dan förre dan

Vilken rolig skoldag det varit idag. Så här borde alla skoldagar vara.

´Pepparkaksbygge-tävling med mentorgrupperna

Klockan 10 samlades vi i mentorgrupporna och fick vår det exakta matrialer vi fick använda oss av sen också ett tema. Temat var: Vad är meningen med livet? sen utefrån fick vi använda oss av det matrielet vi hade fått för att göra vårt pepparkaksbygge. Ja, jag vet inte riktigt vad vårt blev tillslut. Men ploppade upp ideer här och var så satt vi dit det. Tex, vi gjorde får i en hage sen från en tidning klippte vi ut Bin laden och klistrade fast han i skorstenen där han brann upp. Sen på pepparkakstaket klistrade vi fast tidningpappar. Det fanns inget samband på det vi gjorde. Men i morgon får vi se hur det gick, då vi får reda på resultatet i tävlingen. Detta är det enda vi gjort idag. Från 10 i morse till kl 1 sen lunch därimellan.

Eller jo, ettorna samlades lite snabbt för en sista träning inför lucian i morgon... Enda grejen jag är nervös för att min krona inte ska passa, lämnade in den idag för att kläs. Hmm, vad gör jag om den inte passar? jaja, det tar vi då :)

Kommentarer
Postat av: amanda

håller tummarna för dig imorgon när du ska gå, medans jag själv tittar på någon-som-inte-alls-passar-som-lucia - lucian ;) hahah ! de kommer gå toppen! <3

2008-12-11 @ 15:52:29
URL: http://amandaflodin.blogg.se/
Postat av: amanda

hanna steiner ;) hon självutnämnde sig själv och ingen våga säga emot .. hoppas inte hon kollar in din blogg ;D hahah (a)

2008-12-11 @ 20:06:14
URL: http://amandaflodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0