tjockisdagen

Som sagt är tjockisdagen idag. Eller semledagen,fetisdagen,fettisdagen,fastladsdagen kalla dagen för vad ni vill tisdagen den 24 februari går bra det med.

Åt inte så mycke till frukost för planen var att kränga semlor idag. Såldes semlor i skolan, vars pengar gick direkt till ett barnhem i Ryssland. Det kände helt underbart att köpa dom, köpte en extra bara därför. haha . Men vad gott gott! Fast jag gillar mest ovandelen med florsocker på.  & sen när man gick i stan eller förbi ett fik luktade semlor, härligt! Fast jag har inte förstått denna dagen, vad den innebär? vad e det med semlorna varför gick dom en dag, varför heter det fastladsdagen? ska man fasta nu eller. Ash, allt behöver man inte veta. Tur att dagen finns, då blir man mer eller mindre tvingad att äta semlor.



För övrig har det varit en slapp dag. Vårt tema just nu är miljö. Åhfan! allt allt allt, vi gör är med miljö att göra känns det som. Väldigt spännade och kul, men lite långdragit. Jag är ett miljö snille nu. Herrejösses, att man går på allt skit man hör här om hur hotat vårt klimat är. haha, bullshit till största del säger jag bara efter att få veta hur lättlurad vi är! men vi ska sluta köra med bensin, det är fortfarande inget bra alls.

Sista timmen var vår enda uppgift att fota något som påvärkar miljön bra /påverkar miljön dåligt -ett bilden skulle man ha endast en mening som sammanfattade budskapet med bilden. Sen en motovering till bilden/mening . Hur lätt liksom? Nja, hade man varit lat och velat ha mest G hade man fotat en bil eller nått liknade. Men vi ville komma med nått kul och udda. Är lite experter på det . haha.. Kom på jätte knasiga ider! tihih.

Tillbaka till mattepluggande nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0