tisdag

Måste säga att det arbetet vi håller på med just nu är sjukt kul. Synd bara att vi har tills på fredag på oss ( tror det, vet aldrig om dom ändrar sig). Hade jätte gärna viljat haft det i fler veckor och göra det hela större (har två "mindre" nu i stället). Så sjukt intressant och roligt. Vi kom på idag att vi var helt "out of the box" med vårt barnarbete vi tänkt skriva om. Så nu har vi mer riktat in oss på kläder, om hur det tilverkas rent ekologiskt och människovänligt. Det är då runden för det hela.

Vi hade skrivit i hop typ 20 smarta frågor som Anna och Louise gick till några butiker i stan för att fråga om. Ehm, jodå här får man då veta mycket. Efter att en i personalen ringde till chefen för butiken för att kolla rättigheter, så var dom plötsligt helt upptagna så kunde inte svara längre på frågorna, känsligt ämne? Fick då ett telefonnummer att ringa, det ringde vi och kom till Findus huvudkontar? ehm, jaha vill H&M lägga skiten på Findus. Eller kanske var det vara en slump att vi hamnade fel? Tyckte bara dte var väldigt kul. Har skrattat åt sjukt mycket saker idag. Oj vad man får reda på hur oinformerade försäljarna är och hur pinsamt det är för dom när 1:or kommer och ställer de till svars. Inte helt dumt måste jag säga. Nog om det!

ÅH, GUD JA! Vi spelade upp vårt case idag (en debatt om ett bekämpningsmedel). Först intrycker när vi var klara, ÅT HELVETE! sen kom vi in och Christian och Marcus var visst skit nöjda över det och tyckte dte var gymt bra, ett VG där. (VG var högst betyget man kunde få även fast det var en svårt uppgift).

Det är Desperate Housewifes i kväll *hoppar av lycka* !!!! :) åh, vad jag saknar pogramet. Tyvärr kunde jag inte hålla mig ifrån att läsa om serien på en dum dum sida. Så vet en del som händer. Men skit samma, lika bra ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0