sen klassfesten

härlig söndag va? sol som lyser på snön inte helt fel egentligen :) kunde dock varit jul och december så hade det känts mer rätt.. Denna söndag är väl som alla andra söndagar, segiga... Så har inget att komma med. Saken blir inte bättre att störtloppen i VM blev instält idag, hade ju planerat att kolla på det och heja på Anja. Sånt är det.

Okej, lite om klassfesten då som jag låvat!
Började att jag tog in bussen vid 5 tiden för att handla in saker och fixa till i lägeheten innan folket började strömma in vid 8-halv 9 tiden. Innan folket började komma satt vi där själva ( typ 10 pers) och hyttrade om oss att alla kommer dissa oss och inte komma. Vi kommer vara så misslyckade. Men ack så fel vi hade, poff så var hela lägenheten fullproppad med massa härliga klasskompisar! Festen var i fullgång och det började ta sig allt mer. Till sist vara nästan alla i fullgång att dansa och massa annat härligt. Sen blev det lite koas. Blev en massa missförstånd om att polisen skulle vara utanför. Så stängde ner all musik och alla var tysta. Men visade sig bara varit en polis som slutat jobba och hade tipat oss att sänka musiken och inte vara utanför lägenhete i fall det skulle komma några i tjänst.. Men allt mycket förvirrade och panik, blev dte är ett tag. Sen skedde det lite andra saker som skapade oro igen om vad som skedde, eller ja dom flesta var oinformerad så det var lungt. Inget som egentligen märktes av .. Men kan inte skriva vad, eftersom inte klassen vet om varför vi fick göra som vi gjorde vid ett tillfälle. Men inget allvarligt i sig, samtidigt som det är allvarligt om man säger så. Alltså inga slagsmål eller sånt skit, sånt töntigt håller vi inte på med. Detta var nått annat betydligt mer töntigar i sig... Bort ffrån det negativa, men ska säga att det var inget som påverkade stämmning alls, var nog bra att ta ett break på en kvar där ett tag. Annars hade vi nog varit helt slutkörda. hahah.. Sen var dte fullt ös medvetslös, nej inte medvetslös! men vi hade dte väldigt skoj. sen började alla sticka hem, tanken var att jag skulle vara kvar att städa. Men, förståligt åkte jag hem. Jag mådde inte fullt bra! hahah . Ash, vem bryr sig. Just ja, 4 tvåor kom på besök också. Först var vi tveksama till det, men visade sig vara en fullträff. Härliga människor. DOm låvade oss att fixa en fest tillbaka som i tack. Den väntar vi på! :D

Okej, orkade ni läsa? nja, vet inte det. haha. Men sammanfatting, SJUK LYCKAD KLASSFEST!!! ni har nog förstått det.

lite bilder också. Men har bara lite bilder på innan festen drog igång då vi fixade till. Andra tog undertiden ska försöka få tag i dom bildern aockså..





Enjoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0