ingen rubrik

Hej babes!

Fick en väldigt lyckad födelsedag igår som firades med familj och släkt. Massvis med presenter och mat. Var så mätt i magen så jag var tvungen att gå en runda för att få igång matsmältningen snabbare. Tur att man inte fyller år varje dag men "otur" att jag har många släktningar som också dom fyller år med massa mat och gottgott som det bjuds på.

Idag blev jag väkt halv 10, höll på att smälla av. Fyför, är dödens nu. Vi ska åka till Kalmar och sommarstugan för ett par dagar, kommer hem på söndag. Så jag missar tyvärr Saras 18 års fest, Grattis i förskott! <3. Det suger riktigt hårt. Så att jag följer med till stugan fattar ni att det inte är ett val jag själv gjort. Mer att mamma var sen med att informera mig att vi ska träffa lite släktingar där och då fira min o mamma födelsedag. Ja sen var det lite annat vi skulle hinna med. Sånt är livet. Kommer ha skönt annars men kommer nog på fredag kväll tänka en extra tanke till Saras fest att egentligen skulle varit där då. Well Well. 

Jag hoppas på bra väder annars kommer jag bara sura.

hejdå alla, hörs snart igen!

händelserik dag

sitter och inväntar min födelsedag som är om typ 1 timme och 2 min. Jag vet inte vad, men jag tycker på nått sätt det är kul när klockan går över 12 slaget, är nått speciellt. Typ som när klockan slår 12 på nyår. Jag vill känna, wooow NU blir jag 17 år. Fast känslan dagen/dagarna innan är aldrig som förr.

så nu skriver jag några rader för att dra på tiden.
Henrik och Lovisa kom till oss igår eftermiddag så vi hittade på lite allt möjligt. Dom badade, jag badade till midjan. Tusan vad kallt det var. Vi spelade (poäng)poker, Frida (8år) vann mot oss som var mellan 16-19 år. YES! vi var mest tysta och vågade inte berätta för Frida att det är pinsamt för oss att hon vann.

Men idag så bestämde vi oss för att det skulle bli bad. Dom hämtade upp oss vi körde mot rössjön och västersjön för tänkt att bada i nån av sjöarna lite. Men som det alltid går när jag säger jag vet vägen så badade vi aldrig där, hittade en annan sjö men blev ändå stranden i Ängelholm. Sjukt roliga vågor var det :)
efter några timmar ville Henrik ha en badmadrass för att surfa på vågorna på. Den blev en dyr histora, nästan 400 kr. Vi drog på oss parkeringsböter. Inte fan har man väl parkeringsavgift vid en mataffär? tydligen. JAJA, när vi kom tillbaka var solen och vågorna bort. Där stod vi som fån och bara glodde och sa jaha! (jag och lovisa sa också, ni skulle ha lyssnat på oss) .. Men ash, vi badade ändå!

Det var en mycket händelserik dag måste jag säga. Blir alltid så när vi är i farten.

Nu ska jag tänka vidare vad jag kan få i present i morgon. Det jag har önskat mig är INGET, inget ingetalls!!! Jag kan inte komma på nått jag inte har som jag vill ha. Inget som jag är i behov av att ha. Visst annars kan man ju önskar sig saker som en bil, en resa till månen,  hermes väska och sånna saker. Nejnej, låter helt enkelt mina present givare ha lite fantasi och tänka på vad en Sofia vill ha! :)


sista dagen

Igår var det dax för finalen av Hbg-festivalen. Sista dagen sen är den över för iår, the end!

Åkte in vid 5 tiden och hängde runder med Frida och Frida kollade på Melody club och lite sånt innan det avr dax att sticka till Sara på förfest där väntade mina kompanjoner för kvällen på mig, Sandra joanna och emma. Så där hängde vi runder, spelade SingStar, träffade nytt folk och sånt. Visade sig att Saras granne också hade fest så blev en fest med öppna dörrar, sprang där imellan. Mycket trevligt! Efter några timmar drog vi ut på stan och var där resten av kvällen. Oj, så kul det var. Allt möjligt hade vi för oss.

Lite bilder från kvällen taget av Emma.

Hos Sara. Kolla min och Sandra i bakrunden. Hahah.

jag en anning förvirrad kanske?


Denna bilden älskar jag med tanke på hur kul det var. Jag och emma går in i vardagsrummet, ser två särade ben i luften sticker upp från soffan och märker att det är Joanna och undrade vafan hon låg där för, Jag letar efter mitt örhänge svarade hon. HAHAHA.



Saras granne som förövrigt kommit 3:a i VM i Skateborad. Tänkte fråga om han träffat ryan sheckler eller möjligt vis känner han. Det hade jag tyckte varit coolt. Men avstod från att fråga för att inte låta allt för nördig. (ryan sheckler går det ett pogram om på MTV jag brukar se, han är snygg. därför jag visste vem det var)


Joanna och Emma!
'

Skulle köpa biljeter när vi upptäcker att vår väns vän BAMSEN sitter och säljer dom. På med det charmiga leende och snälla rösten, så fick vi alla en gratis åktur ;) inte dåligt, på kuppen missade jag min buss hem men sov hos Joanna istället.


En hel hög med folk.



En puss bild på Sandy och mig får avslut en lyckad festivalen och en perfekt lyckad kväll.





Ha det bra!

trudelluuuu!

Ett återkommande ämne i bloggen den senaste tiden har varit festival. Vad tror ni dagens inlägg handlar om? just ja, fesival!

Sista dagen på Helsingborgsfestivalen i kväll. Snyft, de dagarna har varit så jäkla roliga. Toppen kuliga på alla sätt och vis. 

Igår tog jag bussen in med Frida H och Robin L för att sen möte upp Frida B undertiden tittade vi Ljung komma ut från en toa så han hängde på oss så stack vi och kollade när eket goif (fotbollsföreningen i Öa) fick Henrik Larsson stependiet. Vi var mycket duktiga suppoters med fick flaggor och godis, badbollar och annat skit som delades ut. Kul. Jaja, sen flöt dagen på fler och fler anslöt sig. Sista vi gjorde var att vi smet in i Öl-tältet tror jag det var för vi var väldigt danssugna. Så där dansade vi runder med BARA 30+ kändes det som. Jag kände mig liten, väääldigt liten! sen buss hem. Lika underhållade som alltid.

Iaf, ikväll ska dock inte bli en flopp kväll. Den ska bli lika kanon kul som alla de andra dagarna. Bytar gäng idag. Blir med mina andra favoriter Sandra och Joanna, tror också Emma skulle med om jag minns rätt. Det kommer bli kul! :) plus en del från klassen vi bestämt att möta upp nån gång iaf.

ciao

festivalen

Helsingborg-festivalen igår var väldigt kul, väldigt jätte mycket kul till och med! :) var där med Frida, Frida, Frida och Lenika ...& som jag ville träffade massvis med folk gamla som nya. Åh, man blir så glad av att träffa folk man inte träffat på jätte länge. Nej det var mig en mycket trevlig kväll. Här kommer lite vad jag hade för mig igår:

* Vi tittade Erik Hassle, ni vet what I did to you was heartful-snubben.
* Var på RixFM-festivalen. Galet härligt det var, vi levde ut kan man säga. Inte glömma skrattade åt andra också ;) mohaha.
* Åkte karusell. Den var läskigt, skrek som en stucken gris och spännde mig så hela kroppen låste sig. Idag är jag hes!
* Hääääängde runder med kul folk. Bland annat, Danne prutade till sig roser till mig och Frida H. Väldigt kul och underhållade måste jag säga.
* Bussen hem var mer än proppfull. Fick en Öa-feeling som jag inte fått sen jag slutade nian.
* a lot of more. JO, JUST JA!!! inte glömma men måste ju köpa festivalmat & godisrämmar bland annat

Kim Fransson


Janet - som fick ful rumpa i latexlegginsen. Urk, tycker inte man ska användra leggins som byxor.


Idag blir det också festivalen, såklart!

hbg

:)

Idag drar det igång, Helsingborgsfestivalen! & nu snart blir det en runda dit med Frida. Chilla runder lite sen blir det nog Rixfm-festivalen ikväll om inget annat dyker upp. Äntligen lite saker om händer, det är najs! :)

Wiho, en bra sak till! Hoppas på att träffa masa folk från klassen. Vilket jag säkert kommer göra eller ja, Joanna och Sandra lär jag träffa, det vet jag! för dom ska jag vara med på lördagen iaf, det är bestämt!

Sen har jag ett annat problem. Typ vanligt tjejproblem. Jag vet inte va djag ska ha på mig. Blää, hittar inget & hittar jag något är det något annat som inte stämmer. Typ tänkte ta jeanslegging, men jag är sån att jag kan inte ha jeans till jeans, alltså jeansleggins och sen jeansjacka till det, blir som kaka på kaka. Så japp, naken eller pyamasen får det nog bli?


See you later aligator !

en vanlig konversation mellan Sofia och Joanna

Här kommer ett tips till alla er andra som är lite småt uttråkade idag.
Det ända du behöver är en msn & en galen vän :)

Så här kan en konversation mellan mig och Joanna se ut allt för ofta när vi inte har något annat för oss. Vi låter fantasin i huvudet snurra p. Kul som fan blir det. Det kanske inte är ER humor men det är VÅR humor.

Okej, orkar inte skriva och göra om allt så snor från Joannas blogg istället :) Samma sak.

» S o f i a - säger:

yeaaah, åh hade det inte varit bättre med en privat jet istället, då kan vi typ flyga iväg till medelhavet och runt om i världen lätt som en plätt


joanna säger:

jaaaaa

men jag tycker lyxbåtar verkar så mysiga.. vi kanske borde ha varsin sån också?

men då kan man bara vara på havet...hmm.. vi kanske borde ha flygande lyxbåtar, finns de?


» S o f i a - säger:

jaa, men kan ha lyxyacht som finns där vi befinner oss sen har vi ju redan vår rika snubbe, eller har och har vi har redan plane rpå han, ska bara ta och skaffa han först. Så pengar till massa shopping kommer vi också ha

joanna säger:

ja, en oljeshejk va det va? oh ja, bara gucci, prada, D&G, channel osv ska vi ha'


» S o f i a - säger:

yeahyeah en riktig rik snubbe. Gärna ful och gamla så ingen annan försöker sno han från oss

sökte på google lite, vad tror du om han?

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/images/sheik_abdel_rahman.jpg



ash, hittade inga andra :/


joanna säger:

JAAA! han blir skitbra....

riktigt ful men ändå lite sexig liksom.


» S o f i a - säger:

jo, jag kände det med. Kolla hans ögon liksom, grrr ... fast skulle sitta bättre men en lite äldre med mer skägg och fler rynkor


joanna säger:

han hette "sheik abdel rahman"

jag tycker han ser väldigt glad ut! lycklig på nått sätt lixååååm! jo, han får vi nöja oss med


» S o f i a - säger:

åhhhh, det hörs coolt

Tufft liksom, Sofia adbel rahman och joanna adbel rahman


» S o f i a - säger:

Vi är coola

fyfaaan vad alla lär bli avundsjuka på oss där vi går på dejter med vår man. ahh, en härlig sak till jag kom på. Det är ju tillåtet inom islam att ha mer än en fru så vi är lagliga också. sen finns det ingen åldergräns när man får gifta sig.

vad sägs om att slå til på stort och gifta oss under hbg-festivalen ? jag menar så alla ser oss. typ vid kärnantrappan`? sen kommer vårt privat jet och hämtar oss och flyger oss till vår lyx yacht på Ibiza


joanna säger:

låter perfecto (y) jag lärde mig lite arabiska i grundskolan så jag skulle nog kunna förska få han att förstå att vi åtminstonde säger "jag älskar dig" till honom.

men ska vi hyra kärnan på festivalen? (: till sveriges bästa bröllop med tre stycken! lördag då eller?


» S o f i a - säger:

fan vad härligt Joanna" åhhh, detta kommer gå bra. jag kan "jalla jalla" också men vet inte vad det betyder bara. bra intryck att säga nått på arabiska bara


 

joanna säger:

ja just det!! och habibi!!! det betyder älskling : )


» S o f i a - säger:

ahh, fan vad bra! det är svin bra. kan vi säga det hela tiden


---------------------------------------------------------------------------------------------
Så nu måste jag och Joanna fortsätta vår konversation. Var tvunga att vila magen och skrattgroparna lite.

Ciao


slutet närmar sig

Hej på dej!

Fuck detta suger att skriva. Över halva sommarlovet har gått och idag är en EN månadg kvar till skolan börjar för oss iaf. När jag insåg detta fick jag värsta klumpen i magen. Fy, som man längtade efter sommaren, allt man skulle göra. Tiden bara tickar på, ha brottom att hinna med allt. Vilket jag inte tror man kommer göra. Whatever.

ehm, nån stanns trodde jag att det skulle vara soligt och varmt ute idag så man kunnat sola lite, icke icke! måste ha drömt det i natt eller något.

så nu är jag helt rastlös har absolut innnnnnnnget att göra... Så jag är helt öppen på förslag att hitta på :)

XoXo

festivalen

Hemma från sommarhuset!
Aja, så här blev det. Jag åkte hem redan idag. Lika bra så kände jag för tillfället. Vet att jag kommer ångra mig, men för stunden var det rätt. Jaja, så får det vara.

Igår vad det Bergkvara Vatten-festivalen där (som festivalen i byn så fylligt heter). Vilket också var anledningen till att vi åkte upp. Typ året händelse i Bergkvara, som Öa-dagarna är i Örkelljunga.
Trodde först att det aldrig skulle bli nått för det kom världens åskväder dit. Fyför, vad det small och skakade. Tur att havet ligger 50 m från huset annars hade jag satt mig i bilen. Aja, inga blixtnedslag på mig inte och lagom tills 5-6 tiden slutade så festivalen blev av.

påväg in till festivalområdet me and lillsis!


Kevin Borg uppträdde. Urk. Jag kände bara igen EN låt och det var när han sjöng Black or white som en hyllning till Michael Jackson. jahapp, det var de det!


att ta sig så nära scenen som möjligt var inga problem. Märktes att det inte var nån "super star"  precis.


<3


Fram åt kvällen blev det lite mer drag som det alltid blir. Gillar människorna där, dom är så lyckliga känns det som. Att bo vid havet gör dig lycklig tror jag! bara på tal om något. På kvällen uppträdde bland annat BWO. De är väl inte mina favisar precis. Undras alltid över gruppkompinationen? vem fan kom på iden? Ful gamla äckel gubbe, en helt vanlig medelålderskvinna och en charmig småtjejsskrikande kill-magnet. Det funkade visst! 
Dom fick fart på folket som var där och kul var det :)

rätt mycket närbild.


BWO


Detta var allt för mig! Nu har ni fått veta en liiiiiiiten del av mig helg. Jag har haft det bra, har ni haft det bra?

Hörs! ska nu kolla på ett godnatt-avsnitt av laguna beach innan jag sommar!

byebye

hejhej!

Äntligen lite sommarvarme igen, synd bara att  det inte lär vara  nått länge. Typ ska regna i morgon, fy vad trist! Ja så man fick passa på att vara ute när solen i mellan åt kom fram, så lite sol fick man på sig. Inte för jag tror det spela någon roll.

Men nu är det så här att jag åker upp till sommarstugan igen. Kanske att jag åker med hem redan på söndag annars stanna jag några dagar men jag SKA vara hemma till hbg-festivalen. Om inte pappa vill köra hem innan dess tar jag tåget eller nått sånt hem. Så är det bara! ... Blir mycket festivaler för mig i veckan. Nu denna helg är det festival där vi har vår sommarstugan, därför jag vill med. Ja, kan väl beskriva den som en miniatyr av hbg-festivalen. Är typ likadana. Artisterna där i år är, BWO, Kvevin Borg sen nån känd gubbe som jag inte minns namnet på nu + mindre kända lokala band. Dom är väl sådär, hade väl önskat nått bättre typ som Coldplay vore inte helt fel? ash, det blir kul ändå. Hoppas regnet håller sig borta

Btw, jag saknar min lillasyster mycket nu!!! kommer pussa och krama ihjäl henne när jag ser henne ikväll. Lillskiten! . Fy, hon och pappa har varit på Gotland i veckan och hängt med alla bratsen från Stockholm. Okej, det sista är inte riktigt rätt. Egentligen skulle jag följt med blev så att jag skulle jobba i veckan, men ja pengar är inte fel det heller.

Jag och min lillasyster på Kalmar slott innan i sommras :)


jaja, nu kan jag inte sitta här mer. Hörs nån annan gång!

vad som hänt i veckan

Nu är det på tiden för ett nytt blogginlägg. Sist var för 5 dagar sedan & på dessa dagar har det hänt så mycket att jag inte haft tid till att blogga. Knappt suttit vid datan för den delen. So here we go!

Ska se om jag minns allt på rätt dag och om jag ens minns allt som hänt. Varit fullrulle med massa händelser, se ni.

I Lördags var sist jag skrev så vi börjar efter det:
Söndag: Var ett golf som stod på listan med Henrik, Jenny och pappa. Nu menar jag inte minigolf utan riktigt golf, ni fattar Tiger Woods golf. Jag, Sofia Björk blev väl manipulerad på nått sätt. Spelade det gjorde jag 18 hål körde vi. (ingen långgolfbana, var typ 150 m hål, tack för det, hade svårt nog ändå).  Fick mig en snabb-kurs innan vi började. Själv tyckte jag inte jag behövde det, bara till att slå på bollen va? åhnej, så lätt var det inte. ush, mitt tålamod är inte alltid på topp. Men japp, sist kom jag. Inte helt oväntat va? på kvällen kollade vi på film, minns jag!





Måndag:
Sista dagen Henrik var i skåne innan han åkte hem igen. Vi satt länge och grubblade på vad vi skulle göra. Efter många om och men så körde vi till Jonna och fortsatte att grubbla där tills vi bestämmde oss för att åka på en roadtripp och se oss om. Stopp i Båstad blev det och dä var vi i ett par timmar och chillade runder med allt möjligt, mysigt mysigt! :) träffade även Frida, Johanna och Hanna där. Dock råkade jag ofrivilligt skrämma livet ur dom, sorry :( ... Sen irrade vi runder lite överallt. Kan ju säga att jag inte är den bästa kartföraren man kan ha. Hade ingen karta heller, gick på magkänslan.  På vägen tillbaka stannade vi till hos Mormor o Morfar i deras sommarstugan och käkade jordgubbar med glass och drack morfar egengjorde saft, mycket mums på det, och pratade gamla minnen innan vi begav oss till Örkelljunga och hyrde film för att se på. We own the world, hette den. Helt Ok. Sen blev det Harry Potter - fånge från azkabahn. Nått sånt, den gick på tvn liksom.

Tisdag: Jobbade jag !!!  ¨shiiit , gjorde nått mer denna dag efter jag jobbat men det kommer jag inte på just nu?!

Onsdag: åter jobbade, fast bara till 1. När jag kom hem var jag rastlös, men Jonna räddade mig och vi åkte till Väla. Jag har fan knappt varit iväg och shoppat i sommar. Har bara gamla äckliga trasor att ha på mig, inte kul alls. Köpte en jätte söt/fin topp och en kjol. Nått i alla fall!

Torsdag: Jobbade fram till 1 idag också. Men nu är det klart! När kom jag hem så hade sötis farmor lagat mat och städat hela huset (vilket var ett hot från mamma att jag skulle gjort idag, men att farmor gjorde det säger vi inget om). Sen har jag kollat på Laguna beach, som jag inte kollat på sen i lördags. Saknat det!
Fy och just nu i detta nu skriver jag blogg, noshit? annars packar jag ....
 
Nån av dagarna spelade Jag, Jenny, Frida och Henrik minigolf men vet i tusan vilken dag vet var?!


Hörs mer sen!

what's up

Ojojoj, nu har jag sett klart hela säsong 1 av Laguna Beach och börjar andra säsongen, freaaaaking goood!
Igår såg jag typ 3 avsnitt & idag har jag nog sett minst 10 stycken. Är helt fast. Har nog inte sätt första säsongen innan, bara de första avsnitten som jag kände igen lite smått. woho, guuud vad jag är avsund sjuk på deras liv. Like my dream!



yejyej, nu snart kommer Henrik och funderar lite vad vi ska hitta på ikväll. Jag hade helt glömt att han var nere här fortfarande. Så går det, illa ju! ... men så ringde han och sa han hade dötrist så nu funderas det lite kring vad som ska ske ikväll.
Än så längre:
Landskronakarnevalen - ehm ja, vet inte så mycket om den. Bara varit där en gång innan för typ 3-4 år sedan. Då var det kul, men då var jag bara där typ på dagen och åkte karuseller och åt massa festivalsmat, vad annars. hahaha. ingen anning hur det är på kvällarna, om hur livfulla dom är.
Båstad - Båstad är Båstad och det är tennisvecka, vad mer behövs sägas? Jo, jag är för fan inte 18 år & det suger verkligen. Vem vil hänge utanför när man kan vara innanför, inte jag iaf. Eller hellst inte.
Vad mer? vet nån något kul som händer in skåne today?

Så, vad som sker här nästa får vi väl se. Men när nästa blogginlägg kommer är det historia.

T T Y L
 (som Paris säger i henne pogram. Alla kanske inte kan alla förkortningen(som jag) så här kommer det, talk to you later)


rolig reklam

hahahahahahaha, jag kan inte låta bli. Ni MÅSTE se den. Bästa reklamen jag någonsinn sätt, bättre än ICA-reklamen. Första reklamen som folk nog inte sappar över till en annan kanal för det blir reklam, denna är bara för cool :)

Reklam för Evian Mineralvatten!


uttråka

Jag är så uttråkad att det är hemskt och jobbigt.

jag gör typ allt och ingetting.
Min bästa vän idag är nog MTV.com ... Tittar på olika pogram där som, Paris Hilton's my new BFF, 16 and pregnant, gamla lauguna beach avsnitt, bonus matrial av The Hills - typ om Heidi och Spencer bröllop och smygtitt på nya säsongen, ja sen ser lite små snuttar här och var.

Det här med tv-pogram sviker mig aldrig. Dom har alltid funnits i mitt liv och dom och jag har alltid haft en bra relation till varandra. Dom räddar mig verkligen från hemska dagar. Vad skulle mitt liv vara utan alla dessa serier i olika former, jadu det vet jag inte för har inte upplevt det ännu. Sofia <3 tv-serier i alla dess former. allt från paradise hotel till Miami INK, Gossip girl, real housewives of orange country och Glamour.

..
hahah, vilket annorlunga blogginlägg detta blev. Men nu vet ni detta. Ash, var nog ingen nyhet för många detta inte.

bye

music

Beyonce - sweet dreams
love it


båstad

Igår var jag i Båstad som typ alla andra var. Härligt och kul :)
Jag och Joanna stack dit redan på dagen. Var så längesen vi träffades. Hon har varit i Turkiet i 2 veckor nu så gissa hur jag kände mig bredvid henne, ja som en snögubbe ungefär.... Ja, vi strosade runder i Båstad och hamnade lite överallt till Sandra och Emma kom och joinade oss lagom till Rix Fm började.

Härliga människor man träffade på igår. Har aldrig tyckt eller hört från andra att det hörs att jag kommer från skåne. Men igår behövde man typ bara öppna munnen innan dom undrade, Ni kommer från skåne, det hör man? ... Okej, kanske inte bara min förtjänast.

Just ja. Måste berätta om en grej som fjortistjejer nästan hade dödat för.
Så här var det. Jag och Joanna kom gående från festivalområde när Joanna helt plöstsligt börjar rycka och dra i mig och säga nått till mig, men hann inte uppfatta så mycket innan jag hör henne säga HEEEEEEEEEEEEEJ!!!! . det var en livs levade Danny i EMD som kom varandes och japp, han häslade tillbaka med dett TJEEEENARE!!! .. haha, fy resten skippar vi. haha, tyckte bara hela händelseförloppet var väldigt kul.
& detta var inte den enda "kändis-mötet" vi slumpvis hamnade i.


Mycket roligt och trevligt dag var det :) thaaank you my babes <3

----------------------------------------------------
Ush, idag har jag tittat på hela minnescermonin av MJ. Att det kan bli  så sorgligt och känslosamt för en människa man ens aldrig träffat. Visar vilken betydelse MJ har haft på många sätt. Jag är inte å jätte känslosam av mig, jag storblöad flera gånger. Det var så fint på nåt sätt. Inte tala om när hans dotter Paris skulle försöka håla ett tal, finaste slutet jag sett.

PUSS


back agian

Hej hallå, nu vart jag hemma igen!

Helgen har varit helt obeskrivlig, så fantastisk. Jag var så överlyckligt glad hela tiden, att jag har en sån underbart bäst släkt är helt otroligt. Att blod är tjockare än vatten, är sant! Varför jag varit borta nu över helgen var för att fira med släkten på mammas sida att mormor och morfar firade Guldbröllop. Det firades i mittan av Halland på ett ställe som heter Ästad om jag minns rätt.Vad det är för ställe kommer jag till när bilderna är inne, då fattar nog hur kul jag haft det.

Måste bara säga en roligt sak. Idag har jag träningverk typ överallt men det skummaste stället är UNDER FÖTTERNA?! haha, härligt va. Nu går jag runder upp och ner på händerna, nästan iaf :)

varför är jag inte 18 år och kan sticka ut och dansa nu & bor i en storstad dessutom? Ash, får har mitt egna lilla disko på mitt rum istället. Igår hade vi också disko hela natten lång, tack vare våre våra granngäng i stugorna bredvid oss :) ash, mina öron och hjärtat had enog inte pallat mer drunkade basljud.
Lyssna och dansa i era tankar:)

sent bloggande

inom loppet av 1 minut hann jag få ett telefonsamtal, packa det sista, byta om, gå på toa, välja kläder och sätta mig på en cykel..

Robin ringde, han fyller år. GRATTIS MIN KÄRA VÄN! <3 ... han hade tårta över och ville att några skulle komma över och fira han nu på kvällen. Jag kom snabbare än blixten.. Väl frame hör jag Robin som skriker. FRIIIDA ÄTER UPP TÅÅÅÅÅRTAN!!! shiiit, jag lovar, jag kastade cykel och rusade in och högg i. haha.. Trevligt trevligt var det :) var jag, Frida H, Oscar, Jonte och Ljungen + Robin såklart,  mycket härlig födelsedag han fick.

sen fick vi en snille blixt och stack till Frida och spelade kubb och hoppade massa stuttsimatta & jag var sämst på det :(. Sista snilleblixten blev nu ett kvällsdopp/nakenbad i sjön. elr för mig.. Dom andra drog till en fest nu, tror dom skulle dit. Jag måste sova nu ska upp tiiiiidigt imorgon.

Hörreni!
Hejdå, nu drar jag iväg til nått stället i Halland över helgen. Mer info när jag är hemma nån gång.

Ciao

jo eller hur va!

vad gör man en sådan här dag om man heter Sofia?

svar:
* Man vaknar av att folket i detta huset inte har respekt för att man vill sova. Man försöker somna om men inte så lätt när det är varmt och solen lyser i ögonen plus nollrespekt mot ens kunna sova. Åh, blir så trött på respektlöshet över huvudtaget i alla lägen.

* Man kollar ut och solen skinner och man känner hur varmt det är inne, då förstår man att det är tropisk hetta ute. Beger sig ut för att stanna i solen så länge som möjligt.

* Pallar sig 50 m ner till badplatsen. Smart val, för när man kokar över tar man bara sig ett dopp så är det som att börja om från noll igen. Effektiv solning kallas det, solen tar även när man är i vattnet ser du :)

* Man fortsätter med sin Jordgubbsdiet som regerat nu i veckan. Förresten, ni vet hur god mjölken blir när man delat och mosat jordbuggarna där i. Typ jordgubbsmjölk. Finns det nån sån dryck, eller borde man framställa det och bli miljonär?

--------

Nu till det tråkiga...
* Börja packa upp och slänga mer tvätt till mamma
* Börja packa om på nytt


back in town

Borta bäst, hemma bra.
för så tycker jag & sån är jag! inget fel på min familj, inte det jag menar. men tycker om att komma bort från verkligenheten/vardagen ett tag och bara leva ut.

Nu är jag hemma i Örkelljung för cirka 1,5 dygn sen far jag iväg igen. YES! fast då bara borta över helgen som tillbringas med min älskad släkt  på nått crazy-ställe nedanför Göteborg.

Jag har haft en äkta "sommarlovs"-vecka. Så jävla nöjd är jag med den. Nu är jag nöjd, skolan kan börja. Nja, eller inte! Men har nästan uppfyllt alla elementen i ett sommarlov denna veckan i sommarstugan.

Vi åkte upp i fredagskväll & på lördagen kom min moster, Janne, Towa och Hanna till oss och stannade tills i tisdags kväll. Vi har haft det så kul.

Nu ska jag fånga in allt som hänt undertiden jag varit borta. Tidningar har man läst och sätt på tvn, så där hänger jag med. Men inte i internetväg. Vet ni vad, internet hade vi. Jag och Hanna var inne och youtubade ibland, så där fanns chans för mig att kolla läget men icke sa nicke. Hade ingen lust eller sug efter det så säger som mamma säger : Jag har semester.

En liten uppdatering så länge.

RSS 2.0