R.I.P Jackson

Ibland skräms jag av mig själv. Detta är kanske inte så läskigt men allt för ofta kan jag förutse saker.

Igår slumpad ejag runder musik på youtube sen kom Michael Jackson -thriller . Var tvungen att sitta och kolla hela videon för jag tycker den är så grym, kolla bara hur han dansar. Iaf, när jag kollade så tänkte jag "undra hur det e med han. Tänk så är han död, han lär dö snart". Jag kände det på mig. Tänkte massa mer än bara det. jag tänker mycket. hihi
Imorse när jag åt frukost kom pappa hem från affären och fört han sa: Michael Jackson är död!

Jag höll på att sätta filen i halsen.

iaf, nu är han död. Inte oväntat med tanke på hur sjuk och sunkigt han verkat vara på senare tid.

Han sjungde som en kung, han dansade som en kung. Han var/är en kung.
spola fram till 4,40. Magiskt!


fyren

åh, är på toppen humör nu :) fått massa toppen humör -feelings ...

vid 8 tiden skrek pappa, TITTA DÄR ÄR JU GARPEN.. Förklaring till det nu. Jo så att tv4 - sommar med Ernst har ett porgam från en fyrplats som heter Garpen, som ligger i havet tillhörande Bergkvara just där vi råkar ha vår sommarstugan. Åh, sån feeling att se ställe på tv som man ser varje morgon man äter frukost eller varje väl man sitter på bryggan och tittar ut över havet och möts av ett ljusken från fyren. Det är så att det pogramet "sommar med ernst" gör om något av småhusen på den lilla ön där fyren är.

titta så mysigt där är. Känner på mig att vi säkert lär åka ut dit i sommar bara för att se hur det blev.


en annan sak är att vi åker till stugan imorgon. Och efter att sett pogramet idag kände jag att jag gjorde rätt val att åka med. Funderade ett tag på att stanna hemma för Simon skulle ha poolfest på lördagen. Puh, vad det var jobbigt att välja... Men nu, åh som jag saknar sommarstugan och allt där runt om kring.

en annan sak är att mina Kusin Hanna ringde mig nyss sa att hon kommer till oss i stugan på söndag :) happy happy Sofia.

ännu mer happy feeling här och nu. Snart kommer Frida och nån till? så ska vi nog ta oss ett kvällsdopp. Härligt och sommrigt. 

torsdag

Igår kom Amanda hit vid eftermiddagen nån gång & jag tog mitt första dopp för iår. haha, lite sent. Fast bättre sent än aldrig. Amanda fegade och "badade" till knäna. Ash, skönt med mer plats för mig i sjön då. Bara jag och fiskarna + stenarna jag plockade bort från botten för tyckte dom låg olämpligt. Duktiga Sofia!

idag kom jag upp så sent så har inte fått gjort nått vettit knappt alls. Inte vettit ur min synvinkel. Tänkt att börja packa men hittade ingen sportbag nere och pallar inte krypa upp på vinden och leta där. Att packa får bli senare idag.

nej, har inte så mycket mer vettigt att säga.


lala

Nu sitter/ligger jag ner på golvet i mitt rum. Ett nytt ställe att blogga på?!

dagen har spenderats ute i solstolen vilket har resulterats i att min hudton har ändrat i olika nyanser och färger. Resten får ni fantisera vidare på. Iaf, det är härligt och SOMMRIGT. Mycket sommrigt i dag, allsång på skansen, morden i midsommar, fotboll, äta mjukglass ute med vänner, myspart, listan kan göras längre..

till slut jag jag upp i solen och stack och träffade Jannike och Frida .Myspys och så skönt att man kan sitta ute .

Pratar med min Joannis i detta nu (hon är i tuuurky). Hon blev nyss upp turk och visste inte vad hon skulle göra, gav henne ett tips bara sen löste resten säg sa jag :


» S o f i a - , säger:

du skulle ju sagt, Ciao, my name i Joanna and I'm from sweden, like you can see, my hair is blond, that's all you need to know, baby ;) ...

fortsättning följer....


one day

ingen som klagar på vädret idag va?

Har tillbringat denna varma och soliga dag med min solstråle Sandra :) har faktiskt inte sätt henne på en vecka. Känns lite konstigt att inte se alla som vanligt. Är egentligen inte "sakna-person" men nu har jag blivit det lite smått krypande. Hämtade Sandra vid bussen efter hon hunnit hoppa av lite vid fel station. Snabb som hon är hann och märka felet och jobba på lika snabbt igen sen blev det kramkalas =)  . en sväng inom coop och köpa jordgubbar att snaska på han vi också med. Ja, en masssssa prat blev det senare, hann inte med så mycket. Lite rundvisning här runt om kring också innan hon åkte hem.

träffade på Frida H och hennes klass när jag lämnade Sandra vid bussen så hängde med dom och spelade lite brännboll sen också. Laget jag var med i vann, SÅKLART?!

imorgn ska bli ännu bättre väder så blir att jobba på brännan lite. Fast känner lite för att åka in till stan också. Får se hur det blir.


sommae&sol

Solen skinner och det är varmt & min bästaste Sandra kommer hit, jag är på topp :)

hittar på nån amerikansk b-serie nu. Skådespelarna är så överdrivna så man tappar helt verklinghetkänslan. Sån typsikt amerikansk långserie känns det vara. Nog om det. ska möte upp Sandra på stationen typ vid middagstid, minns ej när. Får nog kolla upp det så jag inte kommer helt fel tid. Vore icke bra.  Egentligen skulle vi åka till stranden idag men blev ändrade planer så hon kom hit så kanske blir det ett bad i mammasvik, vem vet?! har faktiskt inte badat ett dugg utomhus iår. Måste ha rätta känslan för att göra det. När jag väl börjat bada är lever jag typ resten av tiden i vattnet tills jag blir till ett russin, härligt :)

Puss på er!

Midsommar a la Sofia

Glad midsommar på er alla!

Jag firade midsommar på ett traditionellt sätt, som jag är van med. Midsommarstång med dans kring, midsommarkransar, midsommarmat, snappvisor, jordgubbar, galenskap. Ja, kände för att det med festandet kan man göra nån annan gång. :) Jag fick mig en jätte kul, trevligt och lite spårad midsommar. Firades hos Johanssons med lite släkt, vänner till dom och andra människor + en tysk :) kanske 30 pers nått sånt? skit härligt...

Så här fin blev jag i min midsommarkrans. Gjord av mig själv, första gången!!!


Ida, Jonna och Ronja!


Pynt av midsommarstång som det senare dansades kring. Tänk er alla var med, typ 8 matcho-killar från 20+ blev som barn igen, tysk som första gången firade midsommar, hundar som också ville vara med, s¨må barn som flög som dammkoron när det gick undan. Hörs det inte härligt?


Snurr med litet barn var en av lekarna?


De "stora" pojkarna fick en snille blixt att bada? .. Njae,början var det bara Jimmie som ville i FRIVILLIGT efter lite tjat fick han med sig en av sina vänner i. Sen blev det ett jäkla badkalas mer eller mindre frivillig för resten som blev offer.


Tysken påväg i. Han klarade sig från att åka i, men blöt blev han. Btw, han var hur kul som hellst. Fick öva lite på min tyska också. Sämre gick det för min moster man när han skulle ställas på pröv på hans språkkunskap, Tysken sa "Wie gehts" (betyder, hur är det?) han bara stirrade och sen"Hamburg -Repperbahn" HAHA, så härlig humor va? (repperbahn är ett jätte känt horkvarter i Hamburg, tysklands svar på Amsterdam)


Ida stackarn föll offer för killarnas barnasinne. Fast hon blev inte ensam i raden att ofrivilligt åka i. Blev rätt många, 6 st? både vuxna som icke vuxna tog dom i. Allt i deras väg!..Jag klarade mig från det :)
 


 
Resten av kvällen blev ännu mera mat. Aj min mage säger jag bara. Lite galenskap hände också. En sjuk lyckad midsommar :)


tralala

åh, är nått fel med datan. Kan inte komma in på facebook, bdb, kolla mailen och blogg.se ser helt annorlunda ut. Så irriterande. Annars har jag inget speciellt för mig idag.Inte resten av veckan heller, förmodligen. Lite skönt att njut av ledigheten också :) Vi får väl se vad som händer. Det ändå jag gjort hitintills idag är att kollat på "the real housewives in orange country" - en reality serie om precis vad pogramet heter. Fast tycker dom kan slänga in ett Desperate också, då skulle namnet vara helt korekt. Annars tycker jag det är kul och intressant . Ha en bra dag!

koarp

Here we go. Bättre sent än aldrig.
Bilder kan aldrig beskriva det riktiga känslan, men skapa en tanke om hur det kan varit :)

(bilderna är klickbara, så tryck på dom så blir de stora)


Tro mig, rena det var vi inte någon gång! lika mycket skratt varje gång nån sjönk. Jag sjönk också på nått ställe, BARA till lite över stövelkanten. Filip och Gustav fastna till midjan på ett ställe i en tävling :)
    

yooo, gaaaangsta!


   
Kvällarna vid lägerelden var sjukt mysigt :)
 
Sista dagen innan bussen kom. Vi var trötta, slitna, smutsiga, solbrända, trötta på filips klappvisa, bajsnödiga(eller Elin var).
 
hihi, bus tillhör lägerlivet tyckte vi. En massa stojhej var det hela tiden. Om nätterna såg vi till att ingen fick sova, hallå kan väl sova nån annan gång. Sanningen är jag sov faktiskt, dock kanske 3 timmar på 3 dagar! (Y) fan, vi som skulle klara vara vakna hela tiden :(
 
 
Bästa till sist!


Så det var de det! Tre underbara dagar ute i ingenstanns. Men hittills dom bästa dagarna med JHG. Jag tyckte hela koarp-grejen var kanon kul. 15:1 a&b - ni är underbara<3


bättre sent än aldirg

Jag känner att jag har en massa att ta in. Koarp, skolavslutningen, avslutningsfesten, student, Bahnhof!
Ligger lite efter i att dela med mig av mina bilder. Har fått och tagit massa av dom andra mn ännu inte hunnit lägga ut mina. Det fina kommer till sist, vet ni inte om det?
Bättre sent än aldrig!

Kör ifrån igår (Bahnhof) och sen bakåt.

Vet ni vad? efter jag skrev inlägger igår. Tror ni inte jag missade bussen ocks? så jävla typiskt!!! svor och skrattade åt mig själv när jag såg bussen susa iväg. Bara att bege mig hemåt och fixa mig hemma istället för med älsklings Joanna. Ash, till slut kom jag till henne & vi började ladda inför B-hof...

den dära joanna hon kan det dära med att posa ;)


älskar oss!<3 (+ dig med Sandra. Hon har på släktmiddag först senare kom hon)

Mötte sen upp Simon & Filip (som fixat biljetterna till oss. Var nån som fyllde åt som hyrt hela stället, rätt så härligt va)+ deras vänner och stack in.
Bahnhof var helt okej. Lite "bakomliggande orsaker" fick oss ut balans stundtals. Men ash, tror vi är lite bortskämda med att alltid ha perfekt kul. Men kul hade vi med & skaka på rumpan och fläsket fick vi det med :)

stressad

Jag är ett proffs på att stressa nu. Vet exakt hur man ska göra för att få stressa. Verkar som jag gillar dte för sätter mig i såna situation allt för ofta.

Nu är jag stressad till hundra för att hinna med en buss om 30 min till Joannapanna. Nästa buss som går blir för sent, så måste med denna. För ikväll ska vi till Bahnhof och skaka rumpa ;) nån kompiskompiskompis, ja nått sånt har hyrt bahnhof och vi fick komma. Härligt! :) sånt tackar man inte nej till.

Därför blir jag stressad:
- Jag sitter och skrivier blogg när jag borde göra annat.
- Jag sov för länge så blir sen i allt
- har Joanna mobil så att få tag på henne var inte jätte lätt så visste inte när jag skulle komma. Men efter jag fått tag på henne så var det 1 timme kvar tills jag ska ta bussen, då satt jag i pyamas.


Åhh, nu kan jag inte sitta här. hur dum är jag? kom på att jag inte har nån cykel hemma heller och ingen här hemma. Så jag får SPRINGA till bussen.

Vilket träningsdag detta kommer bli

Ha kul ikväll allihopa, för dte ska jag ha!

mm

nått inlägg hinner jag inte.

Ska på student nu.

Igår var så jävla kul.
- idag är man mindre pigg .
Puss


just det

*tänk att jag skricker detta* JAAAAG ÄR FRIIIII, JAAAAG HAR SOOOMMARLOOOOOOOV!!!

mitt huvud snurrar bara, jag har inte förståt ännu. Ojoj, hjälp! men lycklig är jag, samtidigt lite olycklig över att inte se alla så mycket som vanligt sen det värsta av allt: ISABELLA ÄLSKLING KANSKE INTE KOMMER TILLBAKA TILL OSS :'(

Skolavslutningen var lite annorlunda än vad jag varit med om innan. Halv kul, väl! lite seg men kycklingen gjorde allt mycket roligare. Lov fick vi i alla fall. Dock lite otåliga motslutet. Sen kom låten, SOMMARTIDER och vi hade sommarlov. Genast ställde jag och Joanna och sjöng med (läs skrek). Just fun

nu ska jag skynda mig och äta fixa till mig sen in till Hbg igen för att fira/festa med klassen och lite fler folk. Så jävla häääärligt. Japp jag är lycklig!

Utkast: Detta känns ...

Detta känns lite konstigt. I morgon har jag SOMMARLOV?! jag kan inte fatta det, det finns helt enkelt inte i mitt huve... Inte sommarlov. Det som man haft som framsigtmål för att orka allt jobbiga som var innan. Kan inte förstå att jag nått dit. Helt galet!

Åh, jag är inte redo för sommarlov egentligen. Är inte redo från att splittras från klassen under en sån lång tid. Vi har låvat varandra att ses så mycket det går. Men det är inte samma sak. Sen är det alltid så, att alla är iväg hit och dit och jobbar så att få tid att ses är typ inte det lättaste. Nejnejnej, kommer sakna alla ! Ush, fy!

En sak är säker! Detta har varit det jobbigaste skolåret någonsinn, samtidigt som det varit mitt bästa! 
Skulle kunna skriva en hel uppsatt om hur glad jag är över detta skolår på många sätt och viss. Men fy vlken tråkigt läsning det blivit.

Gladast jag är över alla nya vänner man fått. Bekantskapkrätsen har ju ökat något enormt .. Och sen klassen, är nog den bästa och roligaste och mest perfekta för mig hur jag är. 15:1 B&A  you're the best<3

sist men inte minst! JOANNA OCH SANDRA!!!  mer behöver jag inte säga. <3
+ Frida H, dig har jag kommit så mycket närmare detta år :) <3

JAG ÄR SÅ GLAD OCH LYCKLIG FÖR ALLT JAG VARIT MED OM OCH FÅTT UNDER DETTA LÄSÅR!!!

börjar sent, slutar tidigt.

Jag har ännu inte åkte till skolan och klockan är 12 nu. Att vakna utan en tjutande väckarklocka var hur skönt som hellst. Sov kalas länge idag. Gick nyss upp. Snart ska jag iaf bege mig mot bussen och skolan. Ska bara vara där i 45 min tror jag det var eller 30. Ska ha samtal med några lärare om betyg och annat hemligt. Annars brukar jag ha otur när dte gäller sånt med tider, brukar få de sämsta. Enligt mig fick jag den bästa tiden, sist av alla. 14,00, ska jag vara i skolan. Hur härligt är inte det? :)

tror det blir en svängis in på stan idag också för att fixa studentpresent. Men har noll koll på vad man kan köpa. Fy! :(

XoXo

sista dagarna

dagarna är så jäkla sköna nu. HELA dagarna!!! ingen stress, inget plugg bara att NJUTA! jag känner att jag lever :)

- Ett minilitet läxtest idag. Om EU-valet, senaste nyheterna och lite om lag och rätt. Själv tyckte jag att det inte var några svårigheter alls.
- Betygsnack i tyskan. Fick VG. Men Christiane tyckte jag borde börja satsa mot MVG, härligt att höra!:)
- ännu mera EU-snack. Njae, hade väl mer egna samtalsämnen. Tycker sånt är pisstråkigt. Vi kände för att fula oss så frågade vad Junilistan står för. Om deras huvudfråga är att införa månaden Juni alla månader, skit kul va! :D humår är bra att ha

i med att skolan är avklarade så stack jag och mina babes ut på stan och fikade och kollade lite i affärerna i ett bra taf. Myspys och kulkul. HAHA, så fula vi är ibland! gud, asså. Borde jag satsa som en skådespelare, tjejer? & under tiden höll Joanna att skita på sig .. Skämt å sido.. Japp, tror ni inte att jag missar bussen precis också. Så typsikt! bara till att gå ett varv lite i Hbg för att dröja på tiden tills nästa buss.

Vid 7 var hämtade mamsen och papsen upp mig i Eket och åkte och kollade på fotboll. på köpte blev jag ca 1 miljons myggers kvällsmat. Härligt ! :) men HEJA EKET vann med 6-2 mot RÖKE! (HAHA, HANNA NI ÄR SÄMST!!!)

en snevänd Sofia kan jag bjuda på idag :)


ingen vanlig dag

Ingen vanlig söndag detta

- Jag har inte har pluggat alls. Allt är slut, klart. Härligt (fan, här ljuger jag lite för er. Har liiite läxförhör i morgon på juridik men är så busenkelt att jag nog bara läser igenom papperna sen e jag klart. Det kallar jag inte plugga.)

- Jag har kollat på hela tennisfinalen mellan Söderling och Federer. Tycke ändå svenskan borde vara stolt . :)

- Kollat på avsnittet av the hills jag missade när jag var i koarp. Okej, detta är inte så ovanligt att jag kolalr the hills men här kommer det. Jag Sofia Björk blev inte arg sur förbannad på Spencer en ända gång. Började tror lite att killen ändå har några hjärnceller.

- BÄSTA TILL SIST!!! Jag har övningkört  med en bil för första gången i mitt liv. Fy tusan vad läskigt det var men nästan så man kan säga att jag är en naturbegåvning i att köra bil. Bara ETT moterstopp fick jag och fick till det riktigt bra med att starta bilen och köra iväg. Ge mig ett körkort nu, jag behöver inte träna här inte.

landskamp

SVERIGES NATIONALDAG IDAG! :) GRATTIS SVERIGE... elr vad säger man?

Vad passar inte bättre med ett riktigt lands derby då i fotboll? Vem som vinner machten blev klart då Sveriges nationaldag kom till. Självklart vinner Sverige idag...

´Är inte bara en kamp på Råsunda ikväll mellan spelarna. På karpstigen är det också en kamp mellan svenskarna och danskarna. Här laddas det upp. Ballonger och svenska flaggorna är kvar på tomten sen igår. Allt går i gulblått. Danskarna är inte välkomna till svenskarna på gatan idag. Så är det, idag då är det på dödligallvar.

Okej, se ironin i det också..



UPDATE: Nyss på tvn såg jag en rolig skylt där det stod:
Skåne är tillbaka
Zlatan är dansk.

Kul kul att danskarna har lite fantasi.


jennys student

Ibland inser man på riktigt hur snabbt tiden går. Igår gjorde jag det när Jenny tog studenten. När man tar studenten är man stor, vuxen, livet börjar, typ allt... Då undrar man alltid, hur tusan kunde tiden gå så snabbt. Man kände riktigt hur obehagligt det är att snart blir jag också stor & sedan dör. Kul liv? :$

Den ena gladare än den andra. haha :)


"för vi har tagitstudenten, fyfan vad vi är bra" 


För hon har tagit studenten, fyfan vad hon är bra..

   

Sen firades det här hemma med familj, släkt, vänner, grannar, tomtar & troll ... Fullt hus var det, + ett partytält annars hade vi inte fått plats. Kalas skoj, längtar tills det är min tur. Verkar typ vara bästa dagen hittills i sitt liv när man tar studenten. Härligt (y)!

Jennys student

nehejnej, här går det undan för mig. Klockan är lite i tolv nu och första stunden på dagen som jag kunnat ta det lite lungt...

Idag tog min syster studenten. GRATTIS TILL STUDENTEN!!!

I skolan var jag bara 1 h15 min i, typ lönt?! Vi började sent och slutade tidigt .. Hoppas det blir till en vana. Iaf resten av dagen kan ni nog lista ut vad jag haft för mig..

Nu sova!!! måste börja ta igen all sömn sen denna vecka då det inte sovits nått.

Imorgon blir det väl mycket bloggade. Om koarp (massa bilder) + studenten idag (massa bilder)

Godnatt på er!

hemma

Sofia är hemma från tre galnardagar i Koarp :)

vilket äventyr det varit. Så kul vi haft det :) nu har jag tagit ett låååååångt bad och skrubbat varje milimeter på kroppen. Härlig känsla att känna sig så här fräch. Nu ska jag sova. För det har jag inte gjort sen i måndagsnatt.

Hörse!

btw, jag är rätt sliten kan jag erkänna! imorgon lär munnarna gå i ett i skolan omhändelserna på dessa dagar.

Koarp

Nu kan jag säga er att några blogginlägg kommer det inte förrens som tidigare torsdagkväll.

För om typ 15 min blir jag hämtat för att sen bege mig ut i skogen och bo där i 3 dagar med alla samhälls-ettorna .. Ingår i vår naturkunskap och idrott att lära sig om friluftsliv så lärarna brukar då skicka ut ettorna i skogen för att överleva där. Ungefär som robinson. Där är ett träsk vi ska vara mkt i säg det, där finns fullt med insekter/mygg, sova får vi göra utomhus (i tält dock). Ehm, ingen resturangmat får vi inte. Ja, det ska iaf bli skit kul.
Är bara lite mörkrädd så funderar över hur jag ska göra om jag behöver gå på toa om natten. Tror jag väcker Joanna eller Sandra och tvingar med mig domut. Eller varför inte Elin? hon är stor och farlig, ingen hade vågat göra angrepp då. Vi väl se hur det går.

jag är redo för 3 dagar bland träsktroll & varulvar. Är ni redo?

hemma

Jag skolkar inte. Bara så att jag är smart. Treorna har projektarbetesredovisning idag, hela dagen. Lärarna ska sätta betyg på dom och vi skulle vara .... åskådare! Lärarna säger att vi ska vara smarta och ta vara på vår tid så gott som möjligt. Precis så smart är jag. I stället för att sitta på en stol rakt upp och ner hela dagen sitter jag i en solstol och solar! Vilket bra val va?

Nej har en del del att göra idag. Så att vara hemma är behövligt.
+packa (åker till Koarp i morgon. Borta i 3 dagar med bästaste klassen i skogen)
+sola (behövs inför skolavslutningen)
+baka (alla ska ha med sig 8 kakor tills i morgon, kakkalasa ska vi ha)
+hemtenta (den ska vara inne ikväll)
+städa mitt rum (kommer hem på torsdag kväll, fredag är det student här hemma)
+ en hel massa annat

Ciao

RSS 2.0