slutet i min bloggning?

Fick en grej för mig just nu,

Jag vill byta blogg, vill inte ha denna längre. Nu finns det både för och nackdelar med att byta. Jag vill börja om på något vis men palla att allt gamalt inte finns kvar då. Jag vill blogga för att själv minnas allt jag gjort och vad som häny. Kul att gå tillbaka och titta och få sig några skratt och sen se hur allt har förändrats sen man skrev det blogginlägget. Jag är inte ute efter att bli nån rik Blondinbella eller snygg Kenzas eller äcklig Kissie och absolut inte en "Amandavardet"-blogg. I don't care a shit, vilka som läser. Jag vill bara hjälpa mitt egna minne som inte alltid är super bra. ibland bra, ibland mindre bra!

Hrm, jag ska fundra på det. Och så ska jag ´lägga ner tid på att ha en fin design, den jag har nu är äcklig och ful och tog mig 2 min att fixa. Haha? nej, ska man blogga vill man ha rent och fint :)

Jag återkommer... om jag ens gör det?!

Nej, kanske borde nöja mig med dom femtioelva-bloggarna jag läser .... Jag tänkte försëslå för min svenska lärare att få läsa bloggar istället för böcker? Jag gillar verkligheten, gillar få en inblick i andras huvud eller vad man kan säga... hatar att läsa böcker för dom är så overkliga och dryga på något sätt. Vill nämligen känna igen mig på något sätt. Kanske en av anledningarna till att jag bara läser självbiografier ifall jag måste läsa. På tal om ingetting, precis!

sen på tal om något helt annat igen. Hittade en kul bild från Stockholm. Hoppas ni ser på mitt ansiktuttryck, jag är måttligt rädd. Iaf, en bild på mig och två koalor (drog till med ett djur bara, kunde sagt giraff lika bra, så osäker är jag på vad det är för djur?). Hrm, djuren verkar ju ha "fredags-myspys"!

back to black?

Tjosan hoppsan!

This sucks! SOMMARLOVET TOG SLUT 09.00 igår för mig, urk fy! ash, whatever! måste erkänna att det ska bli liiiite mycket med höst nu, fast hellst av allt vill jag ha sommmar forever :)

Bussen som vanligt i morse. Inte riktigt vanlig då, var några nya tillskott i form av 93:or. Åh, själv var det jag för ett år sedan, sjukt vad tiden går. Iaf, så tjamades min buss med Joanna och sandra.  Tillsammans slapplade vi in på skolan som nyblivna 2:or. Mycket trevligt att träffa de man inte sett på lovet. Dock hann man inte snacka så mycket.

En annan sak är att det börjde 3 nya i klassen.(1 okänd, 2 kända). Till det roliga med det; när dom staplade in visade det sig att två av dom gick i tvåan förra året och vi alla var fullt medvetena om vilka dessa människor var. Höhö, mer än jag som tyckt det varit pinsamt att gå OM en klass på gymnasiet? Ehm, en annan sak, FÅR man ens göra det?  whatever, inte mina probelm.

Efter skolan blev lite allt möjligt med sandra och joanna innan jag åkte ut till väla för att möta upp en del av familjen för att införskaffa lite saker.

Nejni, godiset och fridrotten väntar så jag måste pysa iväg nu.

the end

har en hel del jag vill skriva nu, har inte haft tid innan. Bra väder+sista sommarlovsdagen=ingen tid för data och bloggning.

Vi börjar med gårdagen då jag åkte in till Hbg för att träffa Joanna och sandra för vad jag trodde skulle bli en dag på stan. Icke icke, mina tjejer är roliga dom. Det med shopping var väl bara ett knep för att lura iväg mig utan att jag skulle ana vad som skulle ske. De berättade att det hade en försenad födelsedagspresent till mig. De hade iaf bakat kladdmuffins och nån cheesecakes/hallon-grejs och saft till det som vi fikade med i parken, mycket mysigt.  Men det tog inte stopp där. De hade även fixat bio, Sommaren med Göran. Filmen var grymt kul, verkligen vår typ av humor. haha. Fy som vi skrattade. Åh, vad jag älskar mina tjejer och åh vad jag älskar överraskningar! TACK FÖR DEN BÄSTA PRESENTEN NI KUNDE GE MIG! <333

Idag har jag tagit tillvara av dagen bästa soltimmar. Solat nonstopp ungefär. Med avbrott för att dricka vatten annars hade jag tuppat av. Så lite färg måste jag allt skryta om att jag fått. Mycket bra avslutning på sommarlovet! Dock hade en super fest suttit fel som att säga förväl till sommaren. En i still med skolavslutnings festen.

fast jag fick mig en fest på ett annat vis. BOLT PÅ 200 m - 19.19 ... Ash, det räcker! så snabbt som han sprang kändes det som sommaren har gått. Med Bolt säger jag hejdå till sommarlovet! :(

Imorgon börjar Sofia i 2:an!!! 


msn-visningsbild

Sitter och gapflabbar åt mig själv just nu.

Toni skrev nyss till mig på msn såhära:

". säger:

hahaha sofia ska du ha den bilden tills du blir 20 ;D?"
"

» S o f i a - säger:

what?

haha, vad snackar du om?"

Det handlar om min visningbild på msn. Har helt glömt bort den. Tänker inte på den alls. Men vet ni vad, jag tror jag har världsrekordet i att ha samma visningsbild i längs tid. Tror inte jag har ändra sen ja kanske slutet av 8 i början av 9:an . Det är sant! kan möjligtvis vara längre. Så på tiden att jag byter bild va?
Fast bilden på New york jag har kommer fortfarande vara min absoluta favoritbild men dax att börja på ett nytt kapitell i msn-livet

R.I.P


spännade var det blir för ny bild va ;)


palla

ångerst ångerst ÅNGESRT!

hejdå!


festivaldax igen :)

Har hämtat mig sen gårdagens Bolt-feber. Men jag tycker fortfarande det var magiskt och ser iframemot  200m och staffeten. Det var de!

Idag ska jag ner till Malmö för att besöka malmöfestivalen tilsammans med Robin Oscar och Frida + en några klassisar till henne. Det kommer nog bli skoj. Var några som skulle spela som Frida tycker om så ska lyssna på dom, namnet var lite speciellt så kan inte det riktigt.

Stannar inte i Malmö hela kvällen/natten som hbg-festivalen för går liksom URK dåliga bussar från Hbg och hem, ovanligt? fuck örkelljugna.... eller kanske skånetrafiken. Ash, skyller på Öa känns bättre!

nu ska jag fixa det lilla sista innan jag tar min cykel och puttrar till busstationen och vidare til sverige 3 största stad ;)


sov gott

Okej, detta ordet är jag inget fan av men måste skriva det nu. OOOOMMMMMGGG!!!! så

9 sekunder och 58 hundra delar av mitt liv fick ha tillbringa åt att se Bolt springa sinnesjukt snabbt och vacker. Jag svävade någonstanns mellan himmel och jord. Det var ren magi, vackert som få! :) Jag är nu lycklig och kommer sova gott.

Tänk vad EN människa kan göra. Få en hel värld att stanna? I år var det MJ bortgång och Bolts 100m lopp som fick en helt värld att stanna :)

He makes my day :)


nu måste jag snacka vidare med Elin om vad vi nyss fick uppleva. Vi är helt extas :)
Det kommer alltid finns en Gud inom olika yrken, Bolt är idrottens Gud, MJ var/är musikens Gud, jag är människornas Gud :)

hejdå, det var allt för mig! ska fortsätta att njuta nu....

tivoli med fest på slutet

Fredagen blev så mycket mer än tänkt! riktigt händelserik dag. För att göra låååååång dag till inte allt för lång text då.

Dagen började tidigt med att snälla Frida följde med mig och vi hämtade ut våra busskort sen åkte jag in till Hbg mötte upp mina tjejer (Joanna sandra emma) vindare till Köpenhamn där vi mötte upp restan av gänget (simon, marcus och roffe). Dax för dagensen plan, TIVOLI!!! wiho, vi blev som barn igen när åkpasset var på. Joanna och jag tog i extra mycket så att vi faktiskt sprang till första karusellen :) hihi. Sen flöt bara dagen på. Typ ingen kö alls, så gissa som vi åkte. Helt sjuk! Fick oss en karusellskötar vän, Albert (simon döpte han till det).  Hann skötte draken, som också var mina favo. Skrattade alltid så jag fick kramp i magen... Wellwell, då kommer vi till äckligaste då. Helt klart stora 80 m slänggungan. Fyfan, den var inte och leka med. Joanna och Emma började blöa, sötisar. Jag klarade mig från det lite för att Sandra tvingade mig att sjunga samtidigt för att tänka på nått annat. Det var planen, när det var läskigt så sjunger vi! sen började tiden gå och det började dra sig mot slutet men vi had eså kul så ville inte att dagen skulle ta slut så Simon fixade fest! :) hihi, skit kul. Vilken dag det blev, helt sjuk vad toppen kul den var! TACK ALLA FÖR DAGEN/KVÄLLEN ALLT! <3
Joanna, jag, sandra och Emma! <3



   
sötisar, emma & joanna! <3

Sandra och jag


later on @ party!
joanna med gh-gitarren i högsta hugg. Vi var faktiskt rockstjärner ett tag. Joanna på gitarr, sandra på tumor, jag och emma som sångare. Tror det skulle bli nått bra, kan typ kallas oss THE BLONDIEZ! (så kan vi vara ett DANSband istället)

Emma i "kungastolen". Det är sant, kungen satt i den stolen när öresundsbron invigdes. Bara vi suttit på samma stol som kungen ;) mycket coolt och status för det va?


Det var dagen en stor nedkortning :) En grymt lyckad dag ... <3


litet smått inlägg

tänkte precis blogga om fredagen (då det blev bland annat tivoli i DK. Helt helt perfekt toppen dag var det), men så upptäckte jag att jag befann mig vid fel data och bilderna ligger ej här. Inte lika kul utan bilder. Men får blogga om det vid ett annat tillfälle. Förmodligen senare idag..

så på tal om något helt annat så gör jag en vad jag kallar "bdb-fjortis lista" . Here we go!

99 helt onödiga saker?


1. Fullständigt namn: Anna Sofia Björk
2. Ålder: sweet seventeen (y)
3. Vart bor du: Örkelljunga, no more to say about that...
4. Bor tillsammans med: Mamma och pappa, syster x2.
5. Husdjur: en lillasyster
6. Färg på ditt hus: vitt
7. När är du född: på året bästa dagen, 29 juli.
8. Klass: 15:1b
9. Vilket år tar du studenten: 2011
10. Något jobb: njae, ibland.
11.Gillar du ditt jobb: har inget riktigt jobb precis
12. När ska du sova ikväll: Det har jag inte riktigt bestämt ännu.
13. Duschat idag: naj icke ännu, bara nästan morgon.
14. Kramat någon idag: har säkert slängt in en kram på Frida (lillasystern)
15. Pussat någon idag: samma som ovan
16. Vad har du ätit idag: nån typ av pastaröra med bacon och ärter och lite annat.
17. Dagens klädstil: typsikt slappekläder
18. Dagens smink: neutral
19. Dagens sötnos: dagen har precis börjar, så har ingen just nu.
20. Dagens roligaste: ehm, inte hänt så mycket ännu. Kanske ett youtube-klipp jag såg, vilket var sketa kul :)
21. Har du många vänner: Jepsipepis
22. Vem kramade du senast: Joannis yesterday, to say goodbye.
 23. Föredrar du tjejer eller killar? det bårs väl på vad det handlar om.
24. Hur många har varit otrogna med dig: absolut ingen, vad jag vet.
25. Har du pojk-/flickvän: mååånga av båda sorterna. Samlar lite på dom :)
26. Vem pratade du i telefon med senast: Sandrapandra
27. Vem fick du senast sms ifrån: Simon

FAVORIT

28. Film:
typ twilight, notthing hill . olika från humör
29. Låt: det har jag icke någon. Så frågan får bli vad jag lyssnar på just nu, Svar: Red hot chili peppers - dani california
30. Mat:  det är nog tacos
31. Dryck ;  hemmagjord jordgubbs saft
32. Färg:  GUUUUULD
33. Stad: Los angeles verkar najs :)
34. Land: Usa eller australien är dom länderna jag hellst vill besöka.
35. Ämne i skolan: Puh, tyst! jag har faktiskt fortfarande sommarlov.
36. År: Lätt 2009!


SENASTE

37. Du tänkte på:
jag tänkte på hur deppig man blir av att sommaren är slut nu...
38. Du kysste: din nyfikna elefant.
39. Gången du spydde: ojjjjjdå, tihihi fredags eller ja blev nog på lördagen :$
40. Gången du grät: samma som ovan pga av det.
41. Pizzan du åt: cappricosa,
42. Gången du var i Göteborg: förra sommaren
43. Gången du var i Stockholm: för en vecka sedan
44. Gången du var full: fredags.. blev mer än planerat
45. Gången du var hög: never ever. Jag är för bra för sånt skit
46. Personen som såg dig gråta: Hrm, vilka blir det. Joanna, simon och emma kanske också?

ANTINGEN ELLER

47. Svart eller vitt:
vitt
48. Hund eller katt: gris
49. Ute och festa eller hemma och mysa; det beror på mycket
50. Tvspel eller Dataspel: tv-spel är väl det jag spelar mest.
51. Singel eller upptagen: very much singel
52. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: hihaho, a part of my old life. R.I.P Sofia<3LunarStorm :'(
53. Ragga eller bli uppraggad: uppraggad, yeah!
54. Big Brother eller Paradise hotel: nu får det bli PH för jag tittar lite smått ibland på gamla avsnitt sen dess
55. Mörkt hår eller blont: På mig, blond. Men tycker båda är fint, är helt olika från person till person
56. Blåa ögon eller bruna: blåa gillar sofia
57. Choklad eller lakrits: Tjocklad
58. Göteborg eller Stockholm: Schtockholm
59. Höger eller vänsterhänt: höger, vänster är svårare och blir inte lika snyggt
60. Coca Cola eller Fanta: Fanta. Jag tillhör den "rasen" som inte gillar coca cola.
61. Pizza eller kebab: kebab
62. Randigt eller Prickigt:  hah? hur var när, varför?
63. Älska eller älskas: båda tillsammans är väldigt vackert
64. Leva eller dö: men leva såklart. Att vara död verkar väldigt dött liksom.

ANTAL

65. Personer du älskar:
vet inte riktigt
66. Personer du hatar: finns väl dom jag ogillar, tycker inte man ska hata. Men kan nästan säga att jag hatar Kissie. Är nog inte ensam om det.
67. Personer som sagt, jag älskar dig: få. Inget ord jag slänger iväg titt som tätt till vem som hellst.
68. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: oj, 4 tror jag det blev.
69. Glassar du ätit på en dag: Det har jag inte uppskrivit någonstanns så kan inte svara på denna fråga tyvärr.
70. Festivaler du ska på detta år: Det blev ett par styckan men dom börjar ta slut nu. Kanske blir en sväng till malmö-festivalen innan den tar slut också.
71. Gånger du haft minnesluckor på: aldrig. Även fast jag är väldigt glömsk.
72. Gånger du varit hög: fortfarande never ever
73. Personer du saknar just nu: känner ingen saknad just nu
74. Gånger ditt hjärta brustit: Aldrig. Rätt skönt va. Har rätt svårt att ta åt mig av saker så mig sårar man inte så lätt.

VEM

75. Vill du kyssa nu:
robert pattinson, tänk vad många som blivit avis då ;) mohaha
76. Ska du träffa imorgon: ingen vad jag vet än så länge. Ja, lär väl se min familj dock.
77. Sjöng du senast för:  Sandra, i frittfall för att inte tänka på att jag var så högt uppe. Eller sjöng hon för mig, jag var knappt vid medvetandet.
78. Hade du senaste en msn konversation med: kusselekusin
79. Spelade du tv-spel med senast: LillFrida, Henrik och Lovisa.
80. Vill du ta med på en romantisk resa just nu: en pudding, vet bara inte vem riktigt.
81. Vill kasta en sten i huvudet på: alla dumma människor
82. Förtjänar att dö: nemen fy vad hemskt. 
83. Ville du sova jämte inatt:  min kudde känns trygt

 

VAD

84. Gör dig glad:
mina underbaraste vänner
85. Gör dig ledsen: hemskheter
86. Vad vill du helst göra nu: hellst av allt vill jag åka till nått varmt ställe med sol
87. Önskar du att du slapp göra: förtillvälligt, stryka kläder som mamma beordrar mig att göra. Annars ta förväl av sommarlovet
88. Vill du ha nu: sol varme och mera sommarlov
89. Önskar du dig i födelsedagspresent: nästan precis fyllt år. Men till nästa år då, en snygg & cool bil.
90. Längtar du till: julafton sen sommaren-10
91. Tycker du om dina betyg: har bara fått 5 betyg i gymnasiet, dom är bra. Betygen från grundskolan, sjuuukt nöjd med.
92. Ångrar du i ditt liv: NEJ!!!
93. Är det bästa som hänt dig: började gymnasiet och min lillasyster.
94. Gör du helst en solig sommardag: ligger på stranden och glassar med vänner sen en trevlig fest på kvällen (y)
95. Gör du helst, ser film på bio eller hemma: mys med båda.
96. Vad saknar du från barndomen: känslan av längtan. Ni vet innan julafton och sin födelsedag och sånt. Åh, pallar inte bli gamla och skruttig.
97. Vad är det första du minns: en julafton då jag sitter i farfars knä och är sjuk.
98. Vad önskar du andra människor: att det ska bry sig så mycket i stället för att koppla av och leva livet,
99. Vad tycker du om den här listan: jag avgudar den. Ska be till den ikväll också, ihop om att fler gör den. Det är den väl värd.


day

Hej mina vänner!

Hade en mycket trevlig dag/kväll/natt med mina BFF's blondies. Vilken perfect match vi är ;) .. Jag hämtade dom på bussen så gick vi och hyrde en film "a shopaholics bekännelser" och köpte mat för att laga tacos senare mot kvällen.
Sen hade vi för oss allt möjligt från himmel och jord till vi gick och la oss väldigt sen. Mohaha, önska jag kunnat skriva i bloggen om allt men det är för riskfyllt gjort. Ni hade fått er många skratt är jag säker på. Skratta ni lite nu så är det jämnt.

sen åkte dom hem :'( ... tomt....


mitt hår räker för oss alla.






fast då kommer världen bästa Fröken Håkansson och räddar mig. Vi så kolla rpå en film och sticker ner i byn för att fixa lite saker. Bland annat våra busskort i med vi båda är i väldigt behov av dom snarast. vad tror ni? JO såklart är det ju sommartiden, så vi missade stängningen. Vilket betyder att Sofia fick ställa till det för alla andra i morgon med att ta ett senare tåg & jag får stå utanför biblan precis när dom öppnar för att hämta ut busskortet. jaja, det löser sig nog.

MEN, imorgon blir det tivoli med joanna sandra emma simon marcus och roffe. Det kommer bli sjukt kul :) wiho!

wiho

Inget bloggade för jag ska ha bättre saker för mig.....

..... Mina BFF's (Joanna & Sandra) kommer till mig så ska tillbringa all tid med dom. <3

Puss & Kram


shopping with sandra

Hann knappt publicera förra blogginlägget innan det pep till i mobilen. Ett sms från Sandra om en shoppingtur idag. Självklart hänger man med på det.

Det blev att stressa för att hinna till bussen (ovanligt?) men jag fixade det. Idag var shoppingen på min sida. Fick med mig en hel del hem, nöjd med allt.

En grej Sandra och jag deppade över at vi insåg att nu är sommaren typ slut. Vi såg att kom till och med börjat sälja mössor och halsdukar, sjukt! hallå, jag kolla fortfarande på vädret i hopp om en ny varmebölja. Wtf, jag har inte ens hunnit köpa ny bikini för iår än? haha. Letar fortfarande efter den perfekta. Får nog börja ge upp nu :( . synd!

Iaf, det jag handlade var:
glansleggins (ni vet sånna som glänser lite. Har hårt dissat dom innan, avskytt dom men dom var på rea typ nästan gratis och tänkte dom kan vara coola att ha när man ska ut och partaja)
Linne (vanligt fast i lite mörkkorallfärgat)
Linne ( i lite längre och lite hängit, allsåt inte åtsittande modell sen med knappar på framtill)
JLo parfym (min absoluta favo, åh vad jag älskar doften. Att jag aldrig köpt den innan, men nu är den min)
Linne (löst hängit svart genomskinligt, ascoolt)
BH (vanlig svart, inga konstigheter)
Mat (Cafe grafitti, bakad potatis med skinka och road island-sås, väldigt gott)
det var nog allt...

kan inte komma på en rubrik

Igår blev det inte så mycket mer från mig. Blev nämligen så att det bestämdes en träff med Kajsa och Linnea. Blev en massa prat om gamla minnen sen kungs-tiden. haha, crazy. Kom nog fram till att jag nog bedragit till mest oförglömliga händelser. Men det bjuder jag på.
Senare kom också Frida och Jannike och joinade oss så fick vi för oss att spela beachvolleyboll och robin kom och joinade oss då :) Vi var riktigt kassa, hade någon seriösare sätt oss hade den vekit sig av skratt, så illa var det

Idag vet jag inte vad som händer. Det får vi väl se!

bye


stockholm

Nu är jag hemkommen från vackra Stockholm. Har haft det helt underbart med sommarväder hela tiden. Kan inte bli bättre, vilken tajming.

Hann med sjukt mycket dessa dagarna, helt sjuk vilket tempo vi måste haft. Fast vi stressade ändå inte. Kanske så att tiden går sacktare i Stockholm, vad vet jag?

Bilder från Stockholm
de små bilderna är klickbara. Klicka så blir de större.

     

Kan vara ett av de tråkigaste jobben som finns? Kan man kolla dem för fotomodeller med tanke på hur många som tar kort med och på slottvakterna?

Vi gick även in på slottet och kollade. Åh så fint det var och mäktigt på nått vis. Vi gick också ner i skattkammarhålan med alla kungakroner, smycken, svärd och med mera sen lång tillbaka. Där var ett svärd där som Gustav Vasa haft när han var i strid. hur sjukt är inte det. Jag ser något som är typ 400 år gamalt och bevart så man kan tro det bara är 50 år.

Museum vi var på- vasaskäppets museumet & akvaritetet, tror jag det hette. Ni lär fatta vad det är för något.
Det ändå jag tänkte på när jag såg Vasaskäppet, oj shit har människor för så längesen verkligen kunnat bygga detta. Helt sjukt att göra det utan de resurser vi har idag.
       

Nu tar jag en paus i detta och fortsätter i ett annat inlägg senare.

Måste bara säger vilken sjukt vacker stad Stockholm är, eller innestaden är iaf. Var inte precis ute i förorterna och hängde där kanske inte är lika mysigt dåda. Oj, vad jag gamla jag hör här. Med alla gamla byggnader och att stockholm består av öar är bara så mysigt :) Där kan jag tänka mig att bo nån gång.

next stockholm

Nu blir det paus i bloggen!

För jag drar till Sveriges huvudstad Stockholm och lever livet. Okej det sista det gör jag alltid men ändå.


ta hand om skåne och er själv tills jag är hemma :)

MB-power

Hej, hur mår ni?
Jag mår så här, har haft bättre dagar, är helt slut efter gårdagen & har bauta sår på benet som svider bauta mycket.

Igår så bjud min fina vän Simon hem till han för fest. Klart vi kommer och som Simon sa när vi frågade när festen börjar "när ni kommer". Jovisst, borde vi inte börja ta betalt för att komma snart eller? skämt å sido. Men det blev en hel lyckad dag hela igen. Sov det gjorde vi inte, eller inte jag. Några blev trötta och somnade men vi var några som vägrade att låta festen var slut när den var så great. Yesbox, full rulle från 8 till 8 på morgonen. Härligt, så ska det vara (y)

Lite bilder. Flesta är innan vi kom till Simon för då hade man tid att fota. Tog tåget ner med Joanna sandra robin oskar och "Kalle".

pizzapaus i häljarps ända pizzeria. Dom har en bit kvar till dom är upp i Öa klass.



Det var lång väg att gå. Efter ett tag blev vi er hungriga och vilken tur vi hade ett stort majsfält brevid oss så majsplockar-"kalle" fixade majs till oss. Dte blev vår image för kvällen, majsen alltså. Vi kallade oss för MB=majsblondierna. haha, fyför vad kul vi hade åt det och alla andra åt oss.


när vi gick gående kom det en typ lite lastbil med öppet flack typ pickup och körde av slump började vi vifta med armarna och han som körde stannade och sa "Vill ni ha skjuts, hoppa upp" vips slapp vi gå hela lång vägen. haha sp sjukt men kul! (nej det var inte mörkt ute. blev nog mörkt för jag tog med blixt och japp kolla in Joannas trosor. Hittade ingen bild där dom INTE syntes, flasharN ;) )


puss på mina sandra <3


Det var de. tack för ännu en lyckad fest. Alltid är är dom så galet roligt spårade. Man har inte roligare än vad man själv gör det till helt enkelt.


heeeejhallllåååå!

Tillbaka hemma i skåne igen efter ett tag i stugan.

Har inte haft nått speciellt för mig. Typ tagit dagen som en kommer, bokstavligen talat. Det är nått speciellt att komma hit eller att bara komma iväg från sin vanliga vardag. Man får så mycker energi och man lever lite som på ett moln, suttsar runder. En kväll fick jag för mig att jag skulle ut och springa och 2 dagars träningsverk. Ska jag träna TRÄNAR jag också, inte nöjd förrens hela kroppen är i smärta. Låter dumt men sån är jag! Lika bra att köra på när man ändå är igång, blir ändå så sällan.

Igår blev det födelsedagsfirande. För mycket mat, presenter, tipspromenad, hund(kalv) som på ett kick sluffsat i sig ostbåggarna & en trött Sofia.

bilder sen min födelsedag och framåt:

syskonkärlek, love her more than myself <3


birthday jump


bilder sen studan¨

vad är en sommar utan att vara ute med båten och åka till öar? öh, inte min sommar iaf ;)

tänkte stanna och ta paus vid en ö och äta lite fika. jag gick för att hitta bästa platsen att sitta på då kommer detta utfarandes ur min mun "faaaaaaan, det står en hel flock med får bara där runt kanten. Skynda er!!!" så inom loppet v 10 sek var vi iväg igen. Pust det hade kunnat sluta illa, uppätna av får liksom.
 



RSS 2.0