mig inte varför?


sen tog energi slut och vi blev trötta lite och satt oss ner och vilade, säger vi!


& avsluat med lite kärlek också!


puss

bara för att...

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Nej
Hur tidigt stiger du upp? Jätte olika. vardagar är det 06,10 eller 08,10. Helgen helt beroende på när jag la mig, men typ vid halv 11.
Vem/vilka vet mest om dig? ingen egentligen...
Vad ska du göra ikväll? Kolla Grey's & läsa bok :)
När var du senast full? i helgen
Har du utländska föräldrar? Nej, svenska rötter sen bronsåldern.
Var har du ont? Ingenstanns. Kanske lite mätt i magen isf
Är du bra på att måla? Ja det tycker jag. Fick ju stipendium i 9:an i bild ;) den ni... 
Vem kramade du senast? Hanna .. GRATTIS TJEJEN! <3
Vem pussade du senast? min lillasyster tror jag. Pussar henne hela tiden, stackaren ;p.
Vem svor du åt senast? Mamma, kanske?
Vad längtar du till? SOMMARLOVET!
Vad heter dina husdjur? jag-har-inget-husdjur
Har du körkort? Nope
Har du jobb? Nix, elr lite sommarjobb om jag känner för det.
Favoritgodis? Polly & ahlgrens bilar
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska.
Sparare eller slösare? skiftar mellan dem
Vad är den bästa komplimangen du kan få? Jag tycker det är kul med underligga komplimanger.
Har du några homosexuella vänner? nej, tyvärr! men vill ha, homosexuell vän sökes! haha
Bio eller promenad? Bio är alltid mysigt. Promenad också.
Är du kittlig? Nej inte ett dugg.
Vad heter du i efternamn? jag gillar inte mitt efternamn, ett träd!
Rädd för insekter? Mja, haha. De är ganska äckliga.
En låt som gör dig på bra humör? Imse vimmse spindel?!?!?
Anser du att du är stark? Fysiskt: Nej Psykiskt: Ja
Favoritmaträtt? Grillat nu på sommaren annars tacos.
Favoritfärg: Ljusa färger nu på sommartiderna.


bokläsande

Förra veckan var det solsken, igår var det spöregn och idag är det storm. Är lika lite en människas och dess humörsvängningar. Allt går hand i hand.

Jag var väldigt trött idag så bloggadet stod inte högst upp på "göra listan". Efter ett 3 timmars lång religionsprovsskrivning och efter det massa långa föreläsningar var jag inte på topp när jag kom hem.

Ångrar mig lite nu att jag inte gick på hälsobanken i morse. Var nämligen ett pass som hette "kom i form till beach 2009". Bara själva namnet hördes bra och när dom andra som var där berättade det hörde det ännu bättre. Varför ska sängen vara så skön. Dax att börja sova på golvet nu!!!

Hejohå vet ni va? Jo, jag läste ut en bok, "Ego Girl" för ett tag sen, men den räckte inte som matrial till en svenska uppgift så var tvungen att hitta en ny. Men det gjorde jag så klart, inte efter min kräsenhet. MEN i måndags så fick jag en bok av min lärare "I taket lyser stjärnorna". Jag är redan på kapitel 20, den är så bra. Jag börjar nu förstå varför man överhuvudtaget läser böcker. Bästa med denna boken är då att den finns på film också, blir ju dubbelt upp i information :)

Nu ska jag lägga mig på golvet (har övergett sängen för den är så farligt skön, så man typ somnar) och fortsätta läsa. Sen blir det en promenad och ytterliggare ett blogginlägg idag med bilder sen nån vecka tillbaka :)

värdelöst

GAAAAAAAAH!!! JAG BLIR GALEN....

Positivt är att HIF leder. men detta blir ändå negativit för det kommer väl betyda oförbrett prov i matten (christian är MFF:are). Alltså allt är värdelöst just nu!

Det är nästan bud på att borra ner mig i sängen och inte vakna förrens på onsdag och hoppsan hejsan jag glömde visst religionsprovet! Hej. Faaast det betyder att jag får offra en resursdag + extra dagar för att kompliktera upp mitt missade religionsprov. Ser ni det är värdelöst!

Jag får väl sätta mig och plugga ännu mer. Redogöra kopplingarna mellan religionerna ordentligen samt lära mig de viktigaste i religionerna = ALLT! . Vet ni vad, kanske 10 % det man pluggar till kommer  på provet. Allt annat slit har man nu gjort i onödan, bortkastad tid. Ja, allt är värdelöst!

DENNA VÄRD ÄR VÄRDELÖS, JAG TROR JAG FLYTTAR TILL JUPITER! Hejsvejs

en vanlig måndag

Hör här noga nu. Jag är lite "sur" på mig själv över att jag gick MVG på min religions inlämning. Hur dum får tjejen vara tänker ni nu? Jo, nu tvingas jag sitta och slita som ett djur för att plugga in typ 45 sidor tills religionprovet i morgon. Visst jag började plugga lite innan, typ bara läst igenom det men det räcker inte för ett MVG. Då måste man redan nu tänka ut analyser och jämförelser mellan religionen. Alltså hade jag haft en betydligt roligare dag idag om jag nu bara fått ett VG eller G. För då hade pressen över mig själv att uppnå samma resultat inte varit lika stor. Nej världen är inte alltid så lätt. Min värld domineras nog av I-lands problem känner jag.

En liten fråga bara:
Mia frågade hur vi skulle göra för att minska överbefolkningen i världen: Filip förslag var: Skicka iväg kvinnorna till kloster så föds inga barn och samtidigt så tar männen kål på varandra. Mitt förslag var lite mer blodigare, skjut alla över 80 år slipper vi nu unga jobba häcken av oss för att försörja gamlingarna... Har ni några bättre förslag hur vi ska minska överbefolkningen?

En grej innan jag börjar pluggar igen. Tänk er om religion över huvud tagit inte funnit, mycket hade underlättast. Först, ett färre ämne i skolan = mindre plågotid. Två, tänk så många krig och annat skit som startast pga religionen, mindre oskyldigit folk hade dött för något som kanske inte ens finns?  tre, jag hade sluppit sitta och skriva detta just nu och kunnat tillbringa min tid med att göra en kladdkaka!


sommarlovet närmar sig

Lite segt att det inte är lika varmt ute nu som det varit i typ en veckas tid nu. Men det är väl härligt ändå. Vet ni vad, är typ 4-5 veckor kvar till sommarlov = Ingen tid alls! räckna sen bort lovdagar och sedan helgdagar så är det max 26 skoldagar kvar. Och av dessa dagar vet jag att en vecka kommer vara en temavecka=inga läxor och prov, bara skoj! NU NÄRMARE SIG SOMMARLOVET!

Åh visst ja! 2 av dessa dagarna är vi på läger i koarp med skolan. Detta är något vi ser framemot. Fyfan vad vi ska jävlas! & vi ska gå in med hundra procent känsla för detta "överlevnads läger" . Planerat hur vi ska krigsmåla oss och komma med trasiga kläder och äckligt fula gummistövlar. Om någon ser ett par gräsligt fula gummitstövlar i en affär, säg till mig då. har bara hittat "fina" gummistövlar än :(


nice

Jag har egentligen inte tid till att skriva blogg men det glömmer vi. Är fullt uppe i grillning :)

Var på väla innan idag, hittade massa fint. Köpte en tunika idag bara. Det andra får bli när jag fjäskat pengar av mamsen. Men i alla fall när jag gick där kände jag att jag hade en väldans träningsverk. Måste ha varit världens långsammaste träningverk jag fått, tänkte jag. jag har inte tränat på åratal typ. Men sen kopplade mina snabba hjärna att det måste varit efter all dansning och allt stoj igår jag fått träningsverk av. Hallelujah vad jag måste rört mig väldigt mycket för att få denna träningverk.

Som sagt, igår blev lika lyckat som alltid. Hade med mina lilla vän Robin Lantz och nu kommer han väl slava för mig för att få följa med nästa gång ;) (han kände några sen innan också).  Vi hade för oss allt möjligt, man vet aldrig vad som händer nästa sekund. Det som är så kul med oss. Träffade också en massa nytt trevligt folk samt Amalia &co... Sen började klockan ticka & blev nattmat på mcdonkan, härligt!

tillbaka till grillning med vänner :)

PUSS

1 maj

Hej alla! Hur mår ni idag? dumt att fråga det en dag som denna va?

Igår var det som sagt valborg, höll ju till ute i ingenstanns... Först var det "mys" eller vad man kallar det runt en brasa med fult med folk, härligt :) sen förflyttade vi oss en nån typ av en lada kan man nog kalla det. Helt okej kväll måste jag säga. Härligt folk och sånt gör ju allt bra. Jag är nöjd med kvällen, träffade ju sammvis med folk man inte träffat åratal kändes det som. Fullt med uppdateringar har jag nu ;) hihi...

nu solar jag och tar det lungt, för ikväll blir det fest igen. Japp, livet är en fest! Nej men Stäääfan/bobbie/steffe/stefan fyllde år i veckan så ska fira han :) skulle inte bli förvånad om jag somna i en soffa vid 9-10 tiden, så trött känner jag mig nu. Jaja, jag överlever!

RSS 2.0