valborg

idag är det valborg, det ser vi framemot. Eller ja, jag tycker väl inte det är något speciellt med valborg. Bra dag att träffa massa människor? haha

härliga vädret håller i sig så blev mat i stadparken idag igen. PÅ matten så jobbade jag med Joanna, vi har våra egna regler o, hur en matte lektion ska vara. Varför sitta inne och räkna tråkigt matte när man kan vara ute och sola. Preics! så vi gick ut i parken gjorde några uppgivter sen la vi oss och solade resten av tiden... Lite färg fick vi allt. Vi är i samma nyans nu såg vi :) rätt coolt.

nu ska jag fixa mig lite och äta sen drar jag till Frida och fixar lite till sen ner i byn och kolla brasan där sen blir det fest ute i ingenstanns. Mitt mål med kvällen är att träffa så många från "gamla" tiden.

den här miljön är inte helt fel att räkna matte in :) dock gick vi ut och la oss på gräset sen för att sola, inte lika skönt att ligga på grus.

onsdag

Att jag är rätt off i bloggande är rätt förståligt, kolla bara ut! vem vill sitta inne i detta vädert, inte jag! Vill ni höra nått från mig ska jag ge er några ledtrådar var jag kan vara, stadsparken, gröningen, stan, norra hamnen eller på bussen hem.

Igår stack jag till hbg ändå och kom inte hem förrens vid 10-tiden så inget bloggade då. Det blev shopping-myspys i hamnen-grillning på gröningen-lite annat hit och dit (jätte mysigt bilder kommer)

Idag har varit en hel najs dag. Först tyska, sen på lunchen stod vi med oss maten och satt oss i stadparken och solade och åt. Vad var lika härligt som det låter. Sen kollade resten av dagen på "mississippi bruning". Hemskt film det dära, handlar om hur de svart blev behandlade. Jag var påväg in i filmen ett antal gånger av ilska.

Imorgon är det valborg :) kommer väl bli helt okej. Blir på fest i hemma i Öa. Nu känner jag att jag hellre viljat vara i Helsingborg. men men kan inte vaar överallt. Öa är för litet för att känna sig säkert, man får akta sin rygg hela tiden.

PUSS!

förvirrad Sofia!

Vi är lediga idag som jag skrev igår. Det är härligt måste jag säga. Har inget som egentligen måste göras, det är härligt. Vi har typ inte haft något sen påsklovet, börjar vi bli bortskämda? ;) hade varit härligt.

Mitt huvud tänker så det knakar. Ska välja vad jag vill läsa för kurser i 2:an. Det är inte det lättaste. Jag blir galen på alla dessa val, alla val säger dom är viktiga för sin framtida utbildning och liv. Fan, så liten och dum jag var innan så jag trodde jag gjort mitt avgörade val då jag valde gymnasium. Men nejnej!

Tycker egentligen inte att vi har så många roliga kurser att välja på hade önskat att vi haft samma valmöjligthet som de på skolstaden har, ascoola kurser att välja där. Men nästa år då vår skolas pogram byggs om lite tillkommar massa mer roliga kurser som typ, juridik och jurnalistik. Hade gärna läst nått av det, men är "tyvärr" ett år för gammal. Nu har jag två kurser jag väljer mellan Naturkunskap B eller spanska steg 1. Jag vill inte läsa NK B alls för jag gillar inte naturkunskap tycker det är dö tråkigt. Då kommer ju detta med högskola och så, måååånga utbildningar kräver att man läst naturkunskap B sägs det hit och dit. Man känner ju inte för att sabba sin chans att komma in på den utbildningen man vill, när man ändå hade chansen att välja kursen. Sen spanska steg 1  den kursen jag VILL läsa. Det är lätt att få ett bra betyg i det också. Sen vill jag gärna, jobba eller plugga utomland nån gång då är det bra med spårk. Så ja, here we go! vad ska jag välja, följa hjärnan eller hjärtat

JAG HATAR ALLT DETTA MED MED VAL! Kvittar om det är stora som små val, det ger än ändå lite ångerst, i fall man gör fel val :S


måndag

Som jag berättade igår har jag läst ut en bok, ego girl. Jag hade såklart en plan bakom att läsa den. Hade inte funnit i min vildaste fantasi att gräppa en bok annars. Är nämligen så att om ett par veckor ska vi göra nått med en bok vi läst. Kommer inte ihåg vad. Men hade såklart tänkt att jag kunde använda mig av denna bok. Berättade för min lärare att jag läst en bok och hon blev helt eld och lågar och stolt över mig. Sen visade jag vilken bok det vad och hon gillade verkligen att jag hittat den stilen som passar mig. Men denna boken var inte godkänd för att använda som matrial i vad det nu var vi skulle göra. Så ser och lär, Sofia MÅSTE läsa en till mig! Åhfan, önskar mig det största lycka till som någonsinn finns. Tummen upp?

Annars hade jag och Hanna massa kul efter skolan då det var tänkt att vi så snabbt som möjligt skulle göra klart vår analys så vi slapp göra den hemma. Åhja, vi var väl i skolan 3 timmar och max 1 timme jobbade vi. Hade fult upp med annat stoj. Hittade en parfym som vi sprutade ner en ogillad persons skåp med. Vi satt och sjönd gamla låtar med folka fula stämmor och röster. Vi blev sjukt nyfiknas vad C och S har smidigt för speciella planer till oss. Sa att dom hade nått på G som verkligen passade oss. Olidlig väntan, en vecka typ!

Tog en sen buss hem så trodde att jag skulle få åka själv men nej, både Robin och Jonte var med den bussen. Så blev ingen tråkig resa. Bara väääldigt tråkigt att gå hem i 8 cm klackar, dumma pappa var och jobbade med förrådet och hörde inte att jag ringde som en galning :(

IMORGON ÄR JAG LEDIG!!! :)
I LOVE RESURSDAGAR!


vad händer?

Idag har jag ett hallelujah-moment att berätta. Det är nämligen så att Jag,Sofia Björk 920729 har läst ut en bok! Jag har även läst den ur egen vilja ingen som tvingat mig, helt av min egna vilja kan man säga. Inte nog med detta, jag läst ut den på 2 dagar. Jag har inprencip suttit och sträckläst ute i solen sen igår eftermiddag till för några timmarsen då jag blev klar. Boken är Ego Girl av Carolina Gynning. Den var ingen speciellt bok, bara väldigt intressant. Ja, det är en själv biografi av henne. Den handlar om så mycket mer än det som står i tidningarna. Det är verkligen en cool och egenstyd tjej det dära, inte nån blåst blond bimbo-girl. En rätt så smart tjej i vissa lägen kan man ju säga.

Det är något med mig och böcker som inte går samma. I veckan var vi på stadsbiblioteket i helsingborg. Vi var där i säkert 30 min och alla letade tills slut efter en bok som skulle passa mig. Vi hittade ingen som fall mig i smaken. Tog den med coolast omslag. Ja, omslaget är mycket viktigt för att jag ens ska börja läsa ett ord. Men den boken vi valde tog jag bara för omslaget typ, har ej läst den ännu. Ligger väl i väskan ännu. Men sen i fredags när vi skulle till Sandra tog Hanna med sig en bok som hon trodde skulle passa mig efter vad jag sagt jag kan tänka mig att läsa. Var just, Ego Girl hon hade med sig. Så rätt hon hade, den passade mig perfekt.

Så ett krys i taket för att Sofia har läst ut sin första bok på, ehm låt mig tänka`? 3 år kanske! Har hänt att vi varit tvunga att läsa böcker i skolan. Har ibland gett det en chans men alltid slutat med att jag bara läst halva sen läser jag slutet så har jag vad som krävs för att kunna resensiera den.

Så om världens skulle gå under idag skulle jag inte blivi förvånad. Ungefär lika trolig som att jag läst ut en bok.

lördag

Ikväll blir det nog en "ta det lungt"-kväll med robinson bland annat, tror jag. Man ska aldrig säga aldrig, rätt som det var så får man en racketmotor i sig.

Idag har jag ängnat mig åt att vakna upp oss Sandra. Vi firade henne födelsedag igår. Mycket mysigt och trevligt! Thank you girls<3 ... Sen hann jag bara vara hemma och sola ett litet tag innan jag följde med mam, pap och lillfrida till Ängelholm. Gick runder på stan och fikade lite också :) & nu precis så har jag ätit grillat. Fyför vad sommrigt det kändes, att sitta på alltanen och sola samtidigt som man kände grilldoften. (Y)

Ikväll skulle dte blivit till gröningen och grillat med folk, men är alldeles för blåsigt. Mysfaktorna hade gått fett bort om man frösigt.

på nytt

Öppnat bloggen igen.

Kände för att bara "stänga" den ett tag. Vet inte varför fick bara ett ryck. Men nu är jag tillbaka :)

Under dessa dagarna har jag haft fullt upp så hade säkerligen ändå inte hunnit skriva så mycket. Men nu har jag fullt upp på ett positivit sätt. Inget plugg, bara chillar med vänner lite här och var. 

I'M BACK! 


right round

Jag sa att jag skulle komma med löften åt mig själv. Förra veckan typ kom jag på några stycken som var bra. Jag har redan brytit alla, det är inte lätt. Var bland annat, inget godis på vardagarna, träna minst en gång i veckan, gå en promenad varannan dag, inte köpa bara för att köpa. Det sket sig direkt, men vem har sagt att löften är till för att hållas? ;) ... Varför ändrar man inte och gör tvärtomt. Sina löften måste man bryta, hade varit lite intressant. Nej gör inte det krångligare än det är.

För övrigt är jag pissenervös för morgondagen. Nervös är fel ord, men vill bara få dagen överstökad. Först nationella "speaking" i engelska. Inget jag hurrar och längtar efter precis. Jag förbereder mig med att kolla på the hills och the city och andra mtv pogram utan svenskt text. Kanon bra (y). Sen har jag även en tyska dialog att läsa upp. Vi har skrivit den själv och sedan kunna den så bra som möjligt, scary:$ . Sen kanske det sämsta med hela dagen är att jag inte får den långa sovmorgonen, måste ta halv 8 bussen in . Det är riktigt illa. Att ta en sovmorgon från oss är en nära döden upplevelse för våra lärare. Det är verkligen som att trampa på en ond tå. Sovmorgonen är bland det heligaste vi har ;) haha

tillbaka till tyskapluggande!

hejdå

Hej!

Snart drar jag igen och är borta resten av helgen. & i morgon lär det väl kommer ett inlägg som alla andra söndagar "Hej, jag är jätte trött orkar inte skriva nått nu, skriver kanske senare". Värsta är att jag har skolan sen på måndagen så kommer aldrig hinna vila upp mig. Jaja, skit samma! det ska nog bli kul idag/kväll/natt/morgon. Får jag sova 3 timmar lär jag vara nöjd :) . kommer bra najs, har ju super härliga tjejer med mig, Jonna, Angelika, Malin & co.

Annars har jag mest varit ute och solat, lika så igår. Det är så skönt att känna varme stekandes mot kroppen. Om jag fått välja att frysa ihjäl eller koka ihjäl väljer jag koka ihjäl. Mycket skönade med varme än kyla. Inte för att jag tänker dö på något att de sätten, men ändå. Tror alla hade valt samma sätt som jag förutom eskimoer kanske.

XoXo

Grattis sandra!<3

Idag fyller min underbara vän Sandra 17 år. STORT Grattis till dig! <3

Detta firade vi så klart med att jag hade bakat ckokladtårta som vi fikade med i parken. Mysigt och gott :) Blev som en överraskingen för henne. Vi hade förvanat henne att vi ville fika med henne efter skolan så hon såg till att hon kunde stanna nån timme. Finemang, sen drog vi iväg henne til stadparken. Stylade min ckokladtårtan med sprutgrädde, ljus och självklart sång! ska fira henne mer ordentligen nästa vecka.

Sandra <3


tårtan, snygg va! tror jag var bagare i mitt förra liv ;)


<3




Senare skulle Joanna iväg och slinga sitt år så vi andra tog oss en shoppingtripp, lite här och var va vi. Köpte inget speciellt. Roligaste var nog lösnaglarna. Nu tror ni jag blivit knäptt och klipp av mina egna, åhnej så cool är jag inte. Var lösnaglar till tårna. hahaha, skit löjligt jag vet! vi kände för att fjanta till det lite extra idag. Tror aldrig jag kommer använda dom men ändå... Kul grej!

kontaktannons

De flesta har säkert redan sett denna videon med Lindsey Lohan. Tycker bara den är så grym. Kul att hon driver med sig själv som media driver med henne. Fan vilken bra humor hon har, klockrent.

Tänk vad kul det varit om att hade kort kontaktannonser i denna stilen. Tror säkert att allt fler hade hittat varandra då. 

 
Lindsay Lohan's eHarmony Profile from Lindsay Lohan


Länk om videon ej funkar.: http://www.funnyordie.com/videos/0d646e2edb/lindsay-lohan-s-eharmony-profile

friends

Igår var en efterlängtad dag. Hann med att träffa så många vänner sen örkelljunga-tiden. Känner att man behöver träffa dom för att inte glömma bort det gamla.

Kajsa mötte upp mig vid bussen och fick världens största bamsekram som jag sa :). sen luffade vi runda i byn köpte lite att äta och så... Allt undertiden träffade man på fler och fler man inte sätt på lång tid. Framåt halv 6 tiden drog vi oss hem till Amanda och sen kom Robin och joinade oss ... Satt och pratade om hur det var nu, om hur vi hade det. Alla verkade ha det bra och trivdes på sina skolor. Vi kollade också på den sämsta och underliggaste filmen jag sätt, disaster movie - se den inte! .

Gårdagen var great. Blir så sällan man hinner träffa sina vänner här hemma. Tycker det är synd. Man får väl ta vara på den tiden man hinner träffas. Visst vissa ser man mer än andra men ändå.

synfel?

grejen om löften skjuter vi upp till en annan dag har inte hunnit och tänka på det!

En annan rolig grej som hände idag var att jag skulle at syntest inför att börja övningsköra. Frida följde med mig för hon skulle också ta. innan vi gick dit skojade vi lite om att vi båda visste att vi inte hade nån super syn. Skojade lite om det. Visade sig att det kanske inte var så mycket att skämta om. jag kämpade och kämpade för att se bokstäverna i den "maskinen", tyckte det av omöjligt att se. Jag började bli lite irriterad och sa att jag visst det hade bra syn, bara fel på maskinen hit och dit. Pinsamt som fan började det bli, frida bara skrattade åt mig som alla andra gjorde som skrev prov eller tränade inför prov. Jag kände mig sjukt kass och chockad. gav upp för ett tag för att låta frida testa. Var bombis på att hon heller inte skulle fixa det. Tänkte ju "nejnej inte fel på minga ögon, det är maskinen det är fel på". Men nejdå frida klarade det kanon. Så fick lite tips hit och dit och DÅ kom jag på det, kanske borde ställa mig på tå så ser jag bättre. POFF så började raderna dyka upp tydligre och tydligare... Antar att jag hade blivit bländad av ljuset + att jag hade ingen super teknik i början när jag kollade på bokstäverna i skrämen. Så nu får vi hålla tummarna att de godkänner mitt resultat för att skaffa glasögon kommer inte på frågan. Jag ser kanon, bara ibland med dåligt ljus och långt ifrån det börjar krånglar. Ash, det fixar sig!

i morgon ska jag träffa KAJAN! (Kajsa) & amanda + några fler vet inte alla. Måste hitta på nått med Kajsa innan hon sticker till Nordpolen igen. Ska ge henne kramar större än bamses! :)  man ser ju inte den kotten så ofta länge, bara loven . Får vara glad för den tiden. Inte för jag träffar de andra så mycket längre, men det får jag skärpa mig med. För dom kan jag ju träffa utan att behöva åka igenom hela svergie nästan.

PUSS<3

back

Har inte och klaga på över denna dagen precis. Den har varit super duper bra!

började fin fint med att lärarna bad om förlåtelse lite vad som hände förra fredagen. Dom förklarade sig lite hit och dit vad dom menade och vi gjorde det samma så nu är allt mycket bättre. Vi kommer få vara mer delaktiga i allt som berör vår skolgång, för är trotts allt vi som ska lära oss. Sen ändra vi en del andra saker och så, alla nöjda alla glad! :) & sen snabbt pratade vi om böcker, favoritbok och så, Why? ingen anning. Sen 10,00 gick vi från skolan som världens lyckligaste för då fick vi sluta för dagen :) då kan jag säga alla dummar tankar om skolan och så förvsann med vinden... Satt och chillade och pratade igenom påsklovets bravader och gjorde " you get punkt" på Simon. Som vi lurade han, han skakade av gädsla, vi andra skakade av skrattavfall!

Sen gick jag och joanna var nyttiga och åt sallad innan vi hämtade upp dom andra tjejorna och gick ner till norra hamnen och satt oss på EH och tog oss en lång och mysig fika :) sen var klockan kanske 2 tiden kändes konstigt att åka hem då för egentligen hade vi inte slutat då (slutar egentligen 15,15) så blev en runda på stan med mina blondies Joanna och Sandra. Fick med mig super vår/sommriga kläder :D

Myspys!


löften

Jag känner för att ha några löften från i morgon till skolavslutningen. Jag tycker det spännade och kul. fast samtidigt vädigt plågsamt. Men det är oftast ända sättet för att få mig till att verkligen göra saker. Säger jag för mig själv, nej nu ska jag inte äta godis på en månad så funkar det inte. För jag är inte tillräklingt hård mot mig själv, jag låter mig nog fuska i sånna lägen. Ingen annan vet ju om man fuskar då.

Nej ska fundera ut några löften, seriösa och oseriösa till i morgon :) sen kan vi ju se hur länge jag fixar det. Är en liten fuskar ibland måste jag säga. Men samtidigt är jag en tävlingmänniska så vill inte ge upp och jag gett mig in i nått. Vi får väl se vad jag kommer på för något

har ni några förslag? som sagt


annan dagen

snart ska jag äta frukost. tror dte blir den godaste frukosten på länge. Farmor är här och lagar mat så blir min favorätt till frukost då, biffar med potatis :) doften osar i hela huset nu, snart kan jag inte hålla mig mer. Är jätte hungrig nu. jaja mångra minuter till kan jag stå ut.

Det känns lite som söndag idag men är faktiskt måndag. Ash, gör inget. En mindre skoldag denna veckan. I och för sig, denna dagen kommer dock inte vara så skolfri ändå. Måste skriva på ett religionsarbete. Men har bestämt mig för att inte skriva ett ord mer än vad det behövs. Ska göra det så enkelt som möjligt. Sen ska jag njuta av det fina vädret och sista dagen på lovet.



längesen ni såg mig på bild va? eller ja på en "normal" bild... Okej, la i  den för en anledning. Känn sympati med mig. Kolla så "kort" mitt hår är nu. Fan jag ångrar att jag klippte av så mycket. Går hela tiden och känner på det varje gång tar det slut alldeles för tidigt. Det känns så ovant! trodde jag vände mig men icke. Jaja, då vet jag att jag aldrig mer ska klippa mer än vad som behövs! fast i och för sig, som mitt hår såg ut innan jag klippte av det var katastof. Men kanske hade räckt med att bara tagit topparna ändå? Aja, skit samma. Som jag alltid säger: Hänt är hänt, se framåt! :) till sommaren är det låååång och solblekt igen :D

/love

nya vägar

Jag tycker det är synd att allt för många ger upp hoppet om en "dröm" innan dom ens försökt. Vad är det för mening med det. För att lyckas måste man misslyckas också. Man måste våga pröva nya vägar inte stå kvar och stampa på samma ställe, det kommer man ingenstanns på. Vart vill jag komma med detta då? Jo att våga gå utanför dina egna vingar! Det är spännade för där för är allt nytt.
(detta är inte alls menat till någon speciellt person. Jag bara skrev det för jag kom på och tänka på en situation)

Annars är jag väldigt uttråkad just nu men samtidigt för trött för att hitta på något. jag sörjer lite för att påsklovet i slut för i morgon hinner man ju inte göra så mycket. Men tänk så hära då, nästa lov är ju SOMMARLOV! längtar så mycket till sommaren massvis med planer för den :) . Åh, jag och tänkte massa som sommaren nu. Så kan jag ju inte göra, måste sluta nu. Oj vad jag känner att jag har mycket kul att skriva! hejåhå

Puss till mina kära vänner <3 you're great

sleep over

Än så länge är jag vaken! Igårdagen / kvällen /natten var super! hittade på allt möjligt bus och skoj. Vi är helt sjuka ibland får jag nog erkänna. Okej, inte jag som är de sjukaste av oss alla för en gång skull. Haha! Riktigt sjukt crazy är mina vänner. Vet inte om man ska skratta eller gråta ibland, men vafan man lever bara en gång...Mycket som kan hända på en liten kvällpromenad som vi sa, i middle of nowhere... Sen har jag ju bevisat att tjejer kan göra många saker samtidigt. Jag kollade på robinson samtidigt som jag kollade min facebook och svarade på mail sen på samma gång läste jag tidning OCH spelade spel, High five för mig! Bästa var ju ändå att jag hann med allt, inget jag säckade efter i. Här gäller det att vara effiktiv. Sen hade vi för oss en massa annat, men det tar vi inte. Jag kan ju säga att jag sov inte ett dugg på hela natten av många anledningar. Fast tror ingen av oss sov, var inte så jävla lätt kan jag säga. hahaha. Så då har vi inte sagt mer!

Att det är lov i morgon också där välbehövligt. Men snart är påsklovet och har ändå inte hunnit med allt jag tänkt göra men sånt är det. Har haft ett sjukt bra lov massvis kul har jag gjort! :)  festat, shoppat, umgåtts med vänner, träffat kusiner, kalas, sleep over hos Hanna, bowling, ja massa annnat! sen tillbaka till skolan ...

<3 

ZzZzZ

Hemma nu. Ska ta mig ett bad nu. Hade inte suttit fel om jag slumrat till också. Jag är så trött att jag nog inte förstår så trött jag är. Hur gick detta nu ihopa? ehm, Ja jag är trött!!! HEJDÅ!

återkommer med annat senare

kön?

Här går det vilt till!

Hjälp mig och avgöra kön. Heter personen Simon eller Simone? Har faktiskt ingen anning längre...





GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK! :)




Det är väl idag man säger "Glad påsk" om jag inte minns fel? Idag ska jag i alla fall på Påskmiddag. Tror bara det blir en påskmiddag iår, annars brukar det vara fullt upp med det över påsken. Man övergödas med mat, kakor, godis allt under påsken (så som julen). Ash, vafan det är ju gott. Bara påsk en gång om året. Förresten, har ännu inte druckit påskmust ännu. Tror inte det. Katastrof i så fall. Får ta och gör det idag då.

tror ni påskharen kommer med några påskägg idag? (är väl idag man får påskägg?) haha, jag kommer aldrig växa ifrån sånt som har med "presenter" att göra. Undra vad som kommer vara i påskägget iår, jag gissar på godis! :D

Efter påskmiddagen blir det till Hannapannapyttipanna för myskväll med klassisar. Vet inte om jag sover där eller inte får se hur det blir.

XoXo

året längsta dag?

lååååååångfredagen idag! Måste erkänna när jag var yngre trodde jag på riktigt att denna dagen var längre än alla andra dagar. Jag och inbildade mig själv att dagen kändes lång också. Knäppt va! trodde på påskkärringar också ett tag, att dom flög till blåkulla på skärtorsdagen så brukade leta efter dom. Nån gång trodde jag att jag såg några påskkärringar i luften påväg till blåkulla. Jag var nog väldigt lättlurad då, fast är fortfarade hyffsat lättlurad.

Snart ska jag göra vid mig lite smått. För sen blir det fira min kusin Pierre som fyller 12år? (inte säker på hur många år)... Sen kanske det blir Bahnhof ikväll, får se om jag hinner eller pallar det ens en gång. Fast har varit riktigt sugen på det ett tag nu. jaja, får väl se!

smoothie

Började känna lite sommrigt så vad passar inte bättre än en smoothie då? Letade igenom frysen hittade både jordbubbar och hallon, åh super! Så gjorde mig en super god smoothie och smuttade på undertiden jag kollade några the City-avsnitt. Kankse inte det sommrigaste att kolla på en dataskärm. Hade passat bättre att lägga sig i en solstol istället. Ash, The City går lika det bra.



Nu ska jag bege mig utåt och springa en runda hade jag tänkt. Vad som händer senare har jag inte riktigt bestämt ännu, vi får väl se ;) hoppas på nått kul

festen sen i lördags

Har kollat igenom bilderna jag fick av Sandra innan sen festen hos Filip förra helgen. Vet inte riktigt vad jag ska säga, men det syns att vi hade kul.-. haha. Vi bjuder på oss själv är ju en sak jag kan säga helt klart. Frågan är hur mycket jag ska bjuda på här i bloggen ;) .. Kör en liten berättelse om kvällen så man hänger med i bilderna lite.

Började men den lååång vägen från tåget hem till Filip. Helsingborgarna tyckte det var en evighetväg och var skräckslagna av lugnet och att knappt några människor syntes till. Välkommen til vår vardag, vi som bor på "landet".
Bilderna är klickbara


festen var i full gång när vi kom var. Så bara att köra gärnet natten ut. precis vad vi gjorde. Här var det inget jäkla sitta i en soffa alla och supa skallen av sig. Så vidrigt tycker jag sånt är och tråkigt, man ska ju föfan ha kul! Precis vad vi hade. Hittade på allt möjligt kul. Egen gjorda danser, presentöppning, ut på gatan och skricka och dansa, bli skrämd av sköldpadda bland annat. Helt galna saker får vi för oss.

Några bilder här då. Som sagt, we all love to dance. Vi dansar till allt och på allt och med allt också ;) haha

Bästaste Joanna & Karolina at the floor


Fy vad bitchig-bild. Jag och Sandra! <3 (& med killen som hela tiden skulle byta musik och aldrig köra klart en låt, han fick sig en utskällning sen så var det över )


Fia goes crazy. Ash, ingen ovanlighet här kör vi gasen i botten hela natten ut ;)..




Okej denna bilden tog i början. Joanna, Jag, Sandra och Karolina . <3 .. Vilken tur jag har som har världens finaste och underbaraste, bästa vänner. Gäller er alla, inte bara oss på bilden.


Yej, nästan bara "dansbilder" , inte så konstigt eftersom det var dte bästa vi (folket från klassen) gjorde. Men det är dom som blir roligaste inte så lika kul med bilder där vi inte gör nått speicellt. Eller jo har rätt galna bilder men det stanna nog kvar utanför ja... Sen började klockan ticka allt fler började dra sig till tåget eller hemåt. Vi som var kvar vid 2 tiden fick oss lite grillad korv av filips föreldrar sen fortsatte vi tills som sista som int. Sen fick vi gång dom också så var med oss och festade ett tag. Sen stack resten av folket som inte skulle sova där. Vet inte vad klockan var med skulle då lägga oss. Tror vi spelade spel och snackade massvis innan vi alla somnade, tror det var vid 5 tiden. Härligt nog vaknade vi vid 8-9 tiden nån gång. vet inte varför vi gjorde det. Så chillade hela förmiddagen tills vid 1 då jag Joanna och Hanna tog tåget hem och käkade sen på Mcdonalds, mums. Sen hem till Örkelljunga ;)..

Riktigt lyckad helg. Bara till att sätta igång och bestämma nästa gång. Så snart som möjligt hoppas jag på (:


bowling

så där ja, ännu en dag snart passerat! Skönt att jag har haft fullt upp detta lov och haft kul samtidigt som jag hunnit med många och roliga saker. ändå är lovet inte slut, gött!

Idag kom några mina kusiner och hämtade mig vid 12 tiden sen drog vi till väla en sväng. Fika på tasty house är ett måste, när kusinerna från norrköping är nere. Dom tycker affären är ascoolt. Antagligen har dom inget liknade i Norrköping. Men dom andra shoppade på men stackars lilla jag har hamnat i en formsvacka. Jag håller på att gå sönder när jag kolla i min gardrob, hittar aldrig något att ha på mig. Och det jag tar på mig gillar jag inte. Ushnej, nu får jag nig sätta igång och handla massvis. Men jaja, fika köpte jag ju. Bättre det än inget.

Sen kom vi tillbaka så hade mormor beställt bowlingbanor till oss i Öa. 10 min innan vi skulle åka så ringde dom från  bowlingen och sa att banorna gått sönder, great! vi alla deppade ihopa och kände att livet var meninglöst ett tag tills morfar kom med den smarta ideen att det faktiskt finns bowling på fler ställen än i Örkelljunga. Yes!!! tur att nån är smart i släkten.. Så fick banor i Åstorp vid 7. Så då stack vi dit (jag,max,hanna,rasmus,frida,mamma och mormor) .. Grymt kul var det. Roligaste var ju att mormor utklassade oss alla, hon var hel grym. Typ på en serie hade hon typ 120 poäng. Själv låg man kring 70-80 poäng nått sånt ... Gjorde två strake, HIGH FIVE på den va!

Frida in action!

kusiner

Hej hallå!

Kommer inte bli så mycket uppdatering idag. För mina kusiner Hanna och Max kom ner till Skåne igår och stannar tills på torsdag så ska umgås med dom så mycket som möjligt dessa dagar hade jag tänkt mig. Man får liksom ta chansen den tiden man ses, är ju inte allt för ofta.

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på dessa dagar men igår hann vi bestämma att vi en dag ska kolla på filmen Australia. Ingen av oss har sätt den och Hanna tyckte det var lite pinsamt att hon inte sätt den i med att hon har ju faktiskt bott i Australien.  Annars blir det väl en sväng till väla som vanligt. Resten av tiden får vi se vad vi gör.

Ciao

första dagen på lovet

Känns lite hemskt att sitta vid datan nu i detta fina väder. Men har faktiskt hunnit vara ute en timme innan. Var lite blåsigt så jag började frysa så fick gå in istället. Helt fantastiskt att det är bara 6 April och sånt här underbart väder. fan vad gött! kanske inte så dumt att bo i Sverige ändå. Fast i och för sig, kanske är lika varmt och skönt i övriga europa, har ingen anning. Nej, en gång i mitt liv ska jag bo utomland ett tag typ, USA, australien, Mallorca, Italien eller varför inte Danmark? nära hem till familj och vänner. haha, eller inte! jag kan lika gärna på i Sverige där jag förstår språket. Nej, ska nog sluta ha för många planer. För jag har en viss erfarahet att planer uppfylls typ sällan... Lika bra och leva för dagen och göra det som känns bäst just då. Gött!

vad händer annars idag? Vet inte riktigt. Just nu är jag hemma med min lillasyster så ska snart laga mat till oss (nudlar får det bli, mer kunnig än så är jag inte). Sen funderar jag och ringa och kolla är Hanna kommer med tåget idag. Är lite sugen på att följa med och hämta henne om jag inte har nått bättre för mig. Sen fick jag precis ett erbjudade om att grilla med några kompisar. Fast var väldigt osäkert om detta blev av. Vi får väl se!



så fort jag fått bilder och sånt av Sandrisen lägger jag upp ett par stycken och skriver lite. Har liksom för mig att där var ett par roliga kort ;)

trött

nu är jag hemma igen efter en fartfylld partykväll och natt... Tack alla, ni är så bäst! man kan verkligen inte ha tråkigt med er alla.

Jag är väldigt trött måste jag säga. Blev det 3 timmars sömn in natt var det allt. Men vad tusan, jag har ett helt lov att vila upp mig på. Kommer även bilder och skriver om festen. hihi, detta kan bli lite spännade. ska bara få bilderna av Sandra först. Får se om det änns finns några inom gärnserna för att ladda upp.

Okej, nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. så dax att sluta nu... bye

hejdå

Hejhopp!
Sista inlägget på ett tag nu. Kanske i morgon kväll kommer det nått, får se! (:

Snart åker jag till Ängelholm och möte upp same girls sen sticker vi ner till Filip Anntar att vi får gå hela vägen hem till Filip, vilket är låååång, tar typ 20 - 25 min (i vår takt). men men, så tror jag tar ett par låga skor på mig idag och inte som sist. Då jag hade lust att kasta av mig skorna och gå barfota i minusgrader . Nej det ska blir riktigt kul, vi har ju en del planer . hihi. Festa festa festa, om vi ska!!! .. I alla fall sover hos Filip så kommer väl hem i morgon eftermiddag/kväll nån gång.

Nepp, nu får jag sätta fart. Att jag alltid ska vara så jäkla seg, tar så lång tid på mig. Puh, kommer säkert ha glömt massa saker, men whatever!

PUSS!

sommarvarme

Shit, jag var ute i kanske 2 timmar och har redan fått färg. Vilket underbart väder det är ute. Går i t-shirt och shorts, man kan ju tro det är sommar. Skulle dock inte tycka det var fel om vi nu har sånt här skönt väder fram tills i sommar så kan det gärna blir ännu varmare ;)

Nu kurrar det i magen och mamma kallar att mate är klar. Spagetti och köttfärsås, mums!

sol

För en timme sen när jag vaknade gick jag till köket för att ta vatten tittade ut och tänke, åh vilket härligt väder och sneglade ner mot termometen som visade 29 grader!!! whaaaaaaat? okej, nu är det så att solen steckte där på men ändå. Dte borde ju vara jätte så varmt ute ändå. Fyför vad skönt.

Så nu ska jag inte sitta här med ska gå ut i solen och gotta mig och ladda inför ikväll. Åh, som vi är värda denna fest. Blir fest hos Filip :) party all night loooong.

UT I SOLEN MED ER SITT INTE HÄR OCH GLO PÅ EN FYRKANTIG RUTA!

påsklov

Nu har man äntligen påsklov. Med blandade känslor, mycket känslor nu känner jag. Så kan inte riktigt glädje mig ännu över påsklovet.

dagen började med att Mia och Martin (lärare) sa att vi skulle få ett oförbrettprov. ALLA bara gapade och skrek NEJ! men samtidigt som vi trodde de lurade oss så skulle det egentligen inte förvåna oss om det var sant. Vi fick proven och så, sa ni får en halvtimme på er. Jaha, då stressade många upp sig. Längst upp på pappret stod det:
"Oförberettprov på vad ni lärt er under temat -  Första ni ska gör är att läsa igenom alla frågor noggrant". DÅ fattade jag, är ett sånt lurprov där sista frågan är, "Nu när du läst igenom alla frågor behöver du bara skriva ditt namn och sedan lägga ifrån dig pennan'" just vad jag gjorde Kunde inte hålla mig så länge så sa till Sandra och Bella att kolla längst ner så fattade dom också. Kollade mig runt var kanske bara 5 av 38 möjliga som fattade det. Alla andra satt och skrev för allt dom hade. Sen efter 20 min avslöjade Mia (läraren) att det var ett skojprov. Då börjades det flyga papper hej vilt. Där var den övningen avklarad

Nästa var typ fick stycken som vi skulle sätta samman till en text. sådär kul... Sen var det dax för TÅRTBAKARTÄVLING!!! Vi var typ 6 i varje lag och fick ett bord med det vi kunde använda oss av sen skulle vi konstruera en tårta fast med ögonbindel på. HAHHA, så kul!  shit, det var koas! :D . tyvärr vann inte vår tårta :( fast vi tyckte den var snyggast. Bästa var ändå när Filip tryckte upp tårtbit i Christian huvud (lärare. Han förtjänade det! värsta är att han tog det som på skoj. Alla skrattade som fan, där fick han för det han gjort mot oss. & tror inte vi är klara med han, heller att vi är!

sen skulle vi sluta gå för att ha sista lektionen för dagen. Trodde man skulle få en påskhälsning eller så, nejnej. Mer en "hälsning" att man aldrig mer vill komma tillbaka. Vi alla ångade av ilska, vi (de flesta) var så jävla arg. Skyddväst för vissa behövdes nästan. Hade vi hart kvart nått av tårtan hade de flögit mot bättre platser. Jag pallar inte ta allt för är så långt och inveklat. Vi är redan körd till den totala bottnen, vi är redan nedbrytna, vi existerar knappt längre. VI har fått nog nu! idag tog det stopp, nu jävlar får det räcka.  

Vet ni vad, jag var så arg att jag tyyp började gråta igen. Vad händer med mig? inte gråta så, mer av ren ilska när jag pratade så fick jag tårar. Så förbannad var jag. Jag hade vunnit en boxningmacht mot Make Tyson, kan jag säga er.. var nog fler än jag som gjorde det, SÅ arga var vi alla. (nästan, finns dom som är så mesiga av sig och tillåter sig ta all skit) 

Sen stack jag sandra joanna och hanna till lagerhaus för att köra roliga presenter till Filip i morgon. Sen tog vi oss en fika pratade verkligen ut om vår situation.  Gick igenom allt och nu har vi kommit fram till att botten är nådd nu. Nu är det dax att ge tillbaka. Vi va så arga att vi gick tillbaka till skolan skrev ut lappar ...

denna lappen var den sista dom ska se när dom går på lov. För fan heller att vi kommer kunna gå på lov efter allt detta skit. Vi är körda till botten pskykiskt, på riktigt. Varför jag skriver i plural VI är för det handlar om VI. Inte bara jag som detta handlar om tror det är alla ettor mer eller mindre. De som inte känner som VI, har redan gett upp hoppet. Så förjävligt är det.




Förlåt om jag låter gnällig (jag är inte det, allt är allvarligt). Men jag är så jävla arg att jag måste skriva av mig. Önskar jag kunnat skriva av mig mera. Har lust till det. Önskar att rätt personer bara läst det. Men icke. fast de kommer på efter lovet få ta sin skit . Önskar att jag kunnat skriva vad som hände roch hur jag menar och känner men är lättare sagt än gjort. Det är så inveklat och går inte att riktigt skriva och för andra utanför skolan att förstå vad jag pratar om. För ni ser ju inte det med era ögon, var lyckliga. Önskar att så få som möjligt ska behöva känna som vi känner.
Puss från en arg och ledsen Sofia . Hoppas det inte är mer av henne på ett tag.


ut med allt

vad som hände efter bowlingn var så att jag och Elin kände för att gå en liten promenad så bara gick. Visste inte var vi var. Smarta-Elin sa: Undra om vi är fortfarnade i Hbg. Japp, hon är lite efterbliven ibland, sorry vännen sanningen svider! ;) . Nej men var riktigt mysigt där vi gick, aldrig sätt den sidan av hbg. Har inte tyckte Helsingborg är en mysig tad men börjar ångra mig när dens charmiga sida börja komma fram, man får bara leta lite. Sne begav sig Elin hemåt och jag mot norra hamnen för att möta upp tjejerna för en fika på EH. Så himla härligt det var att sitta ute och fika i norra hamnen. Solen som stekte, havet 10 m framför sig och en mysig atmosvär. Ska jag flytta till helsingborg nån gång ska jag bo in norra hamnen annars få det vara. Där är så mysigt och fint :) vi satt väl där och pratade och myste ett bra tag. Sånt här man längtat efter hela vintern. Våren/sommaren kommer bli grym känner jag. Sen begav jag mig mot skolan för att hitta mamma och ha utvecklingssamtal...

utvecklingsamtalet handlar inte om hur det går rent betygmässig i skolan. Där har vi schooSoft som sköter det. Mer hur vi mår och hur vi upplever skolan. Nej kan väl mer säga att allt handlade om EN sak. Samma som det handlat om för alla andra, om hur stressande skolan varit nu. Jag försökte hålla mina känslor så mycket det gick. Jag visste att jag hade sjukt mycket att säga, ville säga exakt hur jag upplever det. Hade verkligen förbrett mig på att ösa på, de förtjänar att veta hur vi egentligen mår. 5 min gick, sen kom vi in på stressen då klarade jag inte det mer. Jag är ingen människa som visar känslor lätt, håller det gärna för mig själv. Men ni ska bara veta hur vi haft det. Det var mer som en lättnad jag började fälla tårar, en lättnad att detta temat är över och en lättnad över att verkligen berätta för nån lärare. Visst lärarna vet att vi mått kasst men jag har aldrig sagt personligt hur jag kännt det. Men ja, så vad ska jag säga. Blev det lite annorlunga utvecklingssamtal. Kom ut så mycket känslor på en och samma gång. Man får faktiskt lov att gråta ibland också. Jag kan inte minnas när jag gjorde det sist innan dess, så längesen säkert flera månader. Är bara sånn.

Jag fick egentlien ut rätt mycket av detta utvecklingsamtal. Man ser så många saker ur sin egna bubbla, alltså att man ser inåt i stället för utåt. Jag ser ju allt utifrån mig kan ju inte se allt runt om kring, fattar ni? Min mentor förklarade att man måste tänka utanför bubblan. Allt får sina konsikvenser men det kan man inte själv se, för man ser bara det man vill se.
Jag fick så mycket nytänkade i hjärnan idag. Jag måste nog tänka om lite snart. Jag har förstora krav på mig själv, jag låtar mig inte misslyckas. Jag tror jag är en supermänniska som inte kan falla. Jag har en fast bild över hur jag vill ha det och så ska jag också ha det för att vara nöjd.. Jag måste förstå att allt kan inte vara som i ens drömmar.

Tänker er detta: I 2 månaders tid leva i en värld där man bara känner stress, panik och frustration. Gå och oroar sig hur tiden ska räcka till allt. Man inser att tiden inte räcker. Ens fritid får ta stryck, sin fritid får man änga sig åt samma saker som man gjort hela dagen. man har fortfarade samma frustration i kroppen. Man känner att man har så mycket att ge, man känner att man verkligen kunnat ge allt MEN det finns något som stoppar en. Dygnet timmar räcker inte till, vad gör man? man gör inget mer än att mer och mer känna att luften går ut ut kroppen. Man försöker förjäves få problemet löst men det känns som dom som ligger bakom problemet inte riktigt förstår, bara tror att allt är gnäll. Man tas inte på allvar. Kompisarna har det likadant, det är vanligt samtalsämne, stressen. Hela livet handlar om stress. Jag ta mig fan berätta att det har varit riktigt jävla tungt. Men vi alla har varit starka tillsammans, hjälpt varandra. Vi vet vad den andra snackar om. Värsta är att se när vissa redan har tappat hoppet. Jag har kvar hoppet om att en dag får tillbaka för allt man offrar nu. jag har offrat så jävla mycket. Nästan hela min fritid i minst 2-3 månaders tid, man har tappar så sjukt många gamla vänner. Jag har offrat min sömn och kost. Jag har offrat så mycket jag egentligen kunnat haft. Jag har offrat mer än jag själv kan förstå. Att tänka tillbaka på hur det var för ett år sen får mig till att bli rädd. Vad är det som händer? Pratar med Joanna om detta nu. Vi har kommit fram till att vi borde vara stolt över oss själva. För allvarligt talat, jag tror inte många skulle fixa detta. Aldrig i min vildaste fantasi jag änns tänkt att jag skulle klara av en sån här period för bara 6 månader sen. Vi har fixat det. Alla utanför JHG förstår inte, aldrig! inte ens mamma, hon kan bara se utanpå mig inte inuti. Men detta är sant tillsammans är vi starkast. Vi är bäst tillsammans. Hade det inte varit är alla bästa och underbara vänner på skolan samt lärarna. Konstigt nog gillar jag dom, det är inget fel på dom egentligen dom gör bara sitt jobb. Det är skolans falskhet och upplägg jag som är det värsta av allt. Nu är det med flit jag skrivt som jag gör. Sorterar bort så mycket.

En grej: Skolan är viktigt men aldrig viktigare än sin familj och vänner. Aldrig!

Men japp, nu ska vi se framåt! Lite skit får jag allt ta, jag ska inte tro att jag kan leva livet genom att åka på en bananskaI. Ni alla kommer en dag gå känna likadant som mig/oss. Vi fick lära oss nu, att livet serveras inte på ett silverfat. Vill du kommer någonstanns i livet måste du kämpa och ta en jävla massa skit. Stå på dig, kämpar mot dig själv och andra. Vi är redan där. Kanske ett antal år för tidigt, vi är inte vuxna ännu, vi lever livet fortarande vi vet egenltigen inte vad livet är. Eller jo nu har vi fått oss en inblick..MEENN TÄNK FRAMÅT NU SOFIA! I morgon är det påsklov. På lördag firar vi att vi lyckads överleva denna tid hos Filip. Ska bli så kul, längtar jätte mycket :)

vännerna, aldrig utan er<3

denna bild tog jag från klassrummet idag när jag och Joanna hade, Hitta solen tävling! haha, vi är sjuka. Hängde utanför fönstret så folk trodde vi skulle trilla ut. Förresten, ska vi kasta vattenballonger i sommar på folk som går under skolan. Fan vad kul, men barnsligt! fast det finns inte gränser på hur kul man får ha


sorry om inlägger blev lång och segt. Men just nu orkar jag inte läsa igen om rätta allt jag skriver fel. Om ni inte fattat detta innan så skriver jag dåligt på data. Tänker något och skriver något annat, så händer att jag hoppar över ord och skriver inte hela ord så det hörs som om jag har dålig svenska. Så är det inte har bara väldigt brottom och att jag är slarvig.

underbar dag

Denna dagen har typ varit helt perfekt, sån man drömmer om att ha varje dag. Ni ska få veta varför snart. Och sen har jag hunnit med sjukt mycket saker denna dag.

Började med en liten sovmorgon i alla fall, 1 timme extra :) . Sen syo-information om valbara kurser i tvåan. Vet inte vad jag ska välja, om jag ska välja efter hjärtat eller hjärnan. Får se! sen engelska, inget speciellt med den. Rätt kul var den faktiskt, typ lyssna på olika dialekter och lista ut var den kom ifrån. Lunch, kycklingsallad. Sen klassråd, äntligen fick vi någon som ville vara ordförande, Johan nya killen i klassen. Annars var det lite koasartat vissa delar.  Lååååång rast, ute och sola lite, eller mer mysa i det fina vädret. Sen blev dte bowling på idrotten. Så kul det var. Jag var hyffast grym :) typ 2 strajkar och såna halvstrajkar också kommer dock inte ihåg så många. Fast måste säga att jag kom nog sist i mitt lag ändå, inte helt säker hur det blev efter alla runder ...

Sen var skoldagen slut men inte dagen. Kan skriva om den senare :)
Bildern från dagen:
       
Hannah & Bellan   ......                 Bella

amazing

Vilket otroligt fint väder det är ute. Håller på att smälla av, hur härligt är det inte. Nej jag vet inte vad jag ska ta mig till. Att man kan bli galen av lite sol och varme. Men ack så underbart det är. wiho!

när jag kom hem från skolan hade pappa fixa fika utomhus. Åh, hur härligt är inte det. Åh, tänker snart kanske man kan börja grilla också, så gott! åh, tänker er ja tänker er allt med sol och vamre allt är så underbart då. mmm lalalala!!!

Jag har inte gått på ett ända april-skämt idag. Men har lurat några stycken med rätt "bra" skämt också. Synd att jag ska vara så bra då ;) hihi

Man få ju extra energi av detta vädert ju så stack ut och sprang en runda innan. Härligt Härligt!

puss

RSS 2.0