Fredag

Ännu en fredag i mitt liv.
Hinner inte skriva något vettig idag, så detta får räcka.

Som spenderat i skolan med,
* matte - det vi ska göra i matten nu och ett par veckor framöver är att vi i grupp ska göra egna prov. Annorlunda och spännade.
* POL - FAN! fick nya "projekt". EN vecka har vi på oss på det först sen på vårt andra "projekt" fick vi 2 veckor. Det hört galet strässig men kanske inte är så svårt får hoppas på det.
* geografi-att bara starta upp datan tog 25 min, sen kom sån uppdatering så datan var tvungen att startas om. Så mycket jobbade vi den lektionen med vårt arbete
* sen stannade vi kvar och jobbade med vårt case. Rätt tråkigt.

Nu måste jag skynda mig lite. Ska ner til gymmet nu och träna lite sen följer jag med Jonna hem och blir lite myspys sen blire fest också :) Låter som en bra fredag ...


HEJ!

onsdag

Jag har mig en ovanligt lugn dag. Sitter här hela tiden och kollar om och om igen, tycker det är väldigt konstigt att inte ha nått plugg alls. Konstig känsla, men klaggar inte! haha.

-Street dance, på morgonen. Hjärnan går på högvarv, tusan vad man måste vara koncentrerad och hänga med.
-Tyska. Ehm, vad gjorde vi där? redan glömt. Förmodligen inget märkvärdigt då
-Lunch. Tacos på sams. Riktigt gott, börjar variera med maten nu.
-Matteprov. Nervös, tiden skrämde mig mest. 2 h fick vi sitta som mest. Det tyder på ett stort prov. Jag fick väl anstränga mig hjärna till det yttersta får se hur långt det räcker

.... Slut för dagen

Frida H hade också slutat så tog samma buss hem coh pratade bland annat om helgen. Den kändes rätt nära på döden. Vi får väl liva upp den med nått om inget annat sker.

NU langar jag bloggar till Frida. Jag tror jag läser MINST 20 stycken varje vecka. Tycker det är kul att se hur andras "liv" är. Spännade och intresant och lite inspererade ibland. Livstilsbloggar,modebloggar,kändisbloggar,kompisbloggar,humorbloggar,fotobloggar,storbloggare(blondinbella,kenza),helt okända kottar i tex norrland, ja typ allt möjligt! haha, brist på annat att göra skulle man kunna tro! Anledningen till att jag inte är super aktiv på bdb och facebook. För kanske lite mer än 1,5 år sen började jag läsa Blondinbella och Kenzas, listan har ju gjorts en hel del längre nu.

Allt för mig idag!

tjockisdagen

Som sagt är tjockisdagen idag. Eller semledagen,fetisdagen,fettisdagen,fastladsdagen kalla dagen för vad ni vill tisdagen den 24 februari går bra det med.

Åt inte så mycke till frukost för planen var att kränga semlor idag. Såldes semlor i skolan, vars pengar gick direkt till ett barnhem i Ryssland. Det kände helt underbart att köpa dom, köpte en extra bara därför. haha . Men vad gott gott! Fast jag gillar mest ovandelen med florsocker på.  & sen när man gick i stan eller förbi ett fik luktade semlor, härligt! Fast jag har inte förstått denna dagen, vad den innebär? vad e det med semlorna varför gick dom en dag, varför heter det fastladsdagen? ska man fasta nu eller. Ash, allt behöver man inte veta. Tur att dagen finns, då blir man mer eller mindre tvingad att äta semlor.



För övrig har det varit en slapp dag. Vårt tema just nu är miljö. Åhfan! allt allt allt, vi gör är med miljö att göra känns det som. Väldigt spännade och kul, men lite långdragit. Jag är ett miljö snille nu. Herrejösses, att man går på allt skit man hör här om hur hotat vårt klimat är. haha, bullshit till största del säger jag bara efter att få veta hur lättlurad vi är! men vi ska sluta köra med bensin, det är fortfarande inget bra alls.

Sista timmen var vår enda uppgift att fota något som påvärkar miljön bra /påverkar miljön dåligt -ett bilden skulle man ha endast en mening som sammanfattade budskapet med bilden. Sen en motovering till bilden/mening . Hur lätt liksom? Nja, hade man varit lat och velat ha mest G hade man fotat en bil eller nått liknade. Men vi ville komma med nått kul och udda. Är lite experter på det . haha.. Kom på jätte knasiga ider! tihih.

Tillbaka till mattepluggande nu!

back to the reality

Första dagen i skolan eftet ett härligt sportlov. Höra vad alla haft för sig under sportlovet. En hel del hade varit på semester. Skidsemster flest då, inte helt oväntat kanske. Härligt. Men kul att träffa alla härliga människor igen.

För tillfället är jag väldigt trött och seg. Måste få lite fart på mig snart. Jävla slö jag är nu! har kört stopp här nu, kan inte skriva något för jag kommer inte på nått. Typ kortslutning i hjärnan så babblar på om ingetting då da. JUST JA, åhh när väckarklockan ringde ble vjag asrädd då vände mig snabbt om för att se vad det var som tjöt. Och i samma ögonblick knäcker det till i nacken, fan vad ont det gjorde. Resten av dagen kunde jag knappt röra mig så ont gjorde det och fortsatte släppte aldrig. Nu typ 12 timmar senare kan jag i alla fall vrida huvudet men ont ännu. Varför ska jag klanta till det så? haha. Ash, det går över ingen jag gifter mig!

nu ska jag plugga matte och äta nybakta bullar. Nej förresten, måste kolla i filmer/bilder från oscarsgalan i natt. Har redan hunnit kolla lite om vilka som fick pris och i allmänna drag om galan. Men lite mer om den nu!

PUSS

one

Lyssna, den förgyller en söndag helt klart!


söndag

Har inte skrivit något idag, för inte gjort nått speciellt. Mest kollat tv och vintersport. 1 VM guld i skidskytte och en silver plats i längdåkning. GÖTT! haha, så glad jag blev :) tänk vad lätt man kan få lite glädje.

Seriöst lovet är slut nu. Men har varit ett bra lov. Hunnit göra det jag ville.
* träffat lite öa-folk
*shoppat
*vallåsen
*bio
*slappa och vila
(påminn mig om jag glömt nått, känns som så)

Blev inget av
- blev ingen fest. Men jag överlever, gjorde inte så mycket. Hade kul ändå.

JAAAA! nu hör jag, min syster kom innanför dörren. Hon är tillbaka efter 10 dagars skidsemster i alperna. Måste höra hennes berättelser sen österrike nu.

PUSS

lördag

Är lite smått arg på mig själv hur jag kunde låta mig sova till halv 1 idag. HELA dagen kändes ju putts borta. Nej, jag brukar typ aldrig sova såhär länge. Okej, brukar aldrig vara så tyst i huset så det funkat sova så länge varje helg. .Hinner knappt göra nått på dagen när man sover så länge...Men visst var skönt att sova det med. Jag hade i och för sig inget jag skulle gjort idag så gör väl inte så mycket men halva dagen kändes typ bara borta.

Annars har jag gjort nått idag som jag inte gjort på kanske 3-4 månader. Nämligen laddat ner ny musik. Så kriminell är jag, haha! Varför jag inte laddat ner nått är för att jag lyssnar typ alltid på musik via youtube. Där är mycket roligt, för helt plötsligt har man hittar men nån helt okänd som sitter och sjunger framför camen och det låter helt underbart fint. Där finns det inte ett mixbord bakom som man kan luta sig tillbaka på och på det sättet känna miljon,typ enrique iglesias här ja. Jag bara stör mig på han, visst han kan göra bra låtar men han förtjänar inte det ett dugg. Han kan ju INTE äns sjunga. Han har bara haft turen att haft en pappa som kan sjunga på riktigt. Där av få en karriär som speglas av ett mixbord´.

ikvällen blir melodifestivalen med massa godis. Innan det hade jag tänkte att räkna lite matte och fixa med mina naglar lite. De ska nog få lite glitter färg idag och diamanter på sig . Perfekt för melodifestivalen va? haha.

HÖRS!

bio

Det lite snabbt ändning igår när vi var på bion. Vi tog och kollade på valkyria i stället. Hade hört lite snack om att Benjamin Button skulle vara seg och dryg så ville inte chansa så fick bli valkyria med Tom Cruise i spättsen.
Valkyria handlar om andra världskriget och att några inom Hitlers egna "parti" försöker göra en kupp för att störta Hitler och nazismen. Hur det gick med allt kan ni nog redan lista ut med tanke på att filmen är lite baserat på verkliga händelser. Filmen var helt ok, men blev i alla fall fast i den och levde sig in i den. Hann bli sur och vilja hoppa in i filmen ett antal gånger. Men inget jag skulle betala för att se igen, så bra var den inte. Kanske inte min typ av filmsak precis.

Innan filmen drog igång är det ju reklam för kommande filmer. Rosa pantern 2 var en av dom, den lilla snutten vi hann se av den filmen var roligare än hela Valkyria. men men, valkyria var väl mer spännade och gripande. Som sagt helt okej film, 5/10 kanske?

Det är love&light-fest i Helsingborg denna veckan så var massa fräcka ljusdekorationer och blommer i hela stan. Jätte fint och mysigt. Vi tycker det var skit coolt, blev helt till oss så Frida sprang på och ställde sig vid ett ställe så jag och Jannike kunde ta kort på det utan att se för "turistiga" ut. haha. Vid torget vi bion var det lyse bildade snurrade hjärtan på marken, jätte mysigt. Åh, önskar man haft mer tid så man kunde kolla in hela stan.


Precis, är ju LOVE&light festival. Frida och Jannike kände att dom ville pussas lite .


Men men, var en mycket roliga kväll igår. Mys mys. Oj, förutom detta måste jag säga. Vet inte hur mång agånger jag höll på att halcka och falla dit. Nu snackar vi inte om såna små man bara halkar till lite. jag var på väg att falla bakåt och benen var på väg och olika håll innan mina armar hann få tag på Jannike eller Frida. jag var som bambi på hal is på riktigt. haha. ojoj, men jag lever och helt välbehållen.

Tack för en sjukt kul och mysig kväll <3

hero

Kan tänka sig. Brad Pitt är en riktigt problemlösare. För han räcker det att vara snygg och göra filmer så ser han till att stackars så 16/17 tjejor slipper ha en seg och tråkig fredags kväll. Snäll kille han Brad Pitt ;)

en riktig hjälte en mannen


Så japp, blir en lite dejt med Brad Piit ikväll då. Ja, ögondejt får dte väl bli. Men skulle inte göra mig något emot  om man mot förmoden skulle befinna sig på filmstaden i helsingborg ikväll. Men i alla fall, ska snart ta bussen in till Helsingborg med mina söta vännor Frida och Jannike. Blir att köpa lite snacks innan det är dax för bion. Hoppas på det bäst att den är bra.

Nej nu får jag skynda mig på. 30 min kvar till bussen går och har varken börjat sminka mig eller fixat håret, illa!


Fredag

Jag kom precis på mig att det är fredag idag. man glömmer verkligen bort dagarna när man har lov. Snart är det ändring på det. Skolan börjar på måndag igen. Jaja, det går bra!

Vad ska jag annars göra idag? Hrmm, jag vet inte. Har inte dykt upp nått förslag till att hitta på nått. Så kommer det inget bättre ska jag nog räkna lite matte har prov i nästa vecka sen ska jag nog på spinning ikväll. Äta massa nyabakta kanelbullar och dricka saft till det. Typ godare än tacos .

Nej men hallå, finns det inget roligare att göra? Säg till mig, Tack!

Love


jobbigt läge

I bland blir man rätt trött på att bo i Öa. Jag menar först finns här inget att göra, byn är typ döende kan jag gissa på. Sen vill man gör nått annat i tex Helsingborg, ja då går det så klart inga bussar sent hem. Hrm, jag tror på allvar att Öa vill göra allt för att hålla os kvar här. haha nej men.

Saken är den att jag, Frida H och Jannike skulle åkt och kollat på bio idag, Benjamin Button. Men den går då klockan 21,00 i Helsingborg och sista bussen hem går 22,15. Alltså, går sista bussen hem innan filmen slutet. Så jäkla segt och irriterade. Varför kan det åt minstånde inte gå en nattbuss i alla fall. Jaja, jag är ingen människa med övernaturliga krafter som kan göra nått åt dagens "i-landsproblem". Så får väl bli kvar här.



Just nu har jag bara lust att citera ur filmen "fucking åmål".
- Vet du vad min värsta mardröm är?
* nej?
-  Jo, att bli kvar här i Fucking Örkelljunga!

Aja, blev bara lite sur nu när jag var så sugen på bio & hitta på kul saker på lovet sen umgås med Frida och Jannike samtidigt. Så kan det gå.

Vi får väl se hur vi gör om det bli nått bio eller inte. Kanske går någon annan bra film fast tidigare. 

Jag vet i alla fall att jag vill bo i en storstad senare i livet.


vallåsen

Vilken dag det blev igår, riktigt mycket skidåkning. Känner av det idag, träningsverk i hela kroppen känns det som+ att jag är väldigt trött fortfarade. Vi har iväg i 12 timmar igår, ni förstår nog rätt bra då. Fast det var det värt. Var helt okej med folk där igår, inte överdrivit mycket. Inga långa köar kanske som längst 3 min. Inga problem liksom. :D

Jag åkte dit med en hel hög killar, tror vi var 7-8 stycken. Jag, Robin Lantz (en kompis från öa), Ljung, Simon, Filip sen deras kompisar Kevin och Hampus. Väldigt kul var det. Testade på roliga och sjuka saker. Bland annat så gjorde jag och robin så att vi höll i varandras stavar sen åkte vi liksom ner som en cirkel, vet inte om ni förstår riktigt. Men sjuk läskigt men kul. Blev riktigt yr i huvudet. haha. Sen puckelpist då, rena livsfaran. I med att några inte var vana åkare precis så kom man där åkade, poff så låg där en hög med personen i vägen. Men ash, vi skrattade åt allt så bara kul när folk dom trillade hit och dit och låg lite över allt. Sen blev det en hel del hopp och trix i "trixparken" eller vad man kallar den. Vilket också var rätt kul, visst kunde väl gått illa men vafan var kul! jaja, kan inte precis skriva riktigt vad som hände. Det sker saker hela tiden med skidåkning och svårt att förklara. Ni får nöja er med detta.

Några få bilder här då:
robin fixade bordet .


das boys, några av de i alla fall.




....

en trött sofia

TRÖTT TRÖTT OCH ÅTER TRÖTT! Har varit iväg i 12 timmar, behöver jag säga mer?

Men okej, jag är hel & inga brytna ben. Inte för de  som var med heller andra heller. Men en hel del fina vurper låg vissa inne med, "skadegädje är den ända sana glädjen" passar in rätt bra där.. Verkligen en kanon dag, alla backar var öppna, trixparken var bra och där var puckelpist och många hopp. Jag trivdes :) men rätt slutkörd i hela kroppen nu känner jag. Ska bli helt underbart att ta en dusch nu sen gå och sova. Mer om dagen kommer i morgon, lite bild och text. Men kan inte riktigt att beskriva med bilder och text skidåkning. man orkar inte ta upp kameran hela tiden och fota hit och dit. Man har ju bara ett försök på sig att få en bra bild sen har den andra redan kört förbi. Men några bilder har jag allt:...

Lite från mig då.

åka skidor

nu springer jag runder i huset för att hitta alla saker att ha med mig till vallåsen idag. Är inte så jätte lätt. Känns som min syster tagit med sig alla "vintersaker" med sig ner till alpern. Jag vet om att jag inte är nått proffs i köket. Ingen är hemma förutom mig så var tvungen att göra min varm choklad alldeles själv. Gick väl inget vidare, den blev rätt stark. haha.

Nu har jag lite brottom känns det som. Samtidigt är jag väldigt trött, vill typ sova. Men men piggnar väl till snart :)

För ner som kanske inte vet vad vallåsen är så är det en liten skidanläggning här i närrheten. Inte så stor men den räcker gott och väl. Det är trotts allt skåne vi snackar om, här är ju inte så kupperat. haha x)

Okej, hoppas nu man kommer tillbaka hel då. Ash, det gör jag, jag tänker inte bryta något ben jag inte.

En bild från en av backarna där. Idag är alla öppna och där är även lite snö utanför pisten, jummi! :D

dagen

Okej nu blir det då lite om dagen. Asså jag ska banne mig ta och köpa mig en lott och vinna ett par miljoner. Fy vad jag hade behövt det. Är så sjukt mycket jag vill köpa och ha nu! ina bara klädes/sko mässig, allt!
*Jag vill åka till USA nununu!
*Jag vill ha en miumiu-väska jag spanat in.
*Jag vill ha en lägenhet i Hbg
*Privat chaufför med en snygg bil
*en resa ner till alperna just nu, chamonix går fint.
*ett allmänt fullproppat kontokort till att shoppa gärnet med
*en privat läxhjälpare. Som kan göra alla tråkiga uppgifter.
*mac-laptop
Jag kan göra denna lista mycket längre. Men ett litet urval

Tillbaka till dagen då. Som sagt väla med Frida H och Jannike.Tror vi var där i nästan 5 timmar, inte fy skamm. Tog det mest lungt. Tog tid på oss att äta och snacka. Alltså bara umgås. Hittade både urläckra saker + riktigt gräsligt fula som vi vek oss av skratt över. ushfy! Jag håller på att spara mina pengar lite så fick inte hitta allt för mycket som jag ville ha. Men kunde dock inte låta bli ett par helt gudomliga skor. Ni ska få se. WOW!:D

here we go.







De är mer fina är på korten. Ni vet ju själva hur ett foto ljuger. Nu längtar jag bara till vår/sommaren så jag kan börja använda dem flitigt. Höjden på dem är kanske minst 10 cm, har inte mätt dem. haha . Det fixar sig, inga problem så länge jag inte vricka fötterna. Vilket jag inte kommer göra.

Nu måste jag snart börja ta fram och fixa allt tills i morgon för då blir det vallåsen :) wiho, åka skidor! jag vet inte riktigt helt vilka som ska med, men det ser jag imorgon.

Xoxo

hej

ushja, nu är jag hemma efter en dags shopping med Frida och Jannike. Vi skötte oss bra, inget onödligt skit la mig bort pengarna på. Eller det vi köpte tyckte vi såklart inte var nått "skit" haha. Mycket trevligt dag.

Jag håller på att se ett spännade pogram. Men lägger in lite bilder på det jag köpte. Wiho, jag är lite kär ni ska få se ;) wie wie. jamjam

Btw, ingen som vill hänga med till vallåsen i morgon?

shopping

Uppe med tuppen. Nja inte precis men nästan. Vaknade när pappa och lillsyrran stack. De plus Fridas kompis skulle till vallåsen och åka skidor idag. . Kunde följt med men väntar heller tills imorgon då jag ska dit med mina classmates :) ska bli skoj skoj! Ni har nog redan fattat att jag älskar åka skidor så behöver nog inte säga det. haha.  Det är så obeskrivlig härlig.

Sitter här och döar lite tid. Ska snart börja göra vid mig för att sen sticka till väla och shoppa med Frida H och Jannike :) Men jag har lovat mig själv att INTE handla något onödigt. Hellst så lite som möjligt. Vill spara så mycket pengar tills i vår så jag verkligen kan frossa shopping då i stället. Får väl se hur det går med de. Hur som hellst ska det ändå bli trevligt attid kul att umgås med Frida H och Jannike :) <3

Nej nu har jag nog inte så mycket mer att säga. Ha en trevlig tisdag och njut av lovet allesammans!


Ge mig kakor

ush blä vad jag är uttråkad just nu. Hittar verkligen inget kul att göra. Allt känns så dött idag. Borde väl vara tvärtom när det är lov, jaja. Sen är jag hungrig men hittar inget gott att äta. Vill ha donkan mat men ingen vill skjutsa mig dit, annars är jag sugen på godis eller kakor. Det hittar jag såklart inget av. Varför kan inte min familj vara mer onyttiga? Ha stora godislager och alltid smarriga bakelser hemma, hemtpizza är en vana. Fan vad gott det varit. suck suck. Ash, är väl rätt bra att det inte är så men just vill jag haft det så. Har ett så otroligt sötsug nu. Får väl gå och baka en kladdkaka eller nått sånt.










Snart går jag in till grannen eller nått och tigger om kakor eller godis. Så allvarligt är det ;)



dreams

Måndag är det då va. Om en veckan är det skola igen. nej fy vad tråkig jag är nu, inte tänka på skolan när det är lov. Så poff, borta! Jag har lov lov lov ännu mer lov!

Vad ska jag då göra på detta lov? lite inplanerat har jag dock allt.

* Väla i morgon med my honeys :)
* Onsdag blir det vallåsen med clasmates. Kanon kul (y)
* Bio med klassisar (vilken dag vet jag inte)
* öppen för förslag

Och idag då? farmor kom hit en sväng nu för hon ville ha fixat med sitt hår. Så fräshat upp det lite med ljusa slingor och klippt det lite. Kanon snyggt :) .
Jag har alltid så länge jag kan minnas älskar att pyssla med hår, ja smink och naglar också.  När jag typ var i 6-års åldern visste jag inget bättre än när andra höll på att fixa med mitt hår eller jag med deras. Mi favoritsyssla efter min babyborn-docka som jag var stolt mamma till. haha . Varje gång jag var hos farmor så fick jag mina läppar och naglar fint målade. Åh, vad man blev lycklig och fin för ingetting. Inför kalas/fest kunde jag redan då ta en timme på mig att göra mig fin. Jag fixade allt själv, mamma kanske hjälpte till om det var nått jag inte klarade själv. Alla ider kom jag på själv. När jag väl var klart var jag typ snyggast i världen. Jag visste redan vid 6-7 år ålder min framtid, jag skulle bli frisör. Alla "mina vänner"-böcker har jag skivit frisör på yrke. Jag visste inget bättre än att pilla med andra och mitt egna hår, få mina naglar målade och färg på läpparna. Det var liksom det ända som fanns i mitt huvud tills jag blev "smartare" och fick mer information i mitt huvud om vad ett yrke innebär. I åttan nån gång började jag lämna bort tankarna om att bli frisör, men har alltid funnits kvar, kan fortfarade kunnat tänka mig det. Mer att jag blev lite skrämd av mig själv att vid 15 års ålder bestämma mitt framtida yrke. Men hallå, det hade jag ju redan bestämt vid 6 års åldre så var ingen nyhet. Men i alla fall när jag väl skulle välja gymnasiet var det samhäll som hjälde. För det är en bredutbildning och du binder dig inte till ett yrke, det lät lockade. Okej, jag ångrar inte mitt val ett dugg är super nöjd över mitt val, linje skola allt. Helt perfekt. Men på sätt och vis krossade jag sjäv min egna drömmar.

Här fyller jag 6 år och fick min älskade babyborn-docka Theres (döpt efter min nästkusin som jag såg upp till) & visste vad jag ville bli när jag blev "stor"



Idag är jag "stor" och vet inte vad jag vill bli längre. Har tankar om vad jag vill hinna göra i mitt liv. Men ingen anning om vad jag kommer jobba som¨
.


detta gör min söndag

Här kommer anledningarna till att jag varit på off idag och kommer vara det resten av kvällen

* mtv - varför går där så många beroendeframkallade pogram.
* One thee hill - Alla älskar väl one three hill. Det är så gulligt härligt
* Gossip Girl  - Jag älskar gossip girl. Det får en att känna att man är själv i New york/manhattan
* beck - Gamen - Beck är beck, det kan man inte missa. Även om man sett filmen redan är det lika spännade.

back to Beck som nu börjar.

Snö är bra så länge men är ledig

Detta är faktiskt härligt. Idag fixar jag att det är snöit ute, det är ju faktiskt sportlov! Då tycke rjag allt att det kan få vara snö. Jag vaknade runt 10-tiden av att pappa skrek JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! och rusade upp för att se vad som var så mycket JAAAAAA! det var skidskytte-VM och en svenska vann VM-guld. Inte helt fel att vakna till det inte, hade dte varit något annat han hade skrikit över så jag vaknat hade jag blivit asförbannad, detta går ann.

Åt nybakta bullar till frukost sen kollade jag på VM i skidor, slalom denna gång. En svensk på andra plats inför andra åket. Inte fy skam det inte :) värkar gå bra för svenskarna nu när slutet för båda skidskytte och alpint VM börjar ta slut. Okej, bättre sent än aldrig att ta medalj ju! ;)

Jag får väl följa denna vinterhysterin som morgonen varit. Redan hunnit vara ute en snabb runda ska ut och ska nu ut och åka pulka med lillasyster och henne kompis sen grilla korv. mums!

Frida tränar för fullt inför vasaloppet! ;p


mys med snö!


Hej!

låt

Ni känner säkert igen denna låten genom apollo reklamen. Jag bara ryser och myser till när jag hör den. Underbar :)

En liten alla hjärtans dag-present i form av låt får ni av mig då ;)

(L)

Glad alla hjärtans dag!

Mer kärlek åt folket <3




Puss & Kram !

åttlingar

Öh, fyfan! Asså förlåt men man blir nästan äcklad av det. 8 barn på en och samma gång är liiiite väl mycket. Inte nog med det är hon ensamstående också sen lyssna här, sedan innan hade hon 6 barn!!! Hahaha, jag vet inte vad jag ska säga. Chockad? Detta nog bland det värsta jag sätt. 6 Barn är redan på tok för mycket sen får hon åttlingar på det alltså 14 barn och ensamstende. Stackars människa, förmodligen tycker hon nog inte så synd om sig själv. I med hon skaffat så många ungar. Nejnejnej! fyyyyfan!

Man skulle kunna tro detta är ett skämt men det är på riktigt. Öh!



http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4398626.ab

sega jag

Ojsan hoppas blev nog inget bloggade igår inte va? Det tar vi igen idag då, för igår var en kulig dag.

Min skola var ledig igår så bestämde med Frida att hitta på nått för att "fira" att vi var lediga. Funderade på vad vi skulle göra om vi skulle åkt in till hbg och hittat på nått där men ingen av oss pallade det. I stället gick vill till UC (örkelljungas gymnasium) för att hälsa på dom. Kul att träffa så många av gamla folket igen, blir alldeles för sällan nu. Blir nästan tok av det att man så sällan ses. Jag och Frida fick då låsas att vi var nior som var på besök. haha. Pinsamt värre. Första lektionen var en väldigt slapp och skojiga engelska lektion. Dom gjorde nån typ av "berg land sjö" lekan, I love that game! sen lite rast träffade ännu mer gamalt folk, jippieee! åhhhh, sen följde vi med Pyttan på henne franska. Oj vilket misstag. Läraren var helt galen. Jag som aldrig läst franska blev tvingad att läsa en sida. Och Frida och även Jessika som hängde på oss fick värsta förhöret. Som om dom hade prov med henne nästan. Läskigt värre var den tanten. Vi fick käcka ur oss att vår buss skulle gå så vi kunde sticka. Där var den "skolandagen" slut. Kul att få träffa alla igen, speciellt min mandis saknar henne så<3

Örkelljunga utbildningscentrum



Efter vår skoldag gick Jag, Frida och Pyttan till Stationen och käkade. Restan av dagen spenderas med Frida. :)

KUL DAG! :D

LOV!

Tralalala, jag är glad, tjalalala :)

JAG HAR LOOOOOOOOOV!!!

Så jäkla skönt att ha ett 10 dagars lov nu, blir det va? Vi förtjänar denna extra dagen som vi fick. Tror allt hårt arbete har en mening. Om det varit så hade jag ansträngt till en "nära döden upplevese" för att sen leva livet resten av tiden. Fast nej, så lätt är det nog inte ;) kan ju alltid drömma

Tror detta blir ett bra lov. I morgon ska jag vara med Frida, vet inte helt vad vi ska göra än. Sen i nästa veckan blir det vallåsen+bio med klassfolket. Sen hoppas jag på att träffa så många som möjligt. Och lite annat blir det också :) . Nån trevlig fest kanske? Återstår att se.

Ach, nu har jag lov. Ska inte slösa bort min dyrbara tid här.

Ciao

tisdagar borde skjutas

TJOHO!

Ehm, har nog inget spännade att berätta för er. Inget som ni kan tycka är kul och spännade. Händer en del roliga & knasiga saker saker i skolan, men inte alla som hänger med i svängarna då. . En grej kanske jag kan säga; JAG - Anna Sofia Björk har börjat tycka pizza är ok att äta. Har alltid annars tyckt det varit vidrigt, bara kunnat äta om jag inte haft nått annat val. Kebeb for life! nej, pizza börjar bli bra, kanske för det har blivit en hel del ätade nu den senaste tiden. Vi får ju som sagt pizza på en av resturangerna vi äter på, nej lärarna vet inget inte alla elever heller. Tycker dte är lika kul varje gång folk kommer in på maestro och säger, VA FÅR MAN PIZZA? noshit, du är efterbliven! Strunta i pizzan nu, har snart tröttnat på det. Om jag inte redan gjort, övervägde en kycklingsallad idag. Ash, ska på hälsobanken i morgon och gymma bort dne pizza så den är ur världen. Nema problemas.

Just ja, hann med ett snabb besök hos tandläkaren idag. SKulle sätta fast nått som låsnat. Tråkigt värre! HAHAHA, måste säga jag har nog blivit konstig. När jag låg är i stolen idag tyckte jag det var rätt avkopplande. Sen när tyckte jag det, tandläkaren har varit en av mina skärck väldigt länge. Dom kanske inte är några Hitler-människor som är onda, tandläkare kanske har ett hjärta trotts allt ;)

Just ja, detta skulle jag skriva tänkte jag på innan idag. JAG HATAR TISDAGAR!!! de är så jobbigt dryga, POL heeeela dagen. Vi kollade på en film om klimtet  (tror det var det, väldigt tråkig film med andra ord)i 1 jälva timme. 15 min gick ann sen började jag sova lite, sen fixade Sandra med mitt hår sen bytade vi, sista tiden flummade "vi där bak" . Ash, bara ett uttryck ..

Hejsansvejsan

måndag

Jag vet inte omd et är så att jag är trött eller det är något lustigt med mina ögon, men jag har typ inte hålla dom uppe. Blundar typ när jag skriver. Mycket lustigt. Tror jag är trött, skulle vara lätt förståligt med tacke på när jag gick upp i morse tillskillnad från när jag gick och la mig, jaja det är en annan femma.

Instressant dag idag. haha. Mer prat om klassfesten, ALLA var helt ubernöjda hur kul dom hade haft det. Åh, så lycklig och glad man blir. Sen kommer det då när alla får veta deras pinsamtheter hit och dit. Höll på att dö av skratt ibland både av andras och mina. Men, som fan att vi bjuder på det. ;)  sen blev det lite annat skvaller också. Naaajs! Det blev en hel del skratt kan jag låva er, oj oj oj!!! sen kom Cassandra med en hel rycksäck med kvarglömda saker som ville hitta sin ägare. Så "pigga" var de flesta folket när de stack att de glömde sina saker .

Btw, Kolla på några bilde rpå Joanna kamera idag. Helleluljia, vad ska man säga? detta ska bli kul att se alla när jag fått dom.


läs detta!

"Om där aldrig hade varit några motgångar då hade man inte haft något att kämpa för och då hade livet nog inte varit det roligaste om allt var perfekt konstant. "








sen klassfesten

härlig söndag va? sol som lyser på snön inte helt fel egentligen :) kunde dock varit jul och december så hade det känts mer rätt.. Denna söndag är väl som alla andra söndagar, segiga... Så har inget att komma med. Saken blir inte bättre att störtloppen i VM blev instält idag, hade ju planerat att kolla på det och heja på Anja. Sånt är det.

Okej, lite om klassfesten då som jag låvat!
Började att jag tog in bussen vid 5 tiden för att handla in saker och fixa till i lägeheten innan folket började strömma in vid 8-halv 9 tiden. Innan folket började komma satt vi där själva ( typ 10 pers) och hyttrade om oss att alla kommer dissa oss och inte komma. Vi kommer vara så misslyckade. Men ack så fel vi hade, poff så var hela lägenheten fullproppad med massa härliga klasskompisar! Festen var i fullgång och det började ta sig allt mer. Till sist vara nästan alla i fullgång att dansa och massa annat härligt. Sen blev det lite koas. Blev en massa missförstånd om att polisen skulle vara utanför. Så stängde ner all musik och alla var tysta. Men visade sig bara varit en polis som slutat jobba och hade tipat oss att sänka musiken och inte vara utanför lägenhete i fall det skulle komma några i tjänst.. Men allt mycket förvirrade och panik, blev dte är ett tag. Sen skedde det lite andra saker som skapade oro igen om vad som skedde, eller ja dom flesta var oinformerad så det var lungt. Inget som egentligen märktes av .. Men kan inte skriva vad, eftersom inte klassen vet om varför vi fick göra som vi gjorde vid ett tillfälle. Men inget allvarligt i sig, samtidigt som det är allvarligt om man säger så. Alltså inga slagsmål eller sånt skit, sånt töntigt håller vi inte på med. Detta var nått annat betydligt mer töntigar i sig... Bort ffrån det negativa, men ska säga att det var inget som påverkade stämmning alls, var nog bra att ta ett break på en kvar där ett tag. Annars hade vi nog varit helt slutkörda. hahah.. Sen var dte fullt ös medvetslös, nej inte medvetslös! men vi hade dte väldigt skoj. sen började alla sticka hem, tanken var att jag skulle vara kvar att städa. Men, förståligt åkte jag hem. Jag mådde inte fullt bra! hahah . Ash, vem bryr sig. Just ja, 4 tvåor kom på besök också. Först var vi tveksama till det, men visade sig vara en fullträff. Härliga människor. DOm låvade oss att fixa en fest tillbaka som i tack. Den väntar vi på! :D

Okej, orkade ni läsa? nja, vet inte det. haha. Men sammanfatting, SJUK LYCKAD KLASSFEST!!! ni har nog förstått det.

lite bilder också. Men har bara lite bilder på innan festen drog igång då vi fixade till. Andra tog undertiden ska försöka få tag i dom bildern aockså..





Enjoy!

klassfesten

Okej, blir det litet inlägg här och nu. Får bli ett lite större och med bilderna sen någon gång.

Klassfesten blev så bra den bara kunde bli. Så jäkla kul! Tack alla<3 Alla i klassen kom, helt fantastiskt. Känns som detär dax att planera nästa klassfest. Eller denna gången får det bli skolfest, eller nått sånt. Några 2:or kom och hälsade på oss igår, för dom tycker om oss ettorna och att vi kan ha en sån bra sammanhållning, så dom ville joina oss. haha . Så får bli för fler klassor nästa gång :) lite små "incidenter" hände ju, men inget som förstörde festen.

hej så länge

busskrångel

Idag tog det mig 1h 50 min att ta mig till skolan (cykel+buss+gå till skolan)! Åhnej, så här lång tid tar dte absolut inte. Men Första var så att dte var nått fel på bussen så i säkert minst en mil körde bussen i max 40 km/h. Som vi skrattade åt det. På motoerväg och 40 m/h, lagom pinsamt. Värre än när gamlingar är ute och kör. Inte nog med denna snigelfart så går bussen helt i sönder så den bara stanna mitt på motorvägen, lyckat! Där satt vi i kanske 30-35 min tills det kom en buss och hämtade upp oss stackare. Fast vi hade inga problem med detta, hade bara kul åt det och flummade som fan. Så himla typisk .. Så det blev en lång med trevlig tripp till skolan. 20 min matte blev dte för min del sen på POL gjorde vi inget speciellt planerade mest om klassfesten i kväll och hade allmänt kul när vi skrev miljötips+ vad man inte ska göra mot miljön. Bjuder på några: Mening med våra att dom inte skulle vara så seriösa mer kuliga.

När det regnar går du ut och sätter på vattenspridaren (inte göra)

När det är snö ta du in massa hinkar med snö för att sen låta smälta. Ta gärna några exktra hinkar. Den som spar den har. (Smart tips)

Du skaffar ingen TV utan tittar i fönstret hos grannen eller sätter du dig i en tv-butik och kollar (smart tips)


Bussbyte


Kändes väldigt olönt att sticka till skolan idag. Hade ingen geografi heller. Så hade bara 1 h lektion allt som allt!

låt

Av ren slut hamnade jag på denna låten nu. Jag blöar snart, den är så fin på nått konstigt sätt. Jag har alltid älskade denna låten så långt jag kan minnas. Och P!nk också, faktiskt! kanske inte kan tro det är min still, hon ibland ser hon till att få mig på fall. Som denna låten. Lyssna och njut

alltid samma

Jag känner att jag inte är super duktigt på detta med bloggade. Just nu för tiden har jag ingen lust med bloggen, att göra den nått speciell. Har inte tiden till det helt enkelt. Jag är nästan helt ärlig att jag är har upptagen 80 % av den tiden jag är vaken. Så då förstår ni att jag inte har tid till nått så onödigt som en blogg. Bara kul att skriva, kul att skriva av sig. Jag publicerar inte allt jag skriver. Har det sparat så bara jag kan se det. Mest för min egna skull :) lite som en dagbok, you know.  Så, väldigt lite skrivs verkligen här i, typ bara det ytliga. Sånt som bara nästan är "bullshit", nej men typ. Visst inte allt men en hel del.

Det konstiga är att jag har folk som känner mig olika som läser min blogg, förmodligen. Det blir liksom en krock där. Hur ska jag förklara? men, Det som en person känner mig som är för en annan person helt främmade. Kan verkar mysko och fel då.Men så är det. & är hel nöjd med det. Tro inte jag spela två olika människor, absolut inte. Samma gamla vanliga Sofia i grund och botten. Jag är på exakt samma sätt som jag alltid varit!!!  mer att olika folk tolkar mig på olika sätt, eller hur ska man förklara? jaja, skit samma!

Allt är bra, bättre än någonsin måste jag nog säga!  Alla pusselbitar håller på att falla på dess plats. Så har inget att komma och klaga över.

Denna tjejen har alltid varit samma tjej och kommer alltid vara samma tjej. Hon vet vad hon vill & det kan ingen stoppa eller ta ifrån henne.


fördelsedag

Idag är det ingen vanlig dag för det är FRIDAS fördelsedag, hurra hurra HURRA!

Grattis min käre underbara vän Frida<333

Blev en liten snabbt födelsedagsfirade på lunchen, på maestro. tihih! Hon med partyhatt och allt. Frida fick en Puma-bodylotion av mig :)

FRIDA FÖR 17 ÅR SEN!


FRIDA IDAG!


Haha, lite skillnad på fettet men samma söta Frida!

penna


Checka in pennan. Bland den coolaste jag någonsin sätt. Jag erbjöds att få den av Stefan men dissade den och gav tillbaka den. Lite synd kan jag tycka nu i efterhand. Den är en riktigt 5 poängare!

Det höll på att hända idag, eller ja hände! Försov mig IGEN! så hann inte till hälsobanken i morse, jag som ville träna :( baaaaajs. Men vaknade av att telefonen ringde och kollad epå klockan 08,10. WHAT!! var min granne som ringde, tack annars hade jag åter en gång försovit mig och missat första lektionen. Lite onödigt idag, i med vi varit lediga tills idag. Så var ju utvilade och hade inte behövt sovmorgon idag. Men men, hänt är hänt. Aldrig mer en vanlig digitalväcka klocka säger jag bara! Ska ha minst 3 olika väckningslarm nu.

Idag bestämdes det. KLASSFEST PÅ FREDAG! aaaaahh :D vi är så effektiva så kommer hinna fixa allt på tre dagar, toppen. Längtar redan kommer bli svin kul känne rjag på mig.

Ciao my babies<3

ljuset för dagen

Just nu skakar jag lite (gör det på riktigt). Det är för att all sträss panik frustration har släppt samtidigt som det kommer tillbaka, är som halv krock.

Jag är klar med de stora uppgiften vi fick att göra på vår "lediga" dag idag. Det är väldigt skönt kan jag säga.Men kan ändå inte släppa allt, har mycket annat att sätta igång med. PALLA? egentligen nej, jag pallar inte det på riktigt. Men jag gör det ändå, härligt? haha vet inte...

Ush, nu ska jag ut och spring. Behöver nog komma ifrån denna miljön och få nya tankar och syre till hjärnan..

alltid inte skönt med att vara ledig

Är som sagt ledig från skola idag med. Men lyssna nu på vad jag har att säga: Jag hade på allvar heller varit i skolan idag. Tror inte vi bara får en ledig dag så här, nejdå! Vi har fått en uppgift i POL:n att göra. Beräknas ta MINST 3 timmar och är endast en G uppgift. Det är inte kul alls att lägga ner så här mycket tid på nått du nite får att bra betyg av. Jag hade gärna lagt ner denan tiden om det handlat om en MVG uppgift då hade jag förstått allvaret. Men inte till en jävla G-uppgift. Det så elak av dom tycker jag. Ska vi göra nått ska vi väll få chansen att få jobba för det betyget vi vill ha och inte nått annat. . Plus det att vi har ett tyska prov i morgon att plugga till. Sen ska jag göra klart idrottsfrågorna som var till denna veckan + det hade jag tänkt att börja på vårt geografiarbete. Ja, denna resursdagen hade gått åt även utan denna skitna uppgiften vi fick. Jaja, vi behöver inte vara rädd att dom inte har tillräkligt med underlag att sätta betyg på.

Men en bra sak: Uppgiften vi fick var väldigt intressant och kul att göra. Då får man lite mer energi tycker jag allt :)

Tjao, tillbax till skrivadet. Nej, fan har glömt att äta måste nog göra det först.


förelskelse

OM MIN DAG! orkar ni läsa så gör det
Tog 1 bussen in till väla med Frida då. Hann bara kliva av den innan klantskalle Frida märkte att hon glömt sin mobil på bussen, Lyckat! clever-sofia (frida döpte om mig) ringde Ljung som satt på bussen att han skulle ta den så länge. jaja, sen var på väla nån timme innan jag stack till tandläkaren och fick fixat det som hade gått sönder, great! Gjorde mer ont innan då det var sönder än nu efteråt, great!
Ja, sen skulle man då hittade Frida UTAN mobil. Men det gick eftersom clever-sofia hade sagt till Firda att vi skulle träffas en tid vid ett ställe. haha. Sen körde vi racet på våra plånböckers bekostnad. Hittade så mycket fint men fick behärska mig. Somebody give me one million?
Vi har länge varit på jakt efter dom perfekta byxorna, både har sätt på andra ett par jätte fina nudie-jeans men har aldrig hittat dom, MEN IDAG på fann vi vår kärlek på solo. Bra affär det, förra året fan jag Zac efron där, inte dåligt det! haha.. Men lite "minus" här då. Ett trevlig kille som jobbade där kom fram och frågade om vi ville ha hjälp, ja sa vi! Visade våra snygga nudie-jeans vi spanat in han frågade om storlek, jag sa: typ 25, ta ett par 26 i fall så jag kan jämföra? Åh nej, dra upp jackan nu får jag se, svarade killen då. Där kan nu inte ha mer än 24, menade han! jag skrattade lite, gick och prövade, lite trixit att få på men gick. Gaaah, jag blev tokförelskad i dom. Men sa ändå att jag ville pröva en storklek större att pröva för dom satt hårt. Killen envisade med att jag hade fel och att jag "bärde" byxorna fel. jaja, han förklarade då för mig och Frida, vi båda var chockade över att vi båda fick gå ner så mycket i storlekarna, tyckte det var lite väl litet. Men nje, fick då veta att vi helt enkelt gått och köpte fel storlek. Inte konstigt att alla mina byxor tappat formen efter bara några månader. hahaha. Men jag kanske är konstig, men är inte storkel 24 i midjan lite väl litet.
Inte nog med detta, skulle pröva klockor. Hittade några svin snygga klocker, förelskelse i dom också. Skulle pröva, dom var alldeles för stora. Tjejen i affären sa att dte var helt omöjligt att få dom att kunna passa på mina minimala handleder. Alltså, JA det är inte så jävla kul och bra/fint med att vara smal heller.  Alltså ingen är perfekt!
Nu jävla ska det krängas godis, kakor, läkst ja allt.

Detta köpte jag då!

My love<3 dom betalade jag inte själv, eftersom mina föreldrar lovat att köpa ett par jeans om jag hittar.)


och andra saker.
*hårband
*"jeansleggins" (vet ej vad det heter)
*halsband
*armband
*B.U.S /lotion
*t-shirt
*midjekort blommig kofta
*klämma
*present (är inte dum och skriver vad)
= En uberhappy Sofia! :D

Btw, bilderna ljuger rätt bra. Allt är hundra gånger finar i verkligheten när man ser det, än på bild. tycker jag!

shopping

Nu vart man hemma då. Blev en längre dag än jag trott. Men det behövdes.

Har shoppat mig nöjd nu. Finns en grej som jag störde mig på: överallt var dte härliga vårkläder DET ÄR FAN VINTER!! jag blir desperat att använda vårkläder dom är så fina och mysiga men det är för KALLT jag hade fysig mig till döds. suck suck! åhhh, snälla ta bort hela februari. och ge mig vår och mars april. mums sen kommer sommaren på det. Perfekt!

vad som finns här i visar jag er sen. Men det gjorde min dag och flera månader framöver! Uberhappy Sofia


Nu måste jag äta, riktigt mycket! Frida och jag fick oss en "chock" idag. Återkommer med det också, kanske!

ledig dag från skolan

Omprovsdag idag, för de som har det eller behöver kompliktera något. Men jag har inget av det så är därför ledig idag. :) inte helt fel va? I like it´

Idag måste jag in till tandläkaren i hbg för att sätta fast tandställningen igen. Japp, den saken skapar endast problem. Fan problem efter problem. Igår när jag åt losnade tråden mellan två tänder så måste sätta fast den, palla! + att det gör ont nu för tycket på tändera släpper. Skit sak, säger jag bara! När man lyckat lida ifrån ett problem då kommer det ett nytt. Men ska vara där halv 4 men tar snart en buss in för att gå på väla med Frida lite sen tar vi väla igen efter :D I like it.

Så vi höres när jag är hemma igen :) med hopp om massa nytt och fint i gardroben, wiho!


Jonna 17 år!

GRATTIS JONNA PÅ 17-ÅRSDAGEN!!!
min min MIN kusin. Samma kött och blod, we toghter allways!

Typ Ett år gamla bilder , men ändå samma oss!


Vi har vuxit upp med varandra & kommer aldrig försvinna från varandra. Har har mycket gemensamt. Alltid kul. Aldrig bråkat. Samma intressen typ. Hon vet typ den riktigt jag,  vi är ju kusiner samtigit som vänner, så hon får se nästan hela mitt liv. Vänner ser oftast bara halva, dom har man ju själv dom delar man bara sig SJÄLV med. Men hon delar jag både vännor-sidor och släkt-sidan med = nästan hela mig! Alltså, jag är överlycklig att ha dig i mitt liv.

Love you!


gårdagen del 2

Skrev detta inlägg i går. Men på nått sätt har det inte publicerat märkte jag nu. Så lägger ut det nu i stället, i fall det går! :)

När jag kom hem från vallåsen blev det sjukt mycket strässade. För första iden var att jag hade 1 timme på mig att fixa mig sen att ta mgi till Äholm för att hoppas på tåget där. Men det märkte vi alla som skulle med att det inte skulle funka, så tog ett halvtimme senare tåg. Han snabb fixa mig litet, rästen gjorde jag hos Simon. Hoppas på tåget i Äholm, letade upp Yohanna sen hoppade dom andra tjejerna på efterhand. Emma (joanna och sandra kompis) följde också med oss, trevligt :D  .. Framme i Häljarp då, bara en evighets långa vägen att gå till Simon. Shit, jag trodde Filip skämtade när vi var död då hade vi bara gått halvvägs, tog säkert 20 min att gå. Fyfan, inte i tunna strumpbyxor höga klackar och tun klänning under. Hej förkylning! jaja, sen drog festen igång.- Eller vi igång innan alla tjejorna kom, som killarna kallade det dom festade inför förfesten. haha.. Sen körde vi bara på och hade sjukt kul innan vi fick SKJUT (gå var inte på tanken) till tågstation sen in till Äholm. hahahaha, faaan orka inte måste skratta lite här åt oss! Okej, nu är vi på Bahnhof och hade det svin kul. Man kan liksom inte ha tråkigt med oss, det är bara så. Det blir bara kul helt enkelt.


EN!!! grej var dålig med kvällen. Först skulle jag hitta Frida och Lenika där inne, för Frida skulle åka med mig hem. Men sen skulle vi ta våra jackor. Jävla idioter det finns! Vi hade tagit oss nästan längst fram, då började det tryckas som fan. Blev bara värre och värre, det funkade knappt. Många skrek till att lägga av, men dom som tryckte vilka dte nu var fattade nog inte hur jävla jobbigt dte var för oss. Så var vi längst framme, så tryckte dom till som fan. Trodde mina inälvor skulle åka ut, så vi som stod längst framme skrek för att dom skulle släppa, visst det gjorde dom. Sen fixade dom jackan till oss så vi fick ta oss ut. Men lycka till, fick säga till några att dra i mig för hårt pakat var det... Jag förstår inte, dom som nu tyckte kommer fan inte snabbare fram för det, sjuka idioter. Inte nog med detta, Frida fikc fel jacka. Hade fått David bricka så hon skulle ju in i högen och leta efter han. Dte var omöjligt! tog nog 25 min innan vi var ute i bilen. SUCK!!!

MEN annars, sjukt överlyckad dag/natt! Ni alla är så himla bäst <3 vi får det till att bli så kul alltid. På fredag blir dte klassfest om vi nu hinner fixa fram allt tills dess, kämpar för det! :D så ska vi ha dte lika kul om inte roligare, fast går det?

RSS 2.0